clip_image002
Op reis gaan is voor mij het leukste wat is er. Koffer pakken en gaan! Maar wacht.. heb ik eigenlijk wel een goede reisverzekering en mag ik met mijn identiteitskaart wel naar het land waar ik naar toe wil? Goed voorbereid op reis gaan is daarom super belangrijk. In dit artikel deel ik mijn tips met je.

Reisverzekering

Een reisverzekering is één van de belangrijkste verzekeringen voor als je op reis gaat. Er kan onderweg natuurlijk van alles gebeuren. Wat als je ziek wordt en niet op reis kunt gaan? Of wat als er een familielid overlijdt en je onverwachts eerder naar huis moet om de uitvaart bij te wonen? Geen leuke dingen om over na te denken, maar wel heel belangrijk om onbezorgd op vakantie te gunnen gaan.

Uitvaartverzekering
Ik had het net al over een uitvaart die je mee kunt maken van een familielid of vrienden. Een gebeurtenis waar je niet over na wilt denken. Toch is het ook belangrijk om voor jezelf een uitvaartverzekering af te sluiten. Als je overlijdt is dat al genoeg om te verwerken voor je nabestaanden. Zorgen om financiën om een uitvaart te bekostigen wil je je nabestaanden dan al helemaal niet aan doen. Voor ons hele gezin hebben wij daarom een uitvaartverzekering. Wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe hoog de kosten voor een uitvaart kunnen oplopen.

clip_image004
Juiste reisdocument
Controleer van te voren altijd goed welk reisdocument je nodig hebt voor het land waar je naar toe gaat. Met een identiteitskaart kun je niet ieder land binnen komen. Daarom hebben wij voor de zekerheid voor alle gezinsleden een paspoort aangevraagd. Als wij dan last minute ergens heen willen hebben wij hier geen zorgen van.