Budget tip – w7 silky blushses

winactie,w7 blushes 025
Vandaag laat ik jullie twee geweldige blushes zien van het merk w7. Dit merk is nog niet heel erg bekend in beauty land en vandaag ga ik daar verandering in brengen, want ik heb twee geweldige blushes gevonden die niet onder doen voor mijn geliefde MAC Mineralize skinfinish in Rose Quartz. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

Toen ik in Heerhugowaard (Noord-Holland) langs de op = op voordeelshop ging en langs de schappen liep, zag ik een aantal gebakken blushes staan. Ze warenmaar  twee voor € 10,00 en dus besloot ik al gauw twee kleurtjes mee te nemen. Even hoopte ik ergens dat ze op mijn geliefde MAC Mineralize skinfinish in Rose Quartz leken. Eerst moesten ze nog op de foto! Balen, want ik kon me moeilijk in houden om ze naast elkaar te gaan swatchen.

winactie,w7 blushes 022
De verpakking vind ik er goedkoop uitzien door de zilveren kleur. Een pluspunt vind ik dan weer wel dat de verpakking doorzichtig is, waardoor je goed de kleur kunt zien. Ook bevatten de blushes namen, leuk! De donkerste roze kleur heet Rose en de wat bruin/rozige kleur Suede.

Je moet enigszins wat kracht uitoefenen om de blushes open te krijgen en met vettige handen gaat dat je zeker niet lukken. De blushes zijn qua structuur harder dan mijn MAC Mineralize blush, maar dit merk ik alleen als ik de swatch. Dit heeft niet echt een nadeel, maar ik vond het wel een puntje om te noemen.

winactie,w7 blushes 028
winactie,w7 blushes 031

winactie,w7 blushes 040
In de zon: Rose & Suede

mus, w7 swatches 002
In normaal daglicht: MAC Mineralize skinfinish Rose Quartz, Suede, Rose

Dan de pigmentatie, wooow! Dit had ik niet verwacht, maar de blushes zijn heel erg goed gepigmenteerd en doen zeker niet onder voor mijn MAC blushes. De roze variant is denk ik wel de best gepigmenteerde blush die ik in mijn stash heb en dat wil wel wat zeggen.

Al met al vind ik zie niet onder doen dan voor mijn geliefde MAC Mineralize skinfinish blush. Ze zijn dan wel iets verschillend van kleur, maar kwa werking geven ze net zo’n mooie glow als mijn MAC. De pigmentatie is ook nog eens beter. Het moge duidelijk zijn dat dit geweldige blushes zijn en ik er misschien nog wel een paar van ga halen als ik weer in Heerhugowaard ben.

Overigs worden deze blushes niet in elk op = op voordeelshop filiaal verkocht, dus je moet mazzel hebben wil je ze vinden. Maar als je ze vind, zou ik ze meenemen. Ze bevatten elk 4,5 gram en mijn MAC Mineralize Skinfinish 6.5 gram, maar deze is echter ook een stuk groter. Ik heb de twee ook even vergeleken met een normaal MAC blush formaat en ze zijn even groot, alleen bevat die 6 gram. Ze bevatten dus minder gram dan een MAC blush maar zijn echter ook een stuk goedkoper.

Ze kosten elk dus maar € 5 per stuk als je ze per twee koopt.

Vorige

Shoplog

Volgende

Sample review

21 Comments

 1. Wat een goede budgettip, het zijn inderdaad mooie blushes! Vooral suede vind ik mooi.

 2. Ze zien er echt prachtig uit! Als ik ze tegenkom neem ik ze zeker mee!

 3. Wat een mooie blushes! Na Rome, dan mag ik weer kopen, haha. :)

 4. Erg mooie blushes!

 5. Ik zie dat merk in de op=op wel eens liggen, maar heb er nooit echt goed naar gekeken. Ben nu toch wel benieuwd geworden! Leuk :)

 6. wauw mooie kleuren en kwaliteit voor die prijs :D

 7. Oee mooi zijn ze zegg! en zeker niet duur!!

 8. Hele mooie kleuren! Ze zien er goed uit!

 9. Wauw, geweldige budgettip, ze zijn inderdaad budgetbudget vergeleken met die van MAC. :p De pigmentatie is.. mind-blowing!

 10. Wauw dat ziet er echt goed uit zeg! Goeie tip :-)

 11. Great review! nice swatches)

 12. Het ziet er wel mooi uit!
  xoxo

 13. Deb

  Ze zijn allebei mooi en ook goed gepigmenteerd zo te zien!

 14. Inderdaad erg mooi! Vooral die roze <3

 15. Voor die prijs vind ik ze super!!!

 16. Wauw, mooie blushes! ik had inderdaad nog nooit van het merk gehoord, maar als ik het tegenkom neem ik het zeker mee! :) xx

 17. Zeker prachtige blushes, jammer dat hier in de buurt geen op = op shop/winkel zit.

 18. Daar sta ik even van te kijken! Ik had alleen glans en glitter verwacht maar de pigmentatie valt goed mee!

 19. wauw, mooie budgettip!

 20. Ik kende het inderdad nog niet! Maar mooie blushes en mooie prijzen ook :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén