Lush – Mandarins Tea Party

De Lush kenners onder ons weten dat dit een limited edition zeepje van Kerst 2010 was en zullen zich nu afvragen waarom ik deze zeep review als hij toch al niet meer te koop is. Dit doe ik ten eerste, omdat ik het een fijne zeep vind en ten tweede, omdat je vaak limited editions nog via het Nederlandse Lush forum en via Marktplaats kunt kopen.

Wat een heerlijk ruikende zeep! Ik vind hem er al spannend uit zien door zijn knallende oranje kleur. De naam verklapt het eigenlijk al: hij ruikt naar mandarijn en sinasappel, maar dan echt zoals mandarijn en sinasappel ruikt en geen chemische namaaklucht. De zeep schuimt er goed en al helemaal in combinatie met een puff. Wel geeft de zeep oranje schuim af, dus zorg
ervoor dat je hem in een bakje legt en niet ergens op een badtegel! Want anders hou je dus een oranje laag over. De zeep kostte € 5,95 voor 100 gram.

Volgende

Mijn eerste Konad ervaring

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén