Revlon Professionals – Equave Instant Beauty Conditioner

Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 133
Laatst ontvingen wij een prachtig pakket met allemaal mooie en luxe haarproducten erin. Vandaag gaat Amanda het eerste product van Revlon Professionals voor jullie reviewen. Dit is een product wat meerdere functies heeft, maar voldoet hij wel aan alle? Vandaag gaat Amanda het je allemaal vertellen!
 

Als eerste de lange naam: Revlon Professionals – Equave Instant Beauty  Hydro Nutritive Detangling Conditioner. Dat noem ik nog eens een naam! Maar dat mag ook wel, want dit product is uitsluitend te koop bij de kapper. Dat maakte het voor mij nog leuker om hem te testen. Maar eerst: wat zegt Revlon zelf over dit product?
’’Ontwarrende conditioner zonder uitspoelen. De lichte formule zorgt direct voor gevoed, zacht en glanzend haar. Directe schoonheid voor het haar. Een lichte twee-fasen formule die het haar direct ontwart en zorgt voor hydratie, zachtheid en glans’’.

Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 130
Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 131
Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 137
De verpakking vind ik er niet heel speciaal/bijzonder uitzien in vergelijking met de prijs die je ervoor betaald. Het is een redelijk grote flacon met een dop erop. Als je deze eraf haalt zie je een spuitdopje. Dat vind ik handig! Zo kan ik het product snel en makkelijk in mijn haar sprayen. Niet te veel gedoe. Hierdoor pak ik de spray ook vaak. De spray bestaat uit twee fasen. Een blauwe en een witte. Als ik het product wil gaan gebruiken schud ik de flacon waardoor de twee fasen zich gaan mengen en ik optimaal gebruik uit het product kan ophalen. Zo komt hij het beste tot zijn recht en het is een kleine moeite.

look fotos 043

Ik heb geen voor en na foto’s, omdat ik dit product vooral gebruik als anti-klit spray. Hierbij kom ik ook meteen tot de belangrijkste functie, naar mijn mening, van dit product. Hij ontward mijn haar en zorgt dat er geen klitten meer in zitten. Ik heb heel erg snel last van klitten en ook gelijk heel veel klitten. Ik gebruik de spray na het douchen en laat hem dan eventjes in werken waarna ik mijn haar kam. Ook laat ik hem wel eens een nacht inwerken waardoor ik de volgende ochtend mijn haar kan borstelen zonder veel klitten. Natuurlijk heb ik er nog wel een paar, maar het zijn er heel weinig in vergelijking met wanneer ik dit product niet gebruik. Mijn haar ik ook ontzettend zacht na gebruik. Echt heerlijk! Een conditioner hoef je in principe niet meer te gebruiken als je deze spray in huis hebt, omdat hij deze goed kan vervangen. Zelf vind ik het nog fijn om te gebruiken, maar als ik haast heb sla ik conditioner wel eens over en gebruik als vervanging dan deze spray.

look fotos 062
De spray ruikt heel erg fris en verzorgt. Hij doet mij een beetje denken aan de Andrelon geur. Erg lekker! Ik had dit niet verwacht en was blij verrast toen ik dit product rook. Ik vind het toch altijd wel fijn als een product fijn is, dat hij ook nog lekker ruikt. Zeker een pluspunt!

Van de glans merk ik niet zoveel, maar dat komt waarschijnlijk omdat mijn haar al van zichzelf glanst. Hier kan ik dus niet echt wat over zeggen. Vandaar dus ook dat ik geen voor en na foto’s laat zien. De spray is zuinig in gebruik. Ik gebruik hem denk ik zo’n 2 keer per week gedurende twee maanden lang. Er is nu zo’n 1/7e, 1/8e uit. Ik heb erg lang haar. Het komt net boven mijn borsten uit. Met dit product kun je dus heel lang mee doen. Al met al ben ik erg tevreden over dit product en kan ik hem iedereen aanraden die een goede anti-klit spray koopt.

Deze spray is uitsluitend te koop bij de kapper. Hij bevat 200 ml en kost € 19,50.

 

Vorige

Shoplog Amsterdam deel 2 (Sabon, parfum Hema)

Volgende

Pupa Glittering Eyes Kit

12 Comments

  1. Als antiklit spray vind ik m echt veel te duur! Dan blijf ik bij mijn Jip en Janneke spray van de Hema:P

  2. klinkt niet slecht :)

  3. voor die prijs sla ik m denk ik maar over!

  4. Hij klinkt wel erg fijn, maar voor die prijs blijf ik denk bij de mijne van Elvive

  5. Lijkt me wel wat zeg! Ik had zelf altijd enorm last van klitten toen mijn haar lang was, gezien ik het weer aan het laten groeien ben denk ik dat ik dit zeker een x ga aanschaffen

  6. Bo

    Jammer dat die best duur is, hij lijkt me wel fijn!

  7. Ik ken het niet, maar klinkt erg fijn!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén