Lush – Willow Pattern Soap

w1
Toen Lush met de Limited Edition Valentijnscollectie kwam was ik erg enthousiast over de producten. Ze leken mij ontzettend lekker en uiteindelijk heb ik ook iets gekocht. Ik nam de Willow zeep mee. Ik heb hem getest en vandaag zal ik hem voor jullie reviewen.

Wat zegt Lush over Willow Pattern zeep:
’Met deze romantische limited edition zeep vier je de liefde. Het geweldige parfum van rozen, citroen en rozenhout noemen we ‘A Thousand Rose Petals’. Het oude Chinese verhaal op de zeep vertelt over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Was je met deze sensuele, zachte zeep voor de meest romantische februari ooit!’’

The Willow Soap
De gehele zeep bevat een afbeelding die het Chinese verhaal verteld. Geweldig toch dat een zeep er zo mooi uit kan zien? Sowieso ben ik erg fan van het uiterlijk van de Lush zepen. Ze zien er zo mooi uit. Je ziet dat er heel veel liefde in wordt gestoken.

w2
Als je een stukje zeep koopt ontvang je een deel van de afbeelding. De hele afbeelding staat niet op je stukje zeep.

Deze zeep ruikt een beetje creamy. Net zoals snowcake, figs and leaves en porridge. Deze zepen ruiken creamy, maar zijn ook creamy. Ze verzorgen je uit en na afloop hoef je je niet meer in te smeren. Daarom ben ik zo dol op al deze zepen. Willow Pattern is precies hetzelfde. Hij is lekker creamy en verzorgend. Een nadeel hiervan is dat ze zeep snel opgaat. Nu vind ik dit niet zo heel erg, want je krijgt een groot blok van 100 gram. Met de normale zepen van Lush doe ik zo een paar maanden. Of jij het waard vind moet je zelf weten. Ik persoonlijk doe alsnog lang met deze zeep. Het is niet dat hij na 10 keer gebruiken op is. Je doet er wel langer mee.

De geur vind ik moeilijk te omschrijven. Hij ruikt ieder geval creamy en ergens ver weg ruik ik inderdaad rozen. De citroen geur komt wat meer naar voren, maar niet heel erg overheersend zoals je bij Lush gewend bent.

w3
De zeep wordt soms in hele leuke verpakkingen verpakt. Lekker fleurig en meteen leuk om als cadeautje weg te geven.

Ik ben heel erg blij dat ik deze zeep aan mijn Lush collectie hebben kunnen toevoegen. De zeep kostte €7.95 per 100 gram in Nederland. In Nederland is de zeep niet meer te koop, maar in Engeland nog wel. Daar kost de zeep £ 4,95.

Heb jij wel eens een Lush zeep geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

Vorige

Review – Miss Sporty Studio LASH IncrediBALL mascara

Volgende

Shoplog – Beauty & Lifestyle

30 Comments

 1. Wat een leuke zeep, hij lijkt me erg fijn :)

 2. Hij lijkt me heerlijk!

 3. Nog nooit zeep geprobeerd van Lush, maar ik word wel elke keer opnieuw verleid. Misschien toch echt maar eens doen.

 4. nog geen zeep geprobeerd :)

 5. Hmm lekker! Lush is zo’n fijn werk!

 6. Wat een leuk zeepje :-) De print vind ik echt geweldig!

 7. Klinkt als een heerlijk zeepje

 8. ik heb deze nog nooit geprobeerd :D ben wel benieuwd!

 9. leuk dat verhaal erachter en de afbeelding op de zeep!
  heb nog nooit een lush zeep gehad

 10. Zoals de meeste zepen van lush, lijkt mij deze ook heerlijk!!!

 11. Lin

  Die klinkt erg fijn zeg! Ik vind het uiterlijk ook zo leuk van deze zeep <3

 12. Ik hou van Lush zeepjes! Deze ziet er goed uit!

 13. Mooi met die afbeelding zeg!

 14. Klinkt heerlijk. en ik vind de zeep niet heel erg duur als je er nog zeker 10 keer mee doet.

  • Ja, hij haalt makkelijk de 10 keer. Ik snij elke keer een stukje af en daar doe ik al een paar keer mee. Moet je nagaan hoeveel beurten je eruit haalt. Sommige zepen van Lush zijn 5 of 6 euro. Dan is deze ietsje prijziger ;)

 15. Haha wat een grappig zeepje! Hij lijkt me erg lekker !

 16. Wat een mooie opdruk. Erg bijzonder!

 17. De zeep ziet er echt super lekker uit! Het is al lang geleden dat ik nog eens in een lush winkel was.

 18. Oh ik hou zo van Lush! Deze zeep lijkt me ook erg fijn.
  Trouwens; leuk jullie nieuwe kleuren!

 19. Wat een mooie zeep :D x

 20. The soap pattern is cool and I bet it smells nice, too. Don’t forget, there is still time to enter my giveaway!

 21. wow die ziet er alleen aal mooi uit!!

 22. Aah ik ben dol op Lush ze hebben altijd van die heerlijke hebbe dingetjes. Het is maar goed voor mijn portomonee dat ze bij ons geen Lush store in de buurt hebben . Ook dit zeepje ziet er weer heerlijk uit!
  Leuk artikel!

  Liefs Wendy

 23. Ughhh kheb spijt datik niks gekocht heb bij Lush tijdens de solden!! Er waren nog paketten te krijgen aan de halve prijs hier, van die collectie. Dat ziet er zo fijn uit!

 24. Ik ben hier heel benieuwd naar, tof ook met de print!

 25. Bijna alles van de Lush is gewoon heerlijk!

 26. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de geur van deze zeep. Als ik me niet vergis hadden ze ook zeep met een hele zoete honinggeur in hun lente collectie, die vond ik veel fijner!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén