Nail art

winterlook 117
Het werd weer eens tijd voor een nail art. Dat was lang geleden! Ik ben ook zo druk met looks maken dat ik er niet meer aan toe kwam een nail art te maken. Laatst bedacht ik me dat dat toch wel weer eens leuk was. Ik ben aan de slag gegaan en dit is er uit gekomen.
 

Laat ik voorop stellen dat ik geen nail-art persoon ben. Ik ben er niet zo goed in dus hou ik het bij simpele nail arts die jullie ook zouden kunnen namaken.

winterlook 130
winterlook 119
winterlook 124
Ik ben begonnen met een kleurtje van Sephora. Dit lakje heet 47 Fashion Alert. Dit is een rood lakje met een roze ondertoon. In elk licht is dit lakje anders rood of roze en daarom vind ik hem ook zo leuk! Daarover heen draag ik een Special Effect Topper van Essence in de kleur 12 holo topping, please! Deze zette ik als een schuine french manicure over mijn nagel. Ik maakte hem breed waardoor ongeveer de helft van mijn nagel bedekt werd.

winterlook 111
winterlook 112
Om het af te maken pakte ik een striper van de Action in de kleur bronze. Dat is een hele mooie striper voor de kerst dus als je nog niets weet moet je die maar eens gaan bekijken. Zo’n setje stripers kost geloof ik € 1,00 a  € 2,00. Deze plaatste ik over de lijn tussen de andere twee nagellakken.

Zoals jullie zien is dit erg simpel en ik denk dat iedereen dit wel moet kunnen. Als je nagellak over je huid heen morst haal je dat gewoon weg. Niemand die het ziet!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een nail art te zien. Ik heb al wat spulletjes op Ebay besteld om nog een nail art voor de kerst te gaan maken.

Vorige

P2 – Perfect Face! Anti-Red Base

Volgende

Sugarpill – Burning Heart Palette

22 Comments

 1. wow wat gaaf!! heel goed gelukt! je hebt ook mooie lange nagels trouwens! ik ga deze nailart ook eens na maken:)

 2. Leuk! Mooi gelukt! Ben benieuwd naar de kerst nail art :)

 3. Wat een leuke combinatie, we all love glitters!

 4. rood en glitters scoren altijd bij mij :)

 5. ah leuk! leuke combinatie (:

 6. super leuk gedaan :D mooie kleurencombinatie!

 7. Wauw echt supermooi!

 8. Lin

  Inderdaad lekker simpel, maar wel mooi! Nice!

 9. Mooi gedaan, en wat een lange nagels! :-)

 10. wat ben ik toch jaloers op je nagels.!

 11. hele leuke combinatie!

 12. Je nail art ziet er heel mooi uit!

 13. Jeetje wat heb jij een mooie nagels zeg! super leuke en mooie nailart meid

 14. Wat heb je prachtige nagels! Deze nailart vind ik echt lekker vrolijk, mooi gedaan :)

 15. Natasja

  Wat mooi! En wat heb jij prachtige nagels!:) wauwie

 16. Prachtige combinatie zeg!!

 17. Bo

  Mooi gedaan zeg! Love glitters!

 18. Mooie nailart! Ben echt jaloers op je nagels.!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén