Saffron Eyeshadow & Blusher Palette

IMG_3469
Laatst liep ik bij de op=op voordeelshop en zag dit paletje van Saffron. Het leek me wel leuk om zo’n cheap paletje eens uit te proberen. Benieuwd wat ik ervan vind? lees dan even verder.

IMG_3465

IMG_3470
Het palet bestaat uit 12 oogschaduw kleurtjes, 3 blushes, een sponsapplicator en een mini spiegeltje. De plastic verpakking zit goed stevig dicht en het kost mij enige moeite om de deksel open te krijgen.

IMG_3472

IMG_3474
Dan gaan we nu over naar de swatches.

IMG_3476

IMG_3487

IMG_3490

IMG_3496

PicMonkeyCollage
Voor deze ooglook heb ik de witte kleur op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek gebruikt. Voor het eerste deel van mijn bewegend ooglid heb ik de groen/blauwe tint links onderaan het palet gebruikt. het buitenste deel van mijn bewegend ooglid heb ik voorzien van de paarse tint links boven aan het palet. In mijn crease bracht ik de kopertint als laatste van de tweede rij aan.
Ik moest erg veel moeite doen om de kleurtjes een beetje goed op mijn ogen te krijgen. Er kwam dus slecht kleur vanaf en ik blende het hele boeltje zo weg en dit alles ondanks mijn Urban decay primer potion. De oogschaduws leken een soort glans overspray te hebben, waren ook behoorlijk zacht en kruimelig en ik vond het niet fijn om mee te werken. De gekleurde blushes daarentegen waren erg goed gepigmenteerd en hoef je maar heel subtiel op te brengen wil je er niet als een clown bijlopen. Ik zou dit palet niet aanraden, maar voor het geld hoef je hem ook niet te laten liggen.

Dit palette is te koop bij de op=op voordeelshop voor € 3,49

Vorige

Dove – Beauty Blossom Limited Edition

Volgende

Shoplog–Lush Retro Producten (uit Engeland)

30 Comments

 1. Mooie look! Het pigment is toch wel oke voor die prijs, niet verwacht! Leuk.

 2. Jammer dat de kleuren niet zo goed zijn op je oog!

 3. Oef dacht ik toen ik de kleuren zag, wat is dat…… Nee ik vind het er niet zo geweldig uitzien… thnx voor de review.

 4. wat jammer van het pigment.. maar je look vind ik wel leuk geworden

 5. Best mooie pigmentatie :3

 6. Jammer van de pigmentatie. De kleurtjes zien er wel lekker vrolijk uit :-)

 7. De pigmentatie verbaasde me nog best, ziet er niet slecht uit, maar ook niet heel goed!

 8. Je ooglook is nog best mooi geworden. En drie mooie blushes is ook niet duur voor dat geld.

 9. nog nooit van dit merk gehoord :)

 10. De kleuren lijken erg mooi op je arm. Toch lijkt het wel dat ze een beetje lichter uitvallen op je oogleden. Maar ik vind de looks wel erg mooi! En dat voor die prijs!

 11. Waauw, da’s echt wel spotgoedkoop! Geen wonder dat de kleurintensiteit dan wat tegenvalt. Maar ik vind de uiteindelijke look wel mooi, hoor :-)

 12. Jammer van de overspray, maar wel fijn dat ze redelijk matte zijn! Het palette ziet er nog goed uit vind ik :)

 13. Jammer dat de kleurtjes niet prettig zijn om mee te werken. De uiteindelijke look vind ik wel erg mooi. Mooie zachte, bijna pastelachtige kleurtjes :)

 14. Wat een mooi palette, en dat voor die prijs!

 15. Jammer dat ze oogschaduws tegenvallen! Soms kom je goedkope paleten tegen (zoals die van bart smit) die verbasingwekkend goed zijn, maar soms valt het heel erg tegen! Helaas…

 16. Op je arm zagen ze dr nog wel goed uit, jammer dat ze niet zijn op te bouwen en te blenden

 17. Fijne review!
  Ik heb ook een palette ervan..
  Ik vind ‘m wel fijn! blijft lang zitten zonder vet te worden en hij ruikt zo lekker :)

 18. Jammer dat de kleuren niet zo intens zijn! Toch is het niet verkeerd voor de prijs! :)

 19. Wat een leuk palette!

 20. Jammer dat ze niet prettig werken, maar can i say dat de look echt prachtig is!

 21. Jammer hoe ze je uiteindelijk bevallen. In het palette en op de swatches zagen ze er nog wel mooi uit. Wel erg mooie look heb je gemaakt zeg!

 22. Ziet er goed uit! Mooie foto’s :)

 23. Hmm, ik vind het er niet zo mooi uitzien. Vind de ooglook wel erg mooi!

 24. Je hebt op zich wel mooie oogschaduws voor de prijs, maar als het niet prettig werkt meh.. maar guuurl, je ooglook is gorgeous!

 25. Deb

  Ondanks de zwakke pigmentatie heb je er hele mooie looks mee gemaakt

 26. Roos

  Leuke review alleen ik heb ook het palette en ik heb wel mooie pigment en ook veel kleur wat ik meestal heb is dat de eerst keer de pigment niet zo veel is en ook niet zo sterk alleen hoe vaker ik het gebruik hoe beter de pigment wordt dus ja maar ik gebruik hem niet zo vaak oomdat de kleuren best fel zijn en ik hou meer van bruintinten maar achja maar die oranje kan je goed gebruiken voor koningsdag enz. Maar voor de rest super review en een mooie ooglook

  X een nieuwe fan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén