P2 – Perfect Face! Anti-Red Base

productfoto's duitsland 055
Op sommige dagen heb ik best last van een rode huid. Een foundation alleen geeft dan net niet genoeg dekking. Op vakantie in Duitsland kwam ik de P2 Perfect Face! Anti-Red Base tegen en nam hem daarom mee om uit te testen. Ik zal er vandaag wat meer over vertellen.
 

p2 anti red 002
De P2 Perfect Face! Anti-Red Base zit in een handige tube met pompdopje, wat fijn en hygiënisch werkt. Ik heb nummer 020 correct me! Gekocht, die in een groene tube zit. Er is ook nog een roze variant, die mijn zusje heeft gekocht. De tube zegt dat het product alleen of als make-up basis voor onder de foundation te dragen is. Het product is parfum vrij, wat ik zelf steeds belangrijker ga vinden.

p2 anti red 012
De crème zelf smeert lekker uit. Ik keek de eerste keer wel een beetje raar op van de groenige kleur die de crème heeft. Zelf gebruik ik het product alleen onder mijn foundation. De crème bevat ook hele kleine shimmertjes die ik zelf na mijn foundation erover te hebben gedaan niet meer terug zie. De crème voelt fijn aan op mijn huid en geeft geen irritaties. Op zich vind ik het wel een handig product, maar ik moet er nog steeds mee spelen, qua hoeveel ik ervan moet opbrengen. Hij maakte mijn huid niet helemaal egaal en top rood vrij, maar wel meer dan zonder het product. Misschien moet ik er toch wat meer van opsmeren, hoewel ik dan denk dat ik er een groen hoofd van krijg. Voor de prijs/kwaliteitsverhouding ben ik dan ook tevreden.

p2 anti red 008
Op de foto hieronder draag ik de perfect anti-red base + foundation blush en poeder.

look 087
De P2 Perfect Face! Anti-Red Base 020 correct me! is helaas alleen te koop in Duitsland bij de DM. Een tube bevat 30 ml en kost € 3,95.

Kende jij dit product al en ben je er tevreden over?

 

Vorige

Pupa Glittering Eyes Kit

Volgende

Nail art

17 Comments

 1. Ziet er goed uit! is ook helemaal niet duur voor zo’n tube!

 2. Het lijkt mij een dupe voor een clinique product, die heeft namelijk ook zoiets in het apartment! Het lijkt mij erg fijn, handig voor roodheden.

 3. Lijkt me een geweldig product. Ik heb er eens in gehad van MUFE, waar ik helaas niet tegenkom, nu heb ik er 1 van clinique in mijn bezit.

 4. Ik ken het product niet maar voor die prijs lijkt hij me heel fijn. Kan je hem ook online bestellen?

 5. je ziet er goed uit Jorinde :)

 6. Ziet er mooi uit :) Jammer dat je hem alleen in duitsland kan krijgen.

 7. Lin

  DM, geweldige winkel! Klinkt als een goed goedje, hier ga ik ook eens voor kijken als ik weer bij DM kom.

 8. Voor die prijs lijkt hij me heel fijn!
  xx

 9. Ik ken het merk nog niet, maar ik heb wel al een aantal kleurcorrigerende producten gebruikt waarvan het ene al wat beter werkt dan het andere.

 10. Lijkt me super om een keer uit te proberen!

 11. lijkt me heel handig! ik heb soms wel een dat ik een beetje een rode ‘gloed’ over mijn gezicht heb en dit lijkt me dat ideaal spul!

 12. Ziet er goed uit hoor en dat voor die prijs!

 13. Het ziet er goed uit! Vooral voor die prijs! Alleen jammer dat het alleen in Duitsland te koop is.

 14. Wauw Jor, wat heb jij een mooie wenkbrauwen lady! Dat was mij nog nooit opgevallen, gorgeous! Mooie base! Haha, raar is dat om groen op je gezicht te smeren he? xD Had ik ook in het begin, maar na een tijdje went het wel. :’) Zolang hij maar wat van de roodheid weg neemt is het top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén