Pupa Glittering Eyes Kit

Pupa mascara, Gold look, blogsale 001
Laatst ontving ik een heel leuk pakketje van een webshop waar een Glittering Eyes Kit van Pupa in zat. Ontzettend leuk, want ik heb nog niet veel van het merk Pupa geprobeerd (enkel een nagellak). Ik was dus al een tijdje erg benieuwd naar hun make up en was dan ook verrast toen dit setje in mijn brievenbus viel. En ik ben hem gaan testen voor jullie. Verslaat hij mijn geliefde Maxfactor Masterpiece Max? Vandaag vertel ik het je.
 

Pupa mascara, Gold look, blogsale 013
De producten komen in in een kartonnen verpakking die ik er luxe uit vind zien. Sowieso beschouw ik Pupa als een luxe merk. Het is iets duurder dan de gemiddelde producten die ik koop, maar nog wel betaalbaar. Voor die paar centjes meer verwacht ik dan ook wel wat meer luxe. En dat weet Pupa goed te doen! Met sierlijke letters staat er Glittering eyes kit. Het geeft mij echt een prinsessen gevoel. Zo’n luxe dame die even haar luxe mascara er bij pakt. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Haha.

Pupa mascara, Gold look, blogsale 028
Wat zegt Pupa zelf over deze set?

’’De kit bestaat uit een kleiner formaat Pupa Vamp! Mascara Black en de revolutionare Glittery Mascara Gel TopCoat. Het resultaat: een ultra sprankelende oogopslag met buitengewone volume. Je brengt eerst de Vamp! Mascara aan en daarna de mascara top coat met glitters’’.

Ultra sprankelende oogopslag met buitengewone volume. Dat klinkt geweldig, maar ik was wel wat sceptisch. Want dat doet mijn Maxfactor Masterpiece Max ook en die is tot nu toe nog niet verslagen… Maar het begon bij mij in ieder geval goed. Is het jullie al opgevallen? De naam van de mascara natuurlijk! Hij heet…………. Vamp! Mascara.

Hoe geniaal is dat? Ik ben geobsedeerd door vampiers doet deze mascara had al een streepje voor, voordat ik hem überhaupt had geprobeerd. Dat begon al goed en ik kon niet wachten om hem te gaan testen. Maar eerst ga ik het natuurlijk hebben over de verpakking van de mascara, want tot nu toe had ik alleen nog maar de verpakking om de producten heen besproken (oops!).

Pupa mascara, Gold look, blogsale 020
Pupa mascara, Gold look, blogsale 023
Ik heb een mini mascara gekregen, maar deze ziet er hetzelfde uit als een full size. Hij is zilver wat ik erg chique en luxe vind ogen. Hij loopt van slank naar dik. Je ziet het merk van Pupa er natuurlijk opstaan en je ziet het woord Vamp! En dat vind ik natuurlijk erg leuk. Hij oogt denk ik erg luxe, omdat de verpakking basic is. Niet teveel woorden, maar back to de basics! Dat heeft Pupa naar mijn idee dus goed gedaan.

Pupa mascara, Gold look, blogsale 035
Het borsteltje is niet van plastic, maar echt van borstel? Ik kan het niet beter uitleggen haha. Hij heeft dus haartjes en is erg dik. Eerst twijfelde ik of ik hem daarom wel fijn zou vinden, maar ik vind dit juist alleen maar prettig. De haartjes voelen heel zachtjes aan op mijn wimpers. En dat het effect….

GEWELDIG! Voor het resultaat wat je straks ziet had ik maar één laagje nodig. Dat is echt super! Deze mascara verlengd mijn wimpers en geeft ontzettend veel volume! Ik heb foto’s gemaakt van mijn oog zonder mascara en foto’s waar ik deze mascara draag zodat jullie echt kunnen zien wat deze mascara bij mij doet. En ik ga het toegeven: hij is fijner dan de Maxfactor Masterpiece Max. En daar heb ik een hele belangrijke reden voor, deze mascara bezorgt mij helemaal geen spinnenpoten. Ik heb hier heel snel last van (ook al gebruik ik een laagje), omdat ik van mijzelf al lange en volle wimpers heb. Bij deze heb ik daar dus geen last van. Deze mascara zorgt ervoor dat mijn ogen er knallen uitzien, maar nog wel op een natuurlijke manier. En dat is waar ik op zoek naar ben in een mascara. Hier de foto’s:

Zonder mascara:
1
2
3
4

Met de Pupa Vamp mascara:
5
6
7
8
9
10
11

Wat een geweldig resultaat he? Zoals jullie hierboven al zagen zat er ook een glitter topcoat in het setje. Voluit heet hij: Diamond mascara gel top coat glitterato! Wat een naam. Deze heb ik getest over de mascara heen, omdat hij daarvoor bedoeld is. Maar eerst het uiterlijk.

Pupa mascara, Gold look, blogsale 044
Pupa mascara, Gold look, blogsale 047
Pupa mascara, Gold look, blogsale 053
lush fotos amsterdam, look goud 652
lush fotos amsterdam, look goud 675
Het zit in een zwarte verpakking wat ik ook weer chique vind ogen. Echt bedoeld voor een dame! Als je de dop eraf trekt zie je een witte, plastic borstel met gaatjes erin. Aan de achterkant van de verpakking zit een draaiknop. Als je hieraan draait komt de glitter gel uit de gaatjes en kun je hem over je mascara brengen. Ik heb de gouden glitter gel gekregen.

32
33
Maar het resultaat is zoals je ziet minimaal. Ik heb het zo goed mogelijk geprobeerd te fotograferen, maar de glitter zijn minimaal. Helaas! En wat ik ook jammer vind is dat ik spinnenpoten krijg! De prachtige mascara zorgt er juist voor dat ik ze niet heb, maar als ik de topcoat gebruik krijg ik die juist. Nee.. deze gel kan ik niet adviseren aan jullie. Het setje vind ik dus geen succes, maar daarentegen de mascara wel. Het is de beste mascara die ik ook heb getest en wil zeker een full size gaan kopen als ik door al mijn mascara’s heen ben.

Dit setje kost € 17.50 en is hier te koop. De mascara bevat 5 ml en de topcoat 2,2 ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Revlon Professionals – Equave Instant Beauty Conditioner

Volgende

P2 – Perfect Face! Anti-Red Base

23 Comments

 1. Die mascara ziet er echt heel goed uit!! Krijg je mooie lange wimpers van:) Die glitters zijn wel minimaal ja, maar voor een subtiel effect is het wel leuk. Je hebt er ook een geweldige look bij gemaakt moet ik zeggen!

 2. Het resultaat van de mascara is erg mooi, de gel vind ik persoonlijk iets minder.

 3. Wauw wat een mooi effect geeft die mascara zeg! De glitters zie je niet heel veel van, ik zou dus alleen voor de mascara gaan. En oh amand die look…. prachtig

 4. wauw, heel feestelijke look :D

 5. gaaf voor de feestdagen met die glitters!

 6. Wauw, die mascara! Wat een mooi resultaat!

 7. Mooie look heb je gemaakt! Die mascara lijkt me echt super!

 8. Wauw wat een mooie look! Echt netjes gedaan!!

 9. Wow, dit lijkt me echt de perfecte mascara! Zonde van die topcoat, had heel leuk kunnen zijn. P.s Wat een prachtige ooglook zeg!

 10. Deb

  Wow wat een spectaculaire look! Daar ben ik nog het meest van onder de indruk ;-) de mascara vind ik wel mooi, maar mij nog iets te subtiel.

 11. Die mascara ziet er inderdaad goed uit. En ook de totale look vind ik geslaagd. Yay for glitter! ;-)

 12. Wauw, het resultaat is inderdaad mooi! Wat jammer dat de topcoat niet geweldig is, ik had er lekker veel van verwacht zoals de teeez! toppers, helaas.

 13. de mascara ziet er wel goed uit ;D

 14. de mascara ziet er erg mooi uit, maar de glitter”topcoat” valt me erg tegen..

 15. Bo

  Mooie mascara’s!

 16. Die mascara ziet er heel goed uit! Alleen jammer dat de glitter topcoat niet zo’n succes is, die was anders wel erg leuk geweest voor de feestdagen

 17. Het resultaat mag er zeker wezen! (:

 18. ziet er goed uit!

 19. De mascara ziet er heel erg goed uit! Enkele jammer dat de glitters amper zichtbaar zijn… Maar je hebt wel een pracht van een look gemaakt! :D

 20. De mascara ziet er echt wel goed uit!! Jammer van de glitters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén