Blauw Holografische nagels

b02
Holografische nagellak, wat doe je me aan? Toen ik jou zag staan bij de Big Bazaar moest ik je wel meenemen. Ook was je nog eens super cheap. Althans voor zo’n luxe merk als jij! Benieuwd of welke nagellak ik het heb? Lees dan even verder.

b03
Ik heb het over een nagellak van Calvin Klein. Calvin Klein make up is aardig aan de prijs, maar deze lak kostte slechts € 2,99. Geen geld voor een mooie holografische nagellak. Helaas kwam ik er thuis achter dat de lak niet zo goed dekte dus besloot ik hem over een andere blauwe nagellak heen te dragen. Daarvoor gebruikte ik Up In The Air van Catrice. De holografische nagellak heet Blue Wants To Be A Millionaire. Wat een leuke naam! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de geweldige glitters in deze lak. Om bij weg te kwijlen…

b04
b01
Excuses voor de tipwear. Ik wilde wachtte op het zonnetje met het maken van de foto’s, maar zoals jullie wel weten schijnt de zon pas enkele dagen en dus moest ik wachten met het schieten van foto’s. En tja, dan krijg je tipwear. Ik hoop dat jullie het niet zo erg vinden. Jullie kunnen zo wel de mooie holografische glitter zien zitten. Als je je vingers beweegt in het licht lijkt het net of je diamanten op je nagels draagt.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe lak en zal hem zeker nog vaker gaan dragen. Het was het laatste exemplaar bij het filiaal waar ik hem kocht en ik heb ook in 4 bakken vol met make up moeten graaien voordat ik dit pareltje tegenkwam.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lakje? Zijn jullie ook fan van holografische nagellak?

Vorige

Rituals sun protection face cream SPF 30

Volgende

Lancôme oogschaduw – 605 Strass Amethyst

22 Comments

 1. Wat een leuke combinatie!

 2. Mooi kleurtje! Ik heb deze alleen niet gezien bij die winkel.. wel een mooie roze van Calvin Klein :) die heb ik dan maar mee genomen :)

 3. Leuk! Zelf heb ik dit lakje in een paarse tint, is ook een bijzonder lakje!

 4. Super mooi met die holografische glitters!

 5. Ziet er mooi uit!

 6. Wauwie!!! Leuk altijd om tegen dat soort dingen aan te lopen voor zo’n prijsje hè :) Het is echt een lekker fris kleurtje, mooi.

 7. Super pretty! ♡

 8. Holografisch vind ik het totaal niet, maar de kleur is wel superleuk!

 9. Mooie combinatie! Al vind ik het inderdaad ook niet echt holografisch.

 10. Deb

  heel mooi! Ik heb ook een redelijk ‘sheer’ holografisch lakje die volgens mij ook mooier zou uitkomen op een andere nagellak.

 11. Doet me een beetje denken aan een blauwe lucht met sterren! Mooie combinatie :)

 12. Tessa

  hmz vind dit niet echt holografisch, zijn gewoon glitters

 13. mooie combinatie! x

 14. leuk lakje, i love holo´s

 15. Hehee fris en breezy!

 16. Prachtig! Echt een hele mooie kleur!

 17. Hell yea, ik houd van holografische nagellakken! Leuk dat je hebt gewacht totdat de zon weer ging schijnen. Zo zie je de glitters alleen maar beter!

 18. Wat een mooi lakje zeg! Heel erg apart ook!

 19. Ziet er mooi uit! Zeker weten :D

 20. Een hele leuke combinatie heb je gemaakt.

 21. Oew, ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met nagellak, maar deze is wel erg mooi :D

 22. Willeke de Heus

  Echt heel mooi, vooral als nagellak freak en ben zo wie zo fan van blauw erg mooi hou er wel van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén