Shoplog nagellak (Kruidvat Nagel Festival 1+1 gratis)

n5
Ik denk dat inmiddels iedereen er wel van op de hoogte was, er was nagel festival bij Kruidvat en ik heb uiteraard mijn slag geslagen. Vandaar dit extra artikel van vandaag. Gewoon om even mijn aankopen met jullie te delen.

Het nagellak festival houdt in dat er 1+1 gratis is op alle nagellakken die bij de Kruidvat te vinden zijn. Dit festival komt 2 keer per jaar voor en ik wachtte er al maanden op. Toen de vernieuwde collectie van Catrice en Essence kwam heb ik mij ingehouden en mijzelf voor gehouden dat ik de nagellakken pas mocht kopen als er weer een nagellak festival was. Ik zat mijzelf elke keer te verlekkeren als ik weer bij de Kruidvat was, maar ik moest mij inhouden! Helaas is er bij ons geen tweede schap van Essence, anders had ik daar ook nog wel enkele lakken van willen scoren. Uiteindelijk heb ik alle lakken kunnen bemachtigen die ik van de reguliere collectie wilde hebben.

n1
Alle lakken bij elkaar die ik van Catrice heb ik gekocht.

n2
Van links naar rechts: Earnie & Birdy, Goldbusters, My Goldness!
Earnie & Birdy wilde ik al een tijdje hebben, omdat het een gele kleur is en er glitters in zitten. Die had ik nog niet. Hetzelfde geld voor Goldbusters. Een gouden kleur had ik al, maar nog niet met gouden glitters er in. My Goldness! vond ik gewoon een erg mooie kleur.

n3
Van links naar rechts: Robert’s Red Ford, Bricky Mouse.
De rode kleur komt op de camera wat meer roze over, maar hij is in het echt meer rood. Hij zit er een beetje tussenin en dat vond ik wel leuk! Bricky Mouse komt lichter over dan hij in het echt is. Het is een lichtroze kleur met gouden glitters erin die je helaas niet kunt zien. Ik vind het een bijzondere kleur!

n4
Van links naar rechts: Lilatric, Mint Me Up, Denim More.
Een lila nagellak had ik al, maar nog niet met een gouden glans er doorheen. Catrice is er echt op voorruit gegaan wat betreft bijzondere kleuren. Helaas zie je deze mooie glans niet op de camera. Hetzelfde geld voor Mint Me Up. Deze mintgroene kleur bevat gouden stukjes erin. Cool! Deze draag ik nu op mijn nagels en ik ben helemaal fan. Denim More bevat in het echt een zilveren glans waardoor ik hem graag wilde hebben. Ik ben benieuwd hoe hij staat op mijn nagels.

n6
Ook kocht ik nog 4 Essence lakken. Van links naar rechts: Absolutely Blue, What’s My Name?, Ultimate Pink, Naughty and Pink!
De blauwe kleur is een echt baby blauw kleurtje en die had ik nog niet in mijn stash, terwijl ik dol ben op deze kleur als ik hem iemand zie dragen. Die moest ik dus hebben. De bruine kleur is een beetje taupe, maar neigt meer naar bruin. Deze nam ik extra mee om hem als korting goed te laten verrekenen. Later bleek dat dit niet nodig was geweest. Daarnaast zie je een barbie roze kleur en die had ik verbazingwekkend ook nog niet. Althans niet deze tint! Daarnaast zie je een neon roze nagellak. In het echt is hij veel feller en vond dat wel heel erg cool voor in de zomer. Ik kan er ook nog leuk mee spelen in een nail art.

Later kocht ik ook nog vier nagellakremovers die ik altijd gebruik. Ik was ze vergeten te kopen! Je kunt dus wel zeggen dat ik aardig geslaagd ben. Voorlopig hoef ik dan ook geen nagellak meer, ik heb al zoveel. Er moet hoognodig een derde rek worden bijgemaakt.

Ben jij ook zo goed geslaagd tijdens het nagellak festival? Wat heb jij gekocht of heb je de actie aan je voorbij laten gaan?

 

Vorige

Miss Sporty – Clubbing Colour nagellakken

Volgende

Nieuwe uitslag winactie telefoonhoesje/tablet

24 Comments

 1. gorgeous lakjes allemaal :D ik heb ook wat nieuwe catrice en essence lakjes ingeslagen :3

 2. Wat een gave kleuren :-) Leuk hè van dit soort aanbiedingen? :-) Bij Etos krijg je trouwens een gratis nagellak! Hoe en wat lees je vanaf ongeveer 16.00 uur op mijn blog. Ik ben nu druk bezig om het artikel in elkaar te zetten ;-)

 3. Hele mooie lakjes! Ik heb de topcoat van Essence gekocht en de nailhardener!

 4. Wauw, wat veel mooie lakken heb je gescoord!

 5. Wauwie wat een hoeveelheid nagellakjes!

 6. Wat een boel mooie lakjes!

 7. Wauw, jij hebt lekker gescoord! Ik ben het gewoon vergeten, vind je dat niet dom? :( Ik wist dat de kortingsactie er was en wilde er heen, maar opeens was de week voorbij en had ik niks geshopt…

 8. Mooie lakken heb je gescoord!
  Ik heb ook een hoop nieuwe lakken binnengehaald, vooral Essence & Catrice :D

 9. De actie loopt nog steeds hier. Toevallig heb ik vandaag 2 zachte zomerse roze kleurtjes van Essence ingeslagen. Beetje dom dat ik niet meer mee heb genomen. Misschien ga ik morgen nog wel een keer.

 10. Wow bloody hell, dat is nog eens mooie aankopen doen! Damn.. ik vind vooral de eerste rij aan nagellakken mooi.. Geel, me like. Maar ook My Goldness! Ik was niet echt op de hoogte van de aanbieding, zag het wel, maar nam het niet echt op. :’) Beter, anders bye bye geld.

 11. Die gouden lakjes zien er mooi uit !

 12. wat een boel leuke kleurtjes heb je gekocht!!

 13. leuke lakjes heb je gekocht! die mintgroene van catrice wil ik ook nog hebben!

 14. Mooie lakjes heb je bij elkaar gezocht! Ik heb dit keer zelf niet ingeslagen omdat ik vind dat ik voorlopig wel even genoeg nagellak heb, hihi.

 15. mooie catrice lakjes :)

 16. Oh wat heb je lekker veel ingeslagen! Denim Moore heb ik o.a. ook gekocht, en wat een mooi lakje! Komt binnenkort een swatch over op mijn blog :-)
  Ben erg benieuwd naar Bricky Mouse!

 17. Super! Klopt het dat dit in België nog niet is? Want bij ons is deze actie niet :(
  xx

 18. Mooie lakjes heb je gekocht!

 19. Dat zijn weinig lakjes haha! Ik ben heel benieuwd naar alle kleurtjes en hoe jullie de nieuwe lakjes vinden!

 20. Ik heb ook 1 Catrice lakje gekocht, maar de horrorverhalen bleken waar. Het kwastje is slecht en bij mij is de lak na 1 kat gebruiken dik geworden. Gelukkig kocht ik weet maar eentje, en dat blijft het voor mij ook bij.

 21. Ik heb allleen twee van die potjes nagellakremover met spons erin gekocht (eentje van Maybelline en eentje van Bourjois). Ik kom al om in de nagellak, haha, al kan ik altijd ineens weer bij willen kopen, maar ik had de laatste tijd al veel nagellak gekocht, dus die in Kruidvat heb ik maar even over geslagen.

 22. Naughty & Pink lijkt me super tof!

 23. Deb

  Mooie lakjes heb je geshopt. Ik heb zelf ook goldbusters gekocht, alleen kwam ik er later pas achter dat deze geen goede dekking (waar ik eigenlijk naar op zoek was) is maar meer voor layeren geschikt is…

 24. Wat een mooie lakjes heb je gekocht! Ik heb zelf niks gekocht :O

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén