Koninginnedag Nails

o1
Na mijn uitbundige Koninginnedag make up look kon ik het mij natuurlijk niet veroorloven om geen Koninginnedag nagels te maken. Aangezien ik niet zo’n held ben op het gebied van nail art moest ik even goed nadenken om überhaupt wel een leuke Koninginnedag nail art te maken. Uiteindelijk is het gelukt en vandaag wil ik jullie de nail art laten zien.

Laatst had ik eindelijk dottingtools besteld op Ebay (dit wilde ik al maanden, maar het kwam er steeds niet van). Het leek mij wel leuk om deze te gaan gebruiken bij mijn eerstvolgende nail art. Toevallig werd dat Koninginnedag!

o3
De nagellakken die ik voor deze nail art heb gebruikt:
– Models Own in Fuzzy Peach
– China Glaze in White on White
– Max stripers in Sky Blue, Red, Neon Orange

De basislak die ik gebruikte is die van Models Own. Dit was de meest perfecte oranje lak in mijn stash. Je kunt natuurlijk elke kleur oranje van welk merk dan ook gebruiken als hij maar oranje is. Hiervan draag ik twee laagjes.

o1
o2
Nadat ik de basis goed had laten drogen, bracht ik stipjes aan met een dottingtool. Ik lakte het bolletje op het uiteinde met de nagellak waarna ik hem daarna op verschillende plaatsen op mijn nagels plaatste. Dit deed ik met alle 4 de kleuren, maar wel met tussenpozen. Tussen elke kleur liet ik mijn nagels minimaal 5 minuten drogen, omdat sommige stippen nagellak nogal dik waren door teveel nagellak. De neon oranje kleur bracht ik ten eerste aan als extra en ten tweede als opvulling voor de gaten waar je de basislak ziet. Je kunt eventueel daarna nog een topcoat aanbrengen zodat je er zeker van verzekerd bent dat jouw nail art mooi blijven en niet gaat chippen.

Best simpel toch? Ik vind het een hele vrolijke nail art en ben erg tevreden over het resultaat. Ik ga vanaf nu vaker aan de slag met dottingtools.

Ga jij een nail art dragen tijdens Koninginnedag? Of sla je de nail art liever over en draag je alleen een oranje nagellak? Of ben je van plan om helemaal geen nagellak te dragen?

Vorige

Shoppen in de winkel van je moeder.. zou je kunnen slagen?

Volgende

Shoplog: kleding en drogist

35 Comments

 1. Oh guuuurl, I like! Helemaal met de stipjes, is weer eens wat anders dan streepjes! Ik vind het echt geweldig staan. :p Love de nagellak van Models Own! Vandaag zal ik je ook even terugmailen, no worries!

 2. Heel leuk en feestelijk!

 3. Super leuke nagels! Dit zie ik mezelf wel namaken! :-)

 4. aaah wat een super leuk idee zeg! Ik zat nog helemaal figuurtjes e.d. te bedenken, maar dit is eigenlijk heel makkelijk & super leuk! :D Ik ga deze ook maken!

 5. Wat heb je dat enorm leuk gedaan!

 6. Deze vind ik echt super gaaf! :D

 7. Oh wat gaaf gemaakt zeg! Het ziet er zo professioneel uit!! (:

 8. echt super leuk gedaan :D

 9. wat mooi gedaan! ziet er echt heel leuk uit

 10. Heel mooi gedaan!

 11. Deb

  Wat super leuk en feestelijk!! Ik ga zelf geen speciale nailart aanmeten op Q-day.

 12. Lin

  Wat superleuk!! Die zien er echt heel erg vrolijk uit :)

 13. Ziet er leuk en vrolijk uit!!

 14. Heel erg vrolijk. Erg leuk.

 15. Aaah, dat ziet er heel leuk en vrolijk uit!

 16. Creatief bezig geweest zo te zien, ziet er leuk uit! X

 17. Jaaa zeg ,zo mooi :-O Ik vind het echt prachtig gedaan.

 18. Leuk gedaan zeg! Erg orgineel.

 19. Ziet er superleuk uit! Je wordt er idd vrolijk van

 20. Het ziet er heel leuk uit!

 21. Oh wow, dit zijn écht koninginnedagnagels, heel gaaf gedaan!

 22. haha wat super leuk gedaan! dat ga ik ook eens proberen met koninginnedag!

  Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kan een paar Nike Freeruns in een kleur naar keuze winnen op mijn website http://www.jenniefromtheblog.com! :)

 23. Aaaaa leeeeuk! En dan probeer ik ook eens een nail of the day te doen, dan is die van jou weer zo fantastisch… ;D

 24. Ziet er erg leuk uit!

 25. Wat een leuke nailart, heel feestelijk :D En gelukkig ook niet zo moeilijk om te maken!

 26. Mooi gedaan!
  Eefje

 27. Wat super leuk! Origineel zeg :)

 28. Tof al die stipjes :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén