Gosh herfst collectie

hoofdfotogosh
Gosh komt met een nieuwe herfstcollectie. Hierin vind je onder andere een handig Smokey Eye palette, mascara’s en nagellakken. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan even verder.

{01}Boombastic_Mascara
De Boombastic XXL Volume Mascara
– geeft extreme volume en lengte
’’De mascara is beslist boombastic, zo stralen je ogen fantastic! Deze mascara geeft je wimpers volume, volume en nog eens volume. Je wimpers zagen er nog nooit zo perfect gesepareerd, oneindig lang en prachtig gekruld uit. Het handige borsteltje geeft alle wimpers één voor één ongekend veel volume en kleurt de wimpers gelijkmatig van wortel tot punt. Hou je van indrukwekkend veel volume – doe dan eens Boombastic!’’

Verkrijgbaar in de kleur zwart en kost € 11,49

{02}Catchy_Eyes_mascara
Catchy Eyes Mascara
– geeft krul, lengte en een opvallende oogops lag
’’Wie wil er nu geen adembenemende, gekrulde wimpers en katachtige ogen? Één beweging met het borsteltje en je wimpers hebben de juiste vorm: ze zijn prachtig gescheiden, vallen enorm op en hebben de perfecte krul. Juist dit maakt deze mascara zo uniek. Je hoeft geen meerdere lagen meer aan te brengen. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en klontert niet. Met de GOSH Catchy Eyes Mascara heb je gegarandeerd succes – telkens weer’’.

Verkrijgbaar in de kleur zwart en kost € 11,49

{19}Volume_Lip_Shine{N}02_Cherry_Blossom{20}Volume_Lip_Shine{N}03_Tea_Rose{21}Volume_Lip_Shine{N}04_Juicy_Orange{22}Volume_Lip_Shine{N}05_Red_Stilletto{23}Volume_Lip_Shine{N}06_Raspberr_Galore{24}Volume_Lip_Shine{N}08_Nude
Volume Lip Shine

’’GOSH Cosmetics introduceert een fantastische nieuwe lip gloss voor een volumineus effect. GOSH Volume Lip Shine bevat MaxiLip, waardoor je lippen voller lijken. Volume Lip Shine bevat jojoba-olie en shea butter met een voedende werking en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Bevat SPF 10. Dit wordt de must-have van deze winter!’’.

Volume Lip Shine bevat geen parabenen en is verkrijgbaar in 6 schitterende kleuren:
02) Cherry blossom
03) Tea Rose
04) Juicy Orange
05) Red Stilletto
06) Rasperry Galore
08) Nude.
Kost € 9,49

{15}Smokey_Eyes_Palette{N}01_Black_eye{16}Smokey_Eyes_Palette{N}02_Brown_eye
{17}Smokey_Eyes_Palette{N}03_Plum_eye{18}SmokeyEyesPalette_{N}04_Blue
Smokey Eyes Palette
-een trend die nooit uit de mode raakt
’’GOSH Cosmetics heeft 4 Smokey Eye Palettes ontworpen met prachtige kleurencombinaties, voor fantastische smokey eyes. Het GOSH Smokey Eyes Palette biedt gegarandeerd een fantastisch, kleurrijk resultaat en is gemakkelijk te mengen.Voor het gemak bevat ieder doosje een handig stappenplan waarmee je de meest’ fantastische eyes kunt creëren. Bevat geen parfum en parabenen’’.

Verkrijgbaar in de kleuren:
blauw
zwart
bruin
dieppaars.
Kost 11,49

Ik vind dat er mooie kleuren uitgekozen zijn en de bruine en paarse variant staan zeker op mijn wishlist. Erg mooi!

{11}Nail_Lacquer{N}612_Galaxy{10}Nail_Lacquer_549{N}Holographic_Hero{12}Nail_Lacquer{N}614_Spot_On_Pink
{13}Nail_Lacquer{N}616_Lazy_Green{14}Nail_Lacquer{N}617_With_a_Twist
Nail Lacquer
’’GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur en een goed ontworpen kwastje waardoor de lak gemakkelijk aan te brengen is. De Nail Lacquer droogt snel en geeft met slechts één beweging een fantastische dekking’’.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
612 Galaxy
549 Holographic Hero
614 Spot On! Pink
616 Lazy Green
617 With a Twist.
Kost € 7,29.

Check die leuke doppen die elk een ander patroontje hebben, hoe leuk? De eerste twee kleuren zien er prachtig uit! Ik hoop dat het echte musthaves zijn.

{03}Intense_EyeLiner_Pen{N}01_black{04}Intense_EyeLiner_Pen{N}02_Grey{05}Intense_EyeLiner_Pen{N}03_brown{06}Intense_EyeLine_Pen{N}04_Dark_Green{07}Intense_EyeLiner_Pen{N}05_Purple{08}Intense_EyeLine_Pen{N}06_Blue
Intense Eye Liner Pen

’’GOSH Eye Liner Pen heeft een gladde en zachte applicator, waardoor je gemakkelijk heel precies een fijn lijntje kunt aanbrengen. De eyeliner is gemaakt op waterbasis en is semipermanent. GOSH Eye Liner Pen bevat geen parfum en parabenen’’.

Verkrijgbaar in de kleuren:
01) zwart
02) grijs
03) bruin
4) donkergroen
5) paars,
6) blauw.
Kost € 8,79.

De collectie ligt vanaf begin september in de winkels bij het Kruidvat.

Vorige

Sugarpill pigment – Birthday Girl

Volgende

Uitslag winactie week dag 1 t/m 5

 1. Ik ben benieuwd naar de eyeliners en de lakjes!

 2. Oooh looking good!
  Ik ben vooral benieuwd naar de Cat Eyes mascara, de smokey eye setjes en de nagellakjes. Op een of andere manier skip ik gosh altijd als ik bij de kruidvat ben…..i dunno waarom maar ik kijk er nooit echt naar. Misschien toch maar eens doen!
  Ga jij nog iets kopen/revieuwen?

  Xxx

 3. Ik word er helemaal wild van!

 4. De holografische lak is op mijn wishlist beland! Lijkt me erg mooi!

 5. De eyeliner pennen zien er goed uit !

 6. Mara

  Oh de eyeliners! Ik ben al tijden opzoek naar een beetje een turkoois achtige kleur!
  Ik ga zeker eens kijken voor die.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén