Sugarpill–Absinthe loose eyeshadow

blogsale, look zonder kwasten 128
Sugarpill is een merk dat al erg lang op mijn wishlist stond.Ik vind het een leuk merk met ook nog een prachtige producten. Toen ik van Jorinde een pigment kreeg was ik ook door het dolle heen, want ik kon niet wachten om hem te testen. Ik had al zoveel goeds over Sugarpill gehoord.

Eerst wat informatie over Sugarpill zelf (vind ik zelf altijd leuk om te lezen, jullie ook?)
’Sugarpill Cosmetics is ontworpen door een ex-verkoopster van Kryolan, genaamd Amy. Geïnspireerd door de felle intense kleuren van dit theatermerk wilde ze ook voor de consument extreme kleuren ontwikkelen, die lang mooi bleven zitten en niet alledaags waren. Dit resulteerde na 3 jaar hard werken in Sugarpill Cosmetics. Een merk wat zichzelf op de top zet met pigmentatie, en de kwaliteit van de dure theatercosmetica, betaalbaar en beschikbaar maakt voor de gewone consument.
Alle cosmetica is dierproefvrij. Ook zijn sommige losse poeders zelfs geschikt voor veganisten’.

Sugarpill staat bekend om zijn heftige, kleurrijke kleuren. Daarom sprak dit merk mij ook zo aan. Zoals jullie weten ben ik gek op heftige, felle kleuren!

Het pigment kwam aan in een super schattige verpakking met fleurrijke kleuren en verschillende letters. Ook is er een hartje uit het doosje gesneden zodat je de kleur van het pigment ziet zitten. Leuk en origineel bedacht, nog niet eerder gezien!

blogsale, look zonder kwasten 134
blogsale, look zonder kwasten 141
blogsale, look zonder kwasten 146
Het pigment zelf komt in een doorzichtige plastic verpakking met een zwart/roze dop waarop de letters en het logo van Sugarpill te zien zijn. Een nadeel wat ik kan verzinnen is dat de oogschaduw los in de verpakking zit, dus zonder zo’n afscheiding met gaatjes erin. Ik zet berg hem rechtop op dus ik heb nog niet gehad dat overal losse oogschaduw komt. De dop sluit ook stevig en de oogschaduw zal zich niet zomaar gaan verspreiden, maar wie weet kan dit voor jou wel een nadeel zijn.

blogsale, look zonder kwasten 150
blogsale, look zonder kwasten 170
blogsale, look zonder kwasten 175
De kleur zelf vind ik echt prachtig. Een lichtgroene kleur met hier en daar een gele ondertoon. Erg speciaal en apart (ik ben sowieso gek op kleuren die apart en anders zijn). Ik vermoed dat als je deze kleur in je crease zet en naar boven blend je deze gele kleur goed kunt zien. Het stuk zeg maar dat richting je wenkbrauwbot gaat. Maar dit moet ik allemaal nog gaan uitzoeken en uitproberen. Er komt natuurlijk nog een look aan met dit pigment, maar ik weet nog niet wanneer.

De kleur zelf is ook goed gepigmenteerd hoewel dit niet helemaal tot zijn recht komt op de foto. De linkerswatch heb ik met mijn vinger gemaakt en de rechter met een losse kwast. Ik kan jullie al wel vertellen dat hij goed gepigmenteerd op je ogen terrecht komt als je hem met een platte, stevige kwast aanbrengt.

Het pigment bevat 5 gram en is te bestellen op www.enchantra.eu voor € 11,99 en op www.boozyshop.nl voor € 11,95.

Vorige

Yellow Nails

Volgende

Urban Decay–Primer Potion

16 Comments

 1. Prachtig pigment! Ik hou alleen niet van pigmenten, sowieso niet van los poeder. Ik vind vast gewoon prettiger werken!

 2. Ziet er mooi uit, ik zelf ben ook niet zo’n fan van pigmenten

 3. Mooie kleur! Lekker zomers!

 4. Heel mooi pigment! Ik zie het geel goed hoor!

 5. mooie kleur :) ben benieuwd naar de look :D

 6. wauw heel erg mooi!

 7. Wauw, prachtig pigment!

 8. ze lijken me erg fijn die pigmenten, leuke kleur trouwens :D

 9. Wauw, die is mooi!

 10. Wauw, het is inderdaad een merk voor jou, prachtige kleur. Ik ben heel benieuwd naar je look :D

 11. Oh, I like! Wat een grote pot zeg, hij is echt goed gevuld ook. Sugarpill is inderdaad een geweldig merk, met veel felle tinten die zeer gewaardeerd worden als je daarvan houdt. I LIKE!

 12. Oe wat een tof kleurtje!!

 13. Amy

  Wat een speciaal en tof kleurtje!

 14. Wauw wat een gaaf kleurtje!
  liefs, xx

 15. Wat een mooi kleurtje! Ik vind Sugarpill een leuk merk, echt heel gaaf al die felle kleurtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén