Sugarpill pigment – Birthday Girl

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 015
Een meisje van het Lush forum was zo lief om haar Sugarpill pigment sample met mij te ruilen voor wat Lush proefjes. Ik was door het dolle heen, want ik vind Sugarpill een erg leuk merk, maar ook best prijzig. Ik ben nu wat meer met pigmenten aan het werken en hoe leuk is dat om dat met een merk te doen wat je ook leuk vind. Vandaag review ik voor jullie dit pigment.

Ik heb al eens eerder een pigment van Sugarpill gerievewd. Deze review kun je hier vinden.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 013
Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 017
Deze sample is erg klein, maar groot genoeg om wel twee keer mee te kunnen doen. Zo’n sample kun je niet online bestellen, alleen de grote verpakking. Nog een reden waarom ik het zo leuk vond dat ik deze sample heb gekregen! Ik vind het leuk dat zelfs zo’n kleine sample in een leuke verpakking zit. Net zoals bij de verpakking van mij full size verpakking herken ik het uitgesneden hartje. Leuk detail en hierdoor zie je gelijk de kleur van de oogschaduw.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 088
Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 091
De kleur is roze/paars met een paarse glitter. Erg mooi! Helaas laten de foto’s niet zien hoe mooi dit pigment is. Ik ga in de toekomst natuurlijk nog een ooglook met dit pigment maken waarbij ik hoop dat jullie de kleur dan wel goed kunnen zien. En niet alleen de kleur, maar ook de prachtige glitters.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 079
Ik heb de inhoud trouwens over gegoten in een potje. Hierdoor kun je iets makkelijker werken.

Voor een fullsize versie van 5 gram betaal je €11,99/11,95. Je kunt hem onder andere kopen bij Enchantra en Boozyshop.

Vorige

Mijn favoriete nagellak combo

Volgende

Gosh herfst collectie

11 Comments

  1. Mooi kleurtje! Ik ben benieuwd naar de ooglook :)

  2. Birthday Girl is een enorm mooie kleur! Jammer dat de foto’s hem geen recht doen maar zelfs op deze foto ziet hij er mooi uit!:)

  3. Wat een prachtige kleur! :-) Ik heb een highlighter kleur van dit merk nog in sample liggen, ga ik binnenkort ook maar eens reviewen XD

  4. Ah wat lief! Ik vind de kleur een echte Amanda-kleur, geen idee waarom eigenlijk.

  5. mooi zeg! ben heel beniewd naar de ooglook!

  6. Ik ben fan van paarse kleuren, echt heel mooi! Dit is een van de redenen dat ik sample’s spaar, het is zo ontzettend handig haha :)

  7. goede pigmentatie :)

  8. Er zit toch aardig wat in, amazing deal trouwens. De ruil is goed gesloten, want de pigment is gorgeous om te zien. :D Sugarpill is best duur trouwens. :’)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén