Miss Sporty – Clubbing Colour nagellakken

miss
Miss Sporty is deze zomer met nieuwe Clubbing Colour nagellakken uitgekomen waarvan ik er drie heb gekregen om aan jullie te laten zien. Deze lakken bestaan al een tijdje, alleen zijn er voor deze zomer zes nieuwe kleuren uitgebracht.

De potjes vind ik er schattig uitzien en er zit 7 ml in een potje. De nagellakken hebben een breed kwastje die vergelijkbaar is met die van Rimmel. Het uiteinde van het kwastje is een beetje rond afgesneden waardoor hij de vorm van je nagel goed kan volgen. Hierdoor krijg je een mooier en natuurlijker resultaat op je nagels.

miss
De kleuren die ik heb ontvangen zijn van links naar rechts: 465, 464, 462.

swatches coty bb cream 104
Nagellak 465 is een paarse kleur zonder shimmer of iets dergelijks. Ik ben dol op paarse kleur dus ik werd al gelijk verliefd op dit kleurtje. Ondanks dat het kwastje fijn lakt dekt deze nagellak pas in drie laagjes en dat is er één teveel naar mijn mening. Ik breng al een basecoat aan, kleurlaagjes en een topcoat. Als ik dan nog een derde laagje moet aanbrengen worden het wel heel erg veel laagjes. Deze nagellakken zouden snel moeten drogen en dat doen ze inderdaad. Ze zijn natuurlijk niet volledig droog, maar na een half uur kun je wel weer wat gaan doen zonder dat er chips in je nagellak komen.

swatches coty bb cream 119
Nagellak 464, op deze kleur ben ik nog meer verliefd dan de paarse kleur. ‘Het is een turquoise kleur en deze kleur had ik nog niet in mijn stash. Ik vind het echt een bijzondere kleur en waar ik ontzettend blij van wordt is dat deze nagellak wel dekt in twee laagjes. Yay! Ik denk dat ik dit kleurtje in de zomer vaak zal gaan dragen.

swatches coty bb cream 072
Nagellak 462, is een roze kleurtje die op de camera iets meer oranje neigt. In deze roze kleur zitten ook nog kleine shimmertjes. Lekker vrolijk voor de zomer! Helaas dekt ook deze nagellak in drie laagjes. Erg jammer, want ik vind het zulke leuke nagellakjes. Ze zijn budget en er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar. Ideaal voor deze zomer.

De nagellakken bevatten 7 ml en kosten € 1,99 per stuk. Miss Sporty is verkrijgbaar bij de Etos.

Wat vind jij van deze nagellakken? En welke kleur ben jij van plan deze zomer te gaan dragen?

Vorige

Shoplog–Lush Retro Producten (uit Engeland)

Volgende

Shoplog nagellak (Kruidvat Nagel Festival 1+1 gratis)

21 Comments

 1. Wat een leuke kleurtjes!

 2. Dat roze kleurtje is mooi!

 3. Vrolijke kleuren!

 4. Toen ik de swatches bij jiami zag vond ik de paarse het mooist, maar nu vind ik ze eigenlijk alle 3 heel leuk!

 5. wauwie 464 is echt prachtig!

 6. Erg leuke kleurtjes

 7. Wat een vrolijke kleurtjes! Ik vind vooral 464 mooi :)

 8. super leuke kleurtjes :D

 9. de turquoise vind ik het mooist :)

 10. Die blauwe kleur is mooi! :D

 11. Het mint groene kleurtje is echt heel mooi.

 12. Leuke zomerse kleurtjes!

 13. Wat een leuke kleurtjes :-) Helemaal zomer-proof!

 14. Mooie kleurtjes hoor, alleen jammer van de dekking.

 15. leuke kleurtjes, vind vooral de blauwe erg mooi!!
  ik draag in de zomer vaak lichtroze en knalgeel, lekekr zomers en fris

 16. Niet verwacht dat de laatste ook zo mooi zou zijn, mooie kleurtjes!

 17. 462 vind ik persoonlijk de mooiste kleur.

 18. Mooie kleurtjes, de blauwe vind ik het leukste!

 19. Deb

  Prachtige kleuren! Vooral 464!

 20. Ik vind de blauwe kleur en mooi!

 21. Die blauwe en koraalrode zijn zo mooi hé! :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén