Mijn favoriete nagellak combo

twilighy 003
Ik heb mijn favoriete nagellak combo gevonden. Ik trok mijn meest speciale, maar tegelijkertijd ook meteen mijn mooiste nagellak uit mijn rek en combineerde deze met een topper die ik laatst speciaal gekocht heb om hem bij deze nagellak te combineren? Benieuwd over welke nagellakken ik het heb? Lees dan even verder.

blogsale, twilight lak, shoplog 015
Ik heb het natuurlijk over mijn Twilight nagellak <3 in Sugar Plum. Een mooie paarse nagellak met een blauwe gloed erover heen. Erg bijzonder (en ook voor mij, omdat hij van Twilight is). Ik draag hiervan twee laagjes met daaroverheen een topcoat van Color Club in de kleur Ulterior Motive. Een zelfde soort lak, maar dan met glitters erdoor heen. Eigenlijk gewoon bedoeld als een topper. Deze bevat paarse, roze en blauwe glitters. Echt super mooi! Hiervan draag ik trouwens één laagje.

Ik zag later dat de lak nog wat doorschijnt in het zonlicht, maar het valt niet echt op. Het valt alleen mij op, omdat ik er met mijn neus bovenop zit.

twilighy 007
Dit is voor mij echt de meest mooie combinatie ooit en ik zal hem dan ook nog vaker gaan dragen. Mijn Twilight nagellak begint al aardig op te raken…wat ik erg vind.

De Twilight nagellak is uit de NOX serie en is hier te koop. Helaas moet je wel een hele set bestellen, want de anderen webshops die de Twilight nagellakken verkopen verzenden niet naar Nederland. De Color Club nagellak is hier te koop.

Vorige

In mijn douche #1

Volgende

Sugarpill pigment – Birthday Girl

11 Comments

 1. Oh, wauw! Dit is inderdaad een hele speciale combinatie om te zien zeg. Ik vind de roze basislak echt geweldig, maar hello.. Twilight, amazing haha!

 2. Ik herkende de Crest meteen, hahaha!
  Ik vind de combinatie heel erg mooi! En misschidn kijk ik nog wel evsn naar de twilight lakjes. Het flesje is super mooi:)

 3. Zeker een prachtige combinatie!

 4. Bo

  Wat een super mooie combi!xx

 5. helemaal jouw ding hé :)

 6. Wow, wat een mooie knallende combi!

 7. Ik snap dat dit je favoriete combinatie is, wauw hij is mooi!

 8. Echt een prachtige combi! Vooral wanneer het weer zo mooi is, een lekker fel kleurtje voor op je nagels.

 9. Wow terecht dat dit je favoriete nagellak combo is! Echt heeel pretty :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén