Rituals sun protection face cream SPF 30

IMG_5108
Mag ik jullie voorstellen aan de voor mij lekkerst ruikende zonnebrandcrème voor het gezicht. Ik heb het over de Rituals sun protection face cream. Wil je meer weten over dit product? Lees dan snel verder.

IMG_5107
Dit zegt Rituals zelf over dit product:
Rijke, hydraterende crème, wordt snel door de huid opgenomen. Beschermt het gezicht optimaal tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB straling en bevorderd een zonnige teint. Het geavanceerde beschermingssysteem bevat minerale filters en een krachtig natuurlijk anti-oxidant complex op basis van organische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba. Gebruik deze zon beschermings gezicht crème in plaats van uw gewone gezichtsverzorging.

IMG_5110
De tube vind ikzelf erg mooi. Het is een platte, handzame tube met mooi turquoise kleur. In een oogopslag is duidelijk dat het om een SPF 30 gaat. De kleur van de tube past super bij de geur van de crème. Een heerlijk geur van gewassen linnengoed doet mijn hartje sneller kloppen. Ik vind deze geur zo enorm lekker. Als het er zou zijn zou ik hier ook wel een shampoo, conditioner en douchegel van willen hebben. Helaas zit dat niet in hun assortiment. Doordat deze crème ook UVA bevat werkt deze goed tegen huidveroudering oftewel rimpels. Waar je zelf geen erg in hebt is dat UVA tot diep in de huid doordrinkt en je daar later pas de consequenties van ziet. Natuurlijk bevat deze crème ook UVB om verbranding van de huid tegen te gaan. Nog een enorm pluspunt is dat de crème niet vettig is en dus matterend is voor het gezicht. Ik smeer vanaf nu nooit meer vettige zonnebrand crème die eigenlijk voor het lichaam is op mijn gezicht. Ik heb hierdoor minder kans op puistjes en geen plakkerig gevoel.

IMG_5122
IMG_5139
Zoals jullie kunnen lezen ben ik alleen maar lovend over dit product en wil ik niet meer zonder. Ik kan hem aan iedereen aanraden.

De Rituals sun protection face cream bevat 60 ml, kost  € 16,50 en is te koop in een van de Rituals winkels of op www.rituals.com

Welke zonnebrandcrème gebruik jij op je gezicht?

Vorige

Outfit Of The Day

Volgende

Blauw Holografische nagels

15 Comments

 1. Klinkt ontzettend goed!

 2. Klinkt goed! De prijs vind ik prima voor een fijne gezichtsfactor!

 3. klinkt super goed :D

 4. Deb

  Deze is heerlijk!! Ik heb ém zelf ook en vandaag ook lekker opgedaan. Die geur is hemels inderdaad doet me denken aan pas gewassen wasgoed dat in de zilte zeelucht lekker aan het opdrogen is… instant vakantie gevoel!!!En die kleur van de tube… ik hoef er niks meer over te zeggen.. jullie raden mijn gedachten vast al hihi.

 5. Oh, die ziet er heerlijk uit! Rituals, here I come!

 6. Lijkt me een hele fijne. Vooral omdat hij niet vet word.

 7. Ik vind deze super, ik draag hem nu iedere dag en tot hiertoe gaat het erg goed. Geen vet gevoel, gewoon lekker zacht. Topper! :-)

 8. Klinkt erg goed!

 9. Wauw, klinkt goed! En de prijs vind ik ook eht nog wel goed te doen. Bedankt voor de duidelijke review :)

 10. Ik wil deze ook nog steeds heel graag!

 11. Anita

  Ik heb deze crème van Rituals afgelopen week aan mijn zus cadeau gedaan als bedankje.
  Ze vertelde ook al dat hij zo heerlijk ruikt en echt goed werkt.

 12. Ik heb hem ook! Zalig!
  Eefje

 13. deze ga ik ook proberen als mijn clinque face zonnebrand op is

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén