Hema – Hema Eyemousse (perfect voor kerst!)

lush fotos amsterdam, look goud 387
Hell yeah, ik vertelde het al even in de shoplog van Amsterdam. De Hema Eyemousses. Geweldige, glitterende oogschaduws die hun geld zeker waard zijn. Zoek jij nog een oogschaduw voor Kerst? Bekijk dan zeker even mijn review, want dit zijn echte aanraders.
 

Ik kwam, ik zag en…kocht! haha. Deze prachtige oogschaduw kon ik gewoon niet laten liggen. Ik voelde de drang zo erg dat ik dit wel met jullie moet delen. Jorinde heeft er ook twee gekocht en wij delen eigenlijk dezelfde mening. Maar eerst de verpakking.

lush fotos amsterdam, look goud 378
lush fotos amsterdam, look goud 371
lush fotos amsterdam, look goud 375
lush fotos amsterdam, look goud 384
Hij is simpel, niet chique en staat waar voor hij staat; de Hema en daar is niets mis mee. Ik vind het wel fijn dat de verpakking doorzichtig is, omdat ik zo snel kan zien welke kleur ik wil pakken. Er zit nog een plastic verpakking omheen zodat je zeker weet dat hij nieuw is en nog niet geswatcht. Ook zit er nog een plastic dopje op de oogschaduw zodat hij ook hiervan bescherming krijgt.

lush fotos amsterdam, look goud 389
Zodra je de dop eraf draait zie je een volle, dikke mousse zitten. Hij ziet er stroef uit, maar zodra deze in aanraking komt met je huid smelt hij in een dunnere substantie. Hierdoor kun je de mousse goed verdelen over je oogleden en hem in laagjes opbouwen.

lush fotos amsterdam, look goud 390
Ik heb zelf de vier kleuren gehaald die er verkrijgbaar waren. Een witte kleur: 03 white, een zilveren kleur: 02 silver, een bruine kleur: 11 nude en een gouden kleur: 10 gold. En dan nu volgen de swatches.

lush fotos amsterdam, look goud 408
lush fotos amsterdam, look goud 409
lush fotos amsterdam, look goud 411
lush fotos amsterdam, look goud 412
lush fotos amsterdam, look goud 413
Sommige kleuren lijken hier wat weg te vallen door het licht van de camera. Maar in het echt zijn ze ongelooflijk glitterig en ideaal voor Kerst, oud & nieuw of een feestje. Zelf dragen Jorinde en ik ze ook gewoon overdag. Als je een dun laagje aanbreng en alleen over je bewegend ooglid kan het voor overdag. Let er wel op met wat je de oogschaduw combineert. Ik zou persoonlijk geen groot paar, gouden oorbellen dragen als je de gouden oogschaduw draagt. Dan kan het een beetje to much worden.

Het is jammer dat de foto’s de schoonheid van de oogschaduws in het echt niet laten zien. Ga deze oogschaduws dus zeker even bekijken als je bij de Hema beauty store bent. Als je iets subtiels zoekt voor Kerst en je weet niets. Dan is zo’n oogschaduw ideaal voor jou. Ook kun je ze combineren met een look voor een subtiel effect. Mocht je hem heftiger willen dan kun je meerdere lagen aanbrengen.

Wij zijn om en zijn super enthousiast over deze oogschaduws! Er zit 5 gram in een oogschaduw en ze kosten € 2,95 per oogschaduw. Valt best mee toch voor zo’n mooie oogschaduw?

Wat vind jij van deze oogschaduws?

Vorige

Miss Sporty – Metal Flip nagellakken

Volgende

Dove winter care Amber

18 Comments

 1. de bruine is mooi :)

 2. Ah die zijn superpretty!
  xx

 3. Mwah mwah. Het is het voor mij net niet. Die zilvere heeft nog wel wat (:

 4. Die zijn inderdaad perfect voor kerst!

 5. mooie kleurtjes zeg!

 6. Waauw, echt wat voor mij. Echt schitterend!

 7. Mooi, ze bevatten een prachtige glans!

 8. Deb

  Mooie kleurtjes! Ik denk dat ze als basis ook te gek zijn!

 9. wauwww wat een prachtige pigmentatie!

 10. Heel mooi en dat ze goed blijven zitten is helemaal mooi mee genomen!!

 11. Perfecto voor de feestdagen ja. :D

 12. De bruine vind ik het mooist!

 13. Ze zien er goed uit zeg!

 14. wauw super leuk !

 15. die potjes bestaan al zo lang :3 ik had er ook een aantal gescoord toen ik een paar jaar geleden jarig was en ze werken nogsteeds fijn!

 16. Mooooi, en lekker budgetproof ook!

 17. Wauw, ik vind ze geweldig. De pigmentatie is best goed, snap wel waarom je ze niet kon laten liggen hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén