Miss Sporty – Metal Flip nagellakken

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 353
Miss Sporty is uitgekomen met Metal Flip nagellakken. Dit zijn nagellakken die telkens van kleur veranderen in het licht. Hoe cool en makkelijk is dat? Je hebt maar 1 nagellak nodig en je ziet toch meerdere kleuren. Ik heb ze voor je geswatcht! Benieuwd naar het effect? Kijk dan even verder.
 

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 361
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 360
Miss Sporty is een merk waar ik sinds mijn puberteit niet meer echt naar om heb gekeken. Daar heb ik niet echt een reden voor. Misschien, omdat sommige verpakkingen nog een beetje kinderlijk overkomen. Toen ik deze nagellakjes ontving was ik blij verrast. Ze zagen er helemaal niet kinderlijk uit, maar juist stoer! Dit komt door de vorm en de gouden opdruk op de druk in combinatie met stoere letters op deze dop. Ze rocken best wel vind ik!

Deze nagellakken kleuren dus in een andere kleur in licht. Je koopt dus 1 kleur, maar je krijgt er meerdere kleuren voor terug. Dat is nog eens handig! Hieronder de swatches en de namen van de nagellakken:

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 362
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 018
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 006
Kleur 020. Een mooie parelmoer nagellak. Hij is als basis parelmoer-roze en in het licht verandert hij niet heel erg. Misschien komt dat, omdat ik vier laagjes nodig had om deze nagellak dekkend genoeg te krijgen. Gelukkig zie je het effect alleen bij deze nagellak niet en bij de rest wel. Ik vind dit ook meer een nagellak om een leuke nail art mee te maken. Juist door die mooie parelmoeren glans. Dit combineert mooi met een basic kleurtje.

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 361
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 043
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 045
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 047
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 060
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 062
Kleur 030. Een groen/blauwe lak die in het licht paars wordt. Een speciale lak vind ik zelf! Het geeft ook een cool effect. Staat denk ik erg leuk in combinatie met een jeans. Deze lak had bij mij drie laagjes nodig om te dekken. Op de 1e foto zie je dit effect goed.

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 368
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 073
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 074
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 075
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 093
Kleur 010. Een licht bruine/brons lak die in het licht een gouden kleur krijgt met hele lichte groene sparkles. Super leuk voor Kerst! Deze lak dekt in twee laagjes.

nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 369
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 097
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 098
nagels miss porty shoplog amsterdam lush kiehls da 122
Kleur 040. Een bruine lak in het licht paarse/rood wordt. Ook deze geeft een heel mooi effect en dekt in twee laagjes.

Zelf ben ik erg te spreken over de laatste twee kleuren, omdat ik deze het mooiste effect vind geven en ze in twee laagjes dekken. En de prijs? Slechts € 2,49. Dat is een leuke prijs voor zulke speciale lakjes. Er zit 7 ml in een flesje.

Miss Sporty heeft mij zij verbaasd en ik zal nu zeker vaker een kijkje gaan nemen bij hun producten. Ik was bang dat de nagellak zou gaan strepen, omdat ze metal zijn. Gelukkig is dit niet het geval! Ik kan niets anders zeggen dat ze voor elke leeftijd leuk zijn. Ze zijn stoer, maar als je ze combineert met een mooie jurkje kunnen ze ook chique staan.

Wat vind jij van deze lakken?

 

Vorige

Uitslag winactie’s!

Volgende

Hema – Hema Eyemousse (perfect voor kerst!)

23 Comments

 1. de onderste twee zijn mooi :)

 2. Mooie kleurtjes zegg!! vooral de 1e en 2e vind ik erg tof!!

 3. De voorlaatste kleur doet me denken aan een uit de collectie van IPX

 4. Erg mooie lakjes zijn het, echt speciaal effect geeft het!

 5. Mooie effecten, had ik niet verwacht! Ik vind de eerste het mooiste.

 6. Mooi, ik ben echt jaloers op jou nagels!

 7. Ik vind de finish echt heel leuk.

 8. Wauw prachtig! Wat heb je prachtige nagels!

 9. 040 vind ik het mooist!

 10. Hele mooie lakjes, vooral 040.
  Ook ik ken miss sporty van vroeger en zag het daarna ineens nergens meer.
  Helaas verkopen ze het niet bij mij in de buurt.
  Ik weet wel dat ze het e.a. op bol.com verkopen.

 11. 010 is echt heel mooi. :) Deze zijn het waard om te onthouden!

 12. De onderste 2 zijn echt leuk ! :)

 13. Kon steeds maar 2 van de 4 vinden, wist niet eens dat er vier waren! Erg mooi!

 14. wat een geweldig mooie lakjes! die onderste lijkt wel een klein beetje op 1 van catrice

 15. 040 draag ik nu zelf ook en die vind ik prachtig! De andere kleuren vind ik ook mooi, maar twee ervan lijken best veel op de Rimmel metal rush lakken, dus de had ik laten staan!

 16. Die groen/blauwe lak vind ik heel mooi! :)

 17. hele leuke lakjes! ik kijk eignelijk nooit meer bij miss sporty, moet ik toch weer eens gaan doen :)

 18. Deb

  Mooie duo chromes! Ik vind de blauw/groene kleur het mooiste.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén