Lancôme oogschaduw – 605 Strass Amethyst

5
Het is al weer eventjes geleden dat ik jullie de shoplog heb laten zien waar ik deze oogschaduw van Lancôme had gekocht. Ik heb zo veel spullen om te testen dat het vaak wat langer duurt voordat er een review online komt, maar vandaag is hij er. De review over de chique Lancôme oogschaduw.

Laat ik even van te voren melden dat ik deze oogschaduw alleen heb gekocht, omdat hij in de sale was. Ik kon de oogschaduw van te voren niet swatchen en het was dus een gok voor mij of de kleur wel werkelijk was zoals hij eruit zag in het doosje. De oogschaduw was oorspronkelijk € 20,50, maar ik heb hem kunnen kopen voor € 6,15. Ik had geluk dat ik deze ‘vondst’ tegen kwam, want normaal gesproken zou zo’n goede deal al zijn weggekaapt voor mijn neus.

4
Om de oogschaduw zat nog een kartonnen verpakking.

1
En dit is hem dan! Ik vind het altijd wel fijn als er een doorzichtige verpakking bovenop de oogschaduw zit zodat je de kleur goed kunt zien. Het roosje maakt het helemaal af voor mij. Je ziet ook een ‘pijltje’. Als je naar die kant het doorzichtige plastic schuift, komt de oogschaduw tevoorschijn. He, een special effect. Althans, een aparte manier van het openmaken van een oogschaduw, leuk!

2
3
De kleur is te omschrijven als dieppaars met rode en bruine invloeden erin. De oogschaduw vind ik romig van structuur, niet zo droog als sommige oogschaduws zijn. Hij is ook weer niet zo romig, gewoon net iets meer dan een normale oogschaduw. Hierdoor heb je veel minder fall out in vergelijking met een gewone oogschaduw. Deze kleur lijkt veel op een kleur die ik van Sleek heb, ten minste dat dacht ik…

shoplog haarlem 169
shoplog haarlem 170
Wrong! Deze oogschaduw bevat namelijk glitters en dat maakt hem wel een stukje specialer dan een normale oogschaduw. Hij doet me daarom ook een beetje denken aan de oogschaduws die ik heb van Make Up Studio. Die verbazen mij ook altijd!

Ik vind het een mooie, aparte kleur. Ik kreeg ook al een compliment toen ik hem droeg op school. Altijd leuk om te horen natuurlijk. Je kunt hem zo donker aanbrengen als jezelf wilt, want ik ben van mening dat je hem ook in een dagelijkse look kunt verwerken.

Deze oogschaduw heet zoals de titel al vermeld 605 Strass Amethyst (meo 35) en hij komt uit de Color Design lijn en bevat 1,3 gram.

Heb jij ervaring met Lancôme oogschaduws? Zo ja, wat vond je van de kwaliteit?

Vorige

Blauw Holografische nagels

Volgende

Zoektermen op onze blog

28 Comments

 1. Prachtig! Wat een geluk dat je hem hebt kunnen kopen voor zo’n zacht prijsje want het is echt een geweldige kleur.

 2. wat een mooi kleurtje en je hebt er een fijne prijs voor betaald!

 3. Wat een geweldig kleurtje! Dat pigment is… wauw! Ik ben wel benieuwd naar een look waarin je dit kleurtje hebt verwerkt :D

  • IK ben er nog niet aan toe gekomen i.v.m. drukte met school. Ik ga er zeker nog een look mee maken hoor, maar wanneer weet ik nog niet!

 4. Mooie kleur en pigmentatie!

 5. Wat een prachtige kleur! En wat een geluk dat je hem voor zo’n mooi prijsje kon vinden.

 6. Wat een pigmentatie heeft het en de kleur is ook heel mooi.

 7. woah prachtige pigmentatie :D

 8. Wauw wat een mooi kleurtje! :D

 9. Wat een prachtige kleur, en dat je daar maar €6,15 voor hebt moeten betalen! Ik heb 2 paletten van Lancome ik vind dat ze hele mooie kleuren hebben en de pigmentatie is ook super!

 10. Geen wonder dat je complimentjes kreeg, wat een prachtige diepe kleur en wat een pigmentatie!

 11. Oh wauw, het doosje alleen is al erg leuk, maar de oogschaduw; wat een mooie kleur!
  En wat een pigment! Echt een mooie kleur, ik ben erg benieuwd naar je look :-)

 12. Prachtige kleur is dit, I love deze soort van aubergine kleuren. Zelf kan ik geen glitters meer hebben maar voor een jonger iemand is dit natuurlijk erg mooi!

 13. schitterende pigmentatie :)

 14. Wow, onwijs mooi kleurtje!

 15. Ik zou denk ik niet gauw gaan voor zo’n kleur, maar wauw. Wat is die prachtig!!

  x

 16. Dat is echt een prachtige kleur! Sowieso zijn de producten van Lancome erg fijn!

 17. BAM, wat een pigment komt er af, I like! De kleur is ook echt gorgeous! :D

 18. Oehlala wat een prachtig kleurtje!

 19. Wauww wat een beauty!

 20. waauw super mooie kleur!

 21. Wauw hij is echt prachtig! Echt een kleur voor mij.

 22. goedkoop zeg! mooi kleurtje:)

 23. prachtige kleur! x

 24. Wat een bijzondere kleur..

 25. wat jammer dat je de kleur niet kon zien maar het is gelukkig een prachtige kleur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén