Dove winter care Amber

IMG_2719

Nadat Dove vorig jaar al met een limited edition lijn kwam, hebben zij dit jaar weer een nieuwe limited edition winter care lijn uitgebracht met de geur Amber. Omdat ik vorig jaar zo enthousiast was, was ik erg benieuwd naar deze producten geworden. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan even verder.

IMG_2714

De lijn bestaat uit een douch crème, bodylotion en body crème. De verpakkingen zijn mooi wit met roze kleur erop. De ingegraveerde sneeuwvlokken op de verpakking vind ik erg mooi en trekken gelijk mijn aandacht.

IMG_2720

IMG_2722

IMG_2724

De douche crème voelt zacht voor mijn huid tijdens het douchen. De geur ruik je subtiel en had van mij wel iets sterker gemogen. Het geeft me niet echt een winters gevoel met deze geur. Het gekke is dat ik na het afdrogen een trekkerige huid heb en dat zou je niet denken, omdat hij tijdens het douchen lekker voedend aanvoelt. Maar hij maakt hij mijn huid wel goed schoon en dat is waar uiteindelijk een douche product voor bedoeld is,

De bodylotion vind ik het fijnst en smeert makkelijk weg. Het heeft een dikkige structuur en je ruikt de bodylotion heel goed op je huid terug. Ook trekt hij redelijk snel in. Nadat hij een minuutje is ingetrokken kan ik mijn kleren aantrekken zonder een plakkerig gevoel te krijgen. Mijn huid is ook lekker verzorgt.

De body crème is echt een dikkige crème en vind ik eigenlijk niet zo fijn. Sommige mensen zeggen dat hij snel intrekt, maar dat vind ik juist helemaal niet. Het lijkt als een laagje op mijn huid te blijven liggen. Ook de geur van dit product vind ik te subtiel ruiken en had wel wat sterker gemogen. Ik wil als ik mij ’s avonds uitkleed de geur nog steeds kunnen ruiken op mijn huid en dat is hierbij niet het geval.

IMG_2715

Ik vond de limited edition van vorig jaar dan ook veel fijner winters ruiken en vond ik dan ook beter dan deze lijn. Veel mensen vinden deze lijn beter, maar zo zie je maar dat smaken verschillen en je het echt zelf zou moeten testen en ruiken. Al met al ben ik het meest tevreden met de bodylotion, waarmee ik nog een tijdje door ga smeren!

De douchee crème kost € 3,49 en bevat 250 ml
De body lotion kost € 6,99 en bevat 250 ml
De body crème kost € 2,29 en bevat 150 ml

De producten zijn te koop bij de drogist. Er is volgens mij trouwens ook een set met deze drie producten erin te koop met een paar warme sokken erbij. Lekker warm voor de winter!

Heb jij al iets uit deze lijn geprobeerd?

Vorige

Hema – Hema Eyemousse (perfect voor kerst!)

Volgende

Gouden combo

14 Comments

 1. Jammer dat de body crème niet zo goed intrekt, de substantie lijkt mij juist net het fijnste.

 2. Lin

  Ik denk dat ik deze lijn maar skip… Er zijn niet veel mensen enthousiast over helaas…

 3. Ik ben nog steeds heel benieuwd naar de geur en ga de douchegel zeker proberen! Jammer dat jij er niet zo enthousiast over bent..

 4. jammer van de bodycrème

 5. die dikkere cream lijkt me wel wat voor mij! m’n onderbenen zijn extreem droog atm >.<

 6. Deb

  Klinkt goed. Ik heb zelf nog niks uit deze lijn. Mooie foto’s heb je genomen!

 7. ik heb deze lijn ook en ik vind het zo lekker ruiken he!

 8. De geur lijkt me echt heel erg lekker! Jammer dat ze niet helemaal een 10 zijn, maar toch wel een fijne LE denk ik.

 9. De geur is echt goddelijk!

 10. ik vind het erg fijne producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén