Make Up Art #Colour

11
Make Up Art is iets waar ik enorm veel van hou. Het is een manier om mijzelf uitdagingen voor te leggen, mijn technieken te verbeteren en gebruik te maken van diverse producten. Laatst ben ik weer lekker gaan stoeien met mijn spulletjes en daar is de volgende look uit komen rollen.
 

kerstcadeaus sugarpill look 239
Vaak begin ik kleuren swatches, kleuren bij elkaar te zoeken en gewoon wat te doen! Vaak is het spelen met mijn make up zo leuk dat er vanzelf wel wat uit komt rollen, omdat ik zo enthousiast ben.

2
3
Ik ben begonnen met de Too Faced Shadow Insurance en heb deze over mijn gehele ooglid geplaatst zodat mijn oogmake up goed blijft zitten. Ik heb voor mijn gezicht een primer van P2 gebruikt zodat ook mijn gezichtsmake up ook goed blijft zitten. Ik heb mij hierbij vooral gefocust op mijn voorhoofd. Ik wilde dat deze goed gevoed was. Daarom is een dag en oog crème ook belangrijk om aan te brengen en eventjes in te laten werken. Dit doe ik natuurlijk voordat ik begin met het aanbrengen van mijn make up.

4
5
6
kerstcadeaus sugarpill look 373
Daarna heb ik de mooie groene kleur Midori uit het Sugarpill Sweetheart palette. Deze plaatste ik met een platte oogschaduwkwast op mijn gehele bewegend ooglid. In mijn binnenste ooghoek draag ik een licht groen pigment van Sugarpill in Absinthe. Deze bevat een hele mooie glans. De groene kleur die je in mijn arcadeboog kunt zien is ook van Sugarpill en heet Junebug. Ja, dames ik was vandaag op de Sugarpill tour. Ook niet zo gek, want Sugarpill wordt veel gebruikt door Make Up Artists. Het is een heel fijn merk, de oogschaduw geven veel pigment en hebben weinig fall out.

kerstcadeaus sugarpill look 243
kerstcadeaus sugarpill look 250
kerstcadeaus sugarpill look 266
Onder mijn ogen draag ik de kleur Afterparty uit hetzelfde palette van Sugarpill. Deze zette ik ook heel licht aan op een klein deel van mijn bovenste wimperrand zodat hij als het ware verbond en het een geheel werd. Mijn wimpers voorzag ik van een laagje mascara en hiervoor gebruikte ik de Benefit They’re real mascara. Deze spreid mijn wimpers goed en geeft ze een mooi, neutraal effect.

kerstcadeaus sugarpill look 303
kerstcadeaus sugarpill look 304
kerstcadeaus sugarpill look 369
Nu mijn ogen klaar waren werd het tijd voor het gekleurde effect op mijn voorhoofd. Hiervoor heb ik twee eyesouffle’s van Essence (Limited Edition, niet meer te verkrijgen!) gebruikt. De witte kleur dance the swan lake blende ik vanuit mijn wenkbrauw recht om hoog. Met een kwast probeerde ik een uitgewerkt effect te bereiken. Dit ging vrij lastig, omdat de souffles erg dik zijn. De roze kleur die daarnaast zit heb ik gemaakt met diezelfde witte eyesouffle en een roze oogschaduw van Sugarpill in de kleur Dollipop. Ik pakte deze oogschaduw met mijn kwast en tikte de oogschaduw in die witte kleur. Deze witte kleur heb ik trouwens eerst op een stainless steel palette aangebracht, omdat mijn kleur in het potje dan niet zou verkleuren. De paarse kleur maakte ik op dezelfde manier, maar dan met een andere kleur van Sugarpill in de kleur Poison Plum. Onder deze paarse kleur draag ik nog een paarse primer uit het Sleek Primer palette. De zwarte kleur grand plie in black, bracht ik in de originele, zwarte kleur aan. Deze kleuren probeerde ik allemaal te blenden zodat ze een beetje in elkaar overlopen. Dit mag de volgende keer wel wat meer, maar zoals ik net al zei: dit gaat erg moeilijk door de structuur van het product.

kerstcadeaus sugarpill look 231
De paarse kleur op mijn wang en gezicht is in diezelfde paarse kleur Poison Plum. Dit bracht ik aan met een blushkwast en highlighter kwast. Ik bracht hem ook naar boven aan zodat hij verbond met de zwarte kleur aan de zijkant van mijn voorhoofd. Ik probeerde deze paarse kleur een beetje te blenden voor een mooier effect.

kerstcadeaus sugarpill look 232
Op mijn lippen draag ik een kleur van Max (Action) in de kleur Purple Pink. Deze maakte ik minder hard door er met mijn vinger op te deppen. Daarna bracht ik Poison Plum aan over een gedeelte van mijn lippen. Ik wilde het juist niet perfect maken, omdat ik dat een mooier effect vond geven. Het geeft een beetje een rauw effect en niet zo perfectionistisch. Deze keer had ik hier zin in, maar wie weet kies ik de volgende keer weer voor wat anders. Ik heb niet een bepaalde stijl, maar er moet vaak wel iets van kleur in zitten haha.

Om het artikel niet te lang te maken: ik gebruikte de standaard gezichts make up die ik normaal gebruik!

kerstcadeaus sugarpill look 360
De schade na een middagje spelen met make up.

Ik hoop dat jullie deze look leuk vonden. Ik vond het zelf weer leuk om mij lekker uit te leven en weer eens wat anders te maken! Laat me even weten wat je van mijn look vindt.

 

 

Vorige

Favorieten gezichts make up van 2012

Volgende

Sweetly You producten

32 Comments

 1. Wow, ziet er gaaf uit met al die kleurtjes! Heel mooi gedaan :) Ik wil ook nog altijd een keer een leuke face art proberen.

 2. Niet mijn ding maar wel heel leuk gemaakt!

 3. Deb

  Wat enorm creatief! Heerlijk om ff helemaal los te gaan met kleur, knap dat je dat zo kan! Ik doe het je niet na ;-)

 4. Wat gaaf gemaakt! Lekker crea bea :)

 5. Omgf echt een super leuke look !!

 6. Wow echt super gaaf gemaakt! Ik weet zeker dat jij heel ver gaat komen!

 7. Heel gaaf face art je zou er iets qua werk mee moeten doen ;)

 8. Heel creatief! Ik vind het wel gaaf gedaan!

 9. Wat leuk gedaan! Ik vind vooral het shape-effect met de paarse kleur gaaf gedaan :)

 10. Lin

  Ik vind vooral je ooglook erg mooi!

 11. Wat een heerlijke chaos op het einde van de middag, ik heb dat ook altijd, vind het een rotwerk om het op te ruimen. :’) Schitterende look zeg! MIND = BLOWN! HIHI. Ik heb hem lekker geliked op Bloglovin, vond hem zo spectaculair toen ik hem vannacht bekeek. Favorieten look tot nu toe! Love the lips en de kleuren op het voorhoofd, supervet gedaan Mannie!

 12. Bo

  Heftig en lekker creatief! Ik wil ook weleens een keer zo los gaan met make-up, binnenkort maar eens proberen ;D

 13. Ik moet zeggen dat dit de eerste look ever is die ik niet mooi vind. De ooglook is heel mooi, daarn niet van, maar ik had het liever meer geblend gezien bij de slapen. Ach, een look van de 2349823904820 die ik niet zo mooi vind, hopelijk lig je daar niet wakker van, want ik blijf jouw skills geweldig vinden!

  • Geeft niet hoor Joos :) Ja, het blenden was zo moeilijk! Het witte & zwarte spul is heeeel moeilijk te blenden omdat het zo stroef is haha.

 14. Die lichtgroene kleur in je binneste ooghoek maakt het echt helemaal af!
  x

 15. Wow crea bea zeg! Ik vind je ooglook heel erg mooi en alles eromheen ook! Leuk een keer wat anders!

 16. Wauw wat een artistieke look zeg, super!

 17. Wat gaaf dat je zo lekker kunstzinnig los weet te gaan met make-up. Echt, wat een creativiteit!

 18. Wat creatief! Ik vind je ogen heel mooi gedaan, prachtige kleurtjes.

 19. Ziet er gaaf uit! :) Leuk bedacht.

 20. Wow, supergaaf dit! heel leuk om te zien, mooie kleur op je lippen! vind ook gaaf dat je juist je jukbeenderen accentueert door die donkerroze streep! heel gaaf gedaan!

 21. palzom

  heel leuk gedaan :) .
  ik wou even vragen of die paarse lippenkleur een lippenstift is of een lipgloss??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén