Dove – Beauty Blossom Limited Edition

d2
Dove heeft voor deze zomer een nieuwe Limited Edition gelanceerd, de Beauty Blossom lijn. Een lijn waarbij de geur witte bloesem centraal staat. Ik ontving een body wash, body lotion en een body cream. Lees snel verder om mijn review te lezen.

Wat zegt Dove zelf over de producten?
De verfrissende Beauty Blossom douchecrème van Dove is voorzien van de revolutionaire NutriumMoisture technologie, de huid wordt tijdens het douchen verzorgd en gehydrateerd. Dove Beauty Blossom bodylotion en bodycrème verzorgen, hydrateren en voeden de huid optimaal dankzij Dove‘s unieke DeepCare Complex. Deze milde formules met een frisse, lichte geur van witte bloesem zijn ideaal voor in de zomer met als resultaat een mooie, zachte en stralende huid.

d1
d4d6
Bij alle producten komt de oranje kleur terug. Oranje staat voor mij voor de zon en warmte en daarmee ook voor de zomer. Hierdoor fleurt mij de verpakking gelijk op en dat vind ik al een leuk pluspunt om mee te beginnen. De dop van de body wash gaat alleen wat moeilijk open, maar dit is meer een persoonlijk nadeel voor mij. Misschien krijg jij de dop wel goed open.

d9
Van boven naar onder: crème, body lotion, body wash.

d3
De body wash is een beetje milky en als een product milky is betekend dit vaak dat hij ook verzorgend is. Deze body wash is inderdaad verzorgend, hij laat tijdens een douchen een zacht laagje achter waar je geen last van hebt nadat je klaar bent bent douchen. Het is gewoon een dun, fijn verzorgend laagje. Ik heb na gebruik niet perse een body lotion nodig, hoewel ik dat wel prettiger vind. Ik geniet er gewoon erg van om mij in te smeren na het douchen haha.

d5
De body lotion is een grote fles van 250 ml. Ik vind het een mooie verpakking, omdat hij strak is, maar aan de zijkant gedraaid is. Dit doet mij denken aan de ronde vormen van een vrouw. De body lotion is dun van structuur, maar dat is ook kenmerkend voor een body lotion. Echt een product wat veel vrouwen in de zomer zullen gebruiken. Ondanks dat het een dunne substantie is, voedt de lotion mijn huid goed en laat hij ook hier weer een dun laagje achter wat niet vervelend aanvoelt.

d7
d8
De crème heeft in tegenstelling tot de body lotion een dikke structuur zoals een body butter dat heeft. Als je de crème op zijn kop houdt valt de crème niet uit de pot. Hieraan herken je dat het een volle, romige crème is. Ik ben dol op dikke crèmes dus je kunt wel raden hoe dol ik ben op de structuur van dit product. Wel moet je hem iets meer uitsmeren dan ik gewerkt ben van Dove, want anders laat hij een wit laagje achter. Dit komt misschien ook wel, omdat ik er van hou om veel product te gebruiken. Soms misschien iets te veel haha. Net zoals de body lotion verzorgt deze crème enorm goed mijn huid en laat hij een verzorgend laagje achter. Van mijn droge huid merk ik niets meer!

De geur is zacht bloemig en ik denk dat dit de witte bloesem is. De geur is naar mijn idee iets te bloemig. Ik had het fijner gevonden als de geur iets minder bloemig was geweest. Ik vind het een vrouwelijke, fleurige geur en ik denk dat hij voor veel leeftijden geschikt is. De geur blijft  zeker nog een paar uur hangen nadat je je hebt ingesmeerd. Ik raad je aan om de geur even te gaan ruiken in de winkel. Als je de geur lekker vind, kunnen dit wel eens de producten voor jou zijn, want aan de structuur en werking van de producten zal het niet liggen.

Alle producten doen dus wat zij beloven en dat vind ik erg fijn. Niets vervelender dan als er valse beloftes worden gedaan. Voor Dove gaat dit zeker niet op. Je hoeft je geen zorgen te maken!

Naast dat je deze producten los kunt kopen zijn ze ook te verkrijgen in setjes. Misschien een leuke tip voor moederdag.


Dit setje bevat:
• Witte Dove shower puff
• Dove Beauty Blossom douchecrème
• Dove Beauty Blossom bodycrème
Kost € 6,99


Dit setje bevat:
• Strandtas
• Dove Beauty Blossom douchecrème
• Dove Beauty Blossom bodycrème
• Dove caring lippenbalsem
Kost € 12,49 (exclusief bij Kruidvat)

De body wash kost € 3,55 en bevat 250 ml.
De body lotion kost € 7,11 en bevat 250 ml.
De creme kost € 2,33 en bevat 150 ml.

Hebben jullie deze producten al geroken in de winkel? En worden jullie ook zo vrolijk van de oranje kleur? Ik ben in ieder geval klaar voor de zomer met deze Dove producten!

Vorige

Opgemaakt – April 2013

Volgende

Saffron Eyeshadow & Blusher Palette

20 Comments

 1. Die body lotion lijkt mij wel fijn! Ik ben benieuwd hoe die ruikt

 2. Ik vind de limited editions van Dove altijd super lekker! En leuk ook dat setje!

 3. Het lijken me heerlijke producten!

 4. lijken me best fijne producten :D

 5. ik ben heel benieuwd naar de producten

 6. Oeh lijken mij echt hele fijne producten! Ik ben sowieso al groot van alle producten van Dove hihi!

 7. De verpakking ziet er inderdaad erg mooi uit. Ik ben wel erg benieuwd naar de geur. Ook erg leuk dat ze verschillende setjes hebben samengesteld

 8. Het lijken me ontzettende heerlijke producten :-) Alleen, ik vind de prijs van de bodylotion aan de ietwat hoge kant. Dat ben ik niet gewend van Dove…

 9. lijken mij heerlijke producten. de vorige LE rook super lekker!

 10. De créme lijkt me heerlijk!

 11. het lijken me hele fijne producten

 12. Ik heb deze LE al een paar keer voorbij zien komen en het lijken me zulke fijne producten, moet het zelf alleen nog steeds aanschaffen, haha!

 13. beauty blossom, die is heeerlijk!

 14. Deb

  Ik ben wel benieuwd naar de geur en denk erover zo’n setje aan mijn mama te geven voor moederdag.

 15. Ik ben zelf sinds kort een groot dove fan, en vind hun vorige le’s heerlijk ruiken. Deze ga ik dan ook snel snuffen in de winkel

 16. De limited editions van Dove zijn altijd erg leuk en fijn!

 17. Ik ben zo benieuwd naar de geur! Ik moet eerst m’n andere Dove producten maar eens opmaken, maar het klinkt erg goed deze lijn.

 18. ik heb ze ook geroken in de kruidvat, maar vond ze niet heel speciaal.. nu is er die actie dat alles van dove n heel stuk goedkoper is!

 19. oh ik ben gek op blossom! lijken me hele fijne producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén