Yellow Nails

groene look,blauw geel nagels 160
Nu het lente is beginnen er ook meer zomerkleurtjes op mijn nagels te verschijnen waaronder ook geel. Vorig jaar moest ik er een beetje aan wennen, maar nu vind ik het helemaal leuk. Ik maakte deze combo met twee nagellakken die ik eigenlijk nog nooit op mijn nagels had gedragen (de China Glaze 1 keer in een nail-art).

Ik draag twee laagjes van China Glaze 870 Happy Go Lucky. Hierna is hij voldoende dekkend hoewel een derde laagje nog mooier zou zijn. Zelf deed ik dit niet, omdat ik ook nog een gele topcoat erover heen wilde dragen waardoor het alleen maar meer lagen zouden worden. Ik persoonlijk vind China Glaze lakken niet fijn lakken. Dit komt door het dunne kwastje. Ik ben gewend op met dikke kwastjes te lakken waardoor ik minder halen hoef te maken om te lakken. Ook kan ik met dikke kwastjes preciezer werken hoe raar dit ook klinkt.

groene look,blauw geel nagels 170
Als topcoat draag ik een laagje Catrice 010 Don’t Feed The Birds die geloof ik niet meer te koop is. Ik wist niet zo goed wat ik met dit lakje aan moest en bedacht me dat ik hem hierover heen wel kon dragen, omdat hij dezelfde tint geel heeft als die van China Glaze.

Toen ik het eindresultaat zag vond ik het ook een geslaagde combo door de bij elkaar liggende tinten. Het is wel een vrij donkere kleur geel, maar dat is eens wat anders dan de lichte Mellow Yellow van Essence;)

China Glaze – Happy Go Lucky komt uit de Up & Away collectie en kost € 6,95 bij www.enchantra.eu

Vorige

Sleek – Oh So Special palette

Volgende

Sugarpill–Absinthe loose eyeshadow

12 Comments

 1. Ik vind gele nagels tof! Heb zelf alleen niet zo’n felle, kanarie geel. Wel ‘n pastel geel. Instant summer feeling, I tell ya!

 2. Wauw, wat een felle kleur zeg! Oh my god, geweldige combinatie, vooral de topcoat van Catrice, die shimmers vind ik zo mooi. Jammer dat die niet meer te koop is.

 3. Erg mooie kleurtjes!

 4. Leuk kleurtje x

 5. Inderdaad een geslaagde combo, wauw wat een knalkleurtje love it!

 6. Hele leuke kleur! x

 7. Wauw mooie combinatie!! En je nagels zijn erg mooi :-)

 8. Deb

  Prachtige kleur, echt een fantastisch zomer kleurtje!!

 9. Wauw supertoffe combi! ik vind het echt een gave kleur. ik moest eerst wennen aan die dunne kwastjes van china glaze maar ik vind ze nu toch wel fijn lakken.x

 10. Wat een mooie kleurtjes zeg, en wat zijn je nagels lang! Mooi! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén