Review – Miss Sporty Studio LASH IncrediBALL mascara

m1
Miss Sporty is een tijdje terug uitgekomen met een nieuwe mascara. Ik had eventjes de tijd nodig om hem te testen, maar vandaag heb ik dan wel een review met heel veel foto’s. Handig, want zo kun je het effect van deze mascara goed zien. Benieuwd naar deze mascara? Lees dan snel de review.

m2
m3
Het uiterlijk van de mascara springt er gelijk uit. Hij is namelijk oranje. Ik vind de verpakking zeker vooruit gegaan in vergelijking met de verpakkingen van vroeger. De make up van Miss Sporty kan ik mij goed herinneren als kinderlijk en daarom liep ik er vaak voorbij. Deze mascara doet mij helemaal niet kinderlijk overkomen. Ik zal in de toekomst eens vaker naar de producten van Miss Sporty gaan kijken, want ze zijn zeker de moeite waard. Althans, als ik afga op mijn ervaring van deze mascara. Dat zegt al genoeg…

o13
o14
Het borsteltje van deze mascara is anders dan de meeste mascara’s. Aan het uiteindelijk heeft hij namelijk een ‘bobbeltje’. Hiermee kun je goed de binnenste en buitenste wimperhaartjes bereiken. Erg handig en makkelijk in gebruik moet ik zeggen. Eerst schrok ik een beetje, want ik heb ook wel eens nare ervaringen gehad met mascara’s met een raar uiteinde. Bij deze mascara is daar geen sprake van. Ook vind ik het een pluspunt dat je op de verpakking kunt zien dat deze mascara een ander uiteinde heeft dan normaal. Zo weet je wat je koopt en kom je niet voor verassingen te staan.

Hieronder volgen foto’s met het voor en na resultaat van deze mascara’s. Ik zei het net al even, ik heb veel foto’s genomen zodat je goed het resultaat kunt zien van deze mascara. Ik heb geprobeerd de foto’s in dezelfde houdingen te nemen.

o1o4

o8o11

o2o5

o12o9

o6o7

Ik wil er nog even bij vermelden dat ik heel snel last heb van spinnenpoten. Dit komt, omdat ik lange en volle wimpers heb. Na één laagje mascara aanbrengen heb ik hier last van. Laat je dus niet misleiden door mijn soms wat plakkerige wimpers. Ik kan hier weinig aan doen. Wel kan ik jullie mijn ervaring vertellen ten opzichte van andere mascara’s.

Ik vind dit een hele fijne mascara. Hij heeft mijn wimpers lengte en maakt ze voller. Hij geeft een gemiddeld resultaat. Hiermee bedoel ik dat hij niet heel natuurlijk oogt, maar ook niet extreem dramatisch. Hij is qua lengte en volume precies goed voor overdag. De mascara brengt fijn aan, werkt snel en er zit niet teveel product op het borsteltje als ik de mascara wil aanbrengen. Dit vind ik erg fijn, want bij sommige mascara’s moet ik eerst de borstel afvegen aan de tube, omdat er dan te veel product op het borsteltje zit. Ook geeft de mascara niet af en vlekt hij niet.

Ik ben erg tevreden met deze mascara. Helemaal gezien de prijs. Deze mascara kost slechts € 3,99 en is verkrijgbaar bij OnlineMakeup. Dit is een webshop die veel drogisterij make up verkoopt. Ik heb fijne ervaringen met deze webshop. Ook kwam mijn bestelling binnen in een roze envelop. Super schattig en eens wat anders dan een standaard witte envelop.

Heb jij al ervaringen met deze Miss Sporty of met deze mascara? Zo ja, wat vind je ervan?

Vorige

Winactie – 100 Youtube Abonnees!

Volgende

Lush – Willow Pattern Soap

28 Comments

 1. Ziet er goed uit! Fijne review :)

 2. Lijkt me een fijne mascara! Ik heb het normaal gesproken ook niet zo op miss sporty, maar als ik weer een mascara nodig heb ga ik toch deze mascara proberen!

 3. Lin

  Ik ga hier toch eens voor kijken! Las er al meer goede dingen over. Thanx voor de review!

 4. Klinkt goed! Fijne review ook met de foto’s erg duidelijk. :)

 5. Ziet er goed uit! En wat een leuke naam heeft de mascara ;-)

 6. Hier heb ik al veel goeds over gelezen, fijn dat hij jou ook bevalt!

 7. Klinkt goed zeg deze mascara. Maar eens naar gaan kijken.

 8. Ziet er zeker heel goed uit!

 9. Ziet er best goed uit zeg!
  Moet zeggen dat ik vroeger altijd mascara gebruikten van Miss Sporty, ze hadden best fijne producten. :)

 10. Voor die prijs klinkt ‘ie heel goed!

 11. ben benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers doet :D

 12. mooi resultaat en tof borsteltje :)

 13. Wat een koopje! Hij ziet er echt heel mooi uit, niet verwacht!!

 14. Ziet er goed uit! Ik heb nog nooit iets van Miss Sporty geprobeerd.

 15. heb al zoveel goeds over deze mascara gehoord en gelezen, hijmaakt je wimpers wel mooi lang.. maar jij had natuurlijk al van die mooie volle wimpers om jaloers op te worden;)

  denk dat ik m ook maar eens ga halen!

 16. Een heerlijke prijs voor zo’n mooie mascara.

 17. Deze klinkt echt heel erg fijn!

 18. Hij lijkt me fijn, en totaal niet duur! :)

 19. Goede review! Lijkt me een hele fijne mascara

 20. Ziet er mooi uit! En het spinnenpoteneffect valt heeeel goed mee hoor :-)

 21. Leeuk! Hij lijkt me erg fijn!

 22. klinkt goed! je hebt een mooie kleur ogen :)

 23. Deze mascara van Miss Sporty is echt een super goeie, ik heb ook!

  Leuk artikel zeg ;)

 24. Ziet er goed uit!

 25. Ik vind deze mascara een geweldig resultaat geven :-)

 26. Ik vind het balletje aan het uiteinde zo handig, kan je lekker overal bij! :)

 27. Wow, dat is geen geld voor zo’n fijne mascara! Het is dat er al teveel heb liggen, anders had ik ‘m zeker gekocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén