Sweetly You producten

21
Kunnen jullie je het artikel nog herinneren met mijn kerstcadeautjes? Dan hebben jullie vast gezien dat ik allerlei lekkere producten van Amanda heb gekregen van het merk Sweetly You. Vandaag ga ik deze producten voor jou reviewen.
 

IMG_2903
Laat ik met mijn favoriete product de Sweetly You beginnen. Dat is de Warm Allure Shea & Cocoa Butter Cream Dit is denk ik de fijnste body butter die ik ooit heb gehad. Ja, hij is beter dan de bodybutters van The body shop! De structuur is zo lekker zacht en romig en hij trekt razendsnel in. Ook de geur is heerlijk zacht en blijft de hele dag hangen op mijn huid. Je hebt bijna geen parfum meer nodig als je het ook lekker op je borstbeen smeert. Check de prachtige romige structuur op de foto hieronder. De plastic pot bevat 236 ml en kost € 12,95.

IMG_2911

IMG_2902
Dan gaan we over naar de Sweetly You Passion Fruit Essential Sugar Scrub. Hoewel ik niet zo van de scrubs ben vind ik dit een fijne scrub. Hij is zacht voor mijn huid en schuurt dan ook niet pijnlijk. De lieve roze kleur van de scrub maakt het product ook aantrekkelijk om te gebruiken naar mijn mening. De geur is lekker fruitig en mijn huid wordt er zacht van. In dit product zit avocado olie en natuurlijke bijenwas verwerkt

IMG_2906

IMG_3214
De plastic pot van deze scrub bevat 236 ml en kost € 9,95.

IMG_2904
De twee bodylotions die erbij zaten heb ik in de geuren New Romance en Strawberries & Champagne. De lotion zit in een plastic flesje met een opening die je open en dicht kunt drukken. De structuur is lekker dik en voelt superfijn aan op mijn huid. Ook deze geuren vind ik heerlijk. De Strawberry Champagne ruikt lekker naar snoepjes en de New romance vind ik een beetje shea/poederig ruiken. Helaas kreeg ik op mijn armen bultjes van de bodylotion. Ik smeer dit product dus niet meer op mijn armen, maar wel op de andere delen van mijn lichaam. De bodylotions bevatten o.a shea Butter, avocado olie, jojoba en aloë Vera. De bodylotions zijn zuinig in gebruik en trekken lekker snel in.

IMG_2915

IMG_2917

IMG_3206
De bodylotions bevatten 118 ml en kosten per stuk € 6,95.

IMG_2905IMG_2912
De Sweetly you Strawberries & champagne Thick & rich bubble bath is een heerlijk product voor in bad.
Sweetly you zegt het volgende:
‘’Bathe your stresses away in a warm mountain of moisturizing bubbles. Made without SDS or other harsh detergents providing a luxurious , moisturizing concentrate of bubbles that will actually last as long as your bath.’’

Dit product voor in bad heeft precies dezelfde heerlijke geur als de bodylotion en heeft een doorzichtige kleur. Een minpuntje vind ik dat deze een draaidop heeft en geen klikopening. Ik kan alleen maar zeggen dat dit product heerlijk geurende bubbels geeft en erg fijn is om in bad te gebruiken. Ook krijg ik er geen trekkerige huid van. Het badschuim in plastic flesje bevat 118 ml en kost € 5,95

IMG_2901
Ook de Death Sea Bath Salts heb ik in de geur Strawberries & Champagne. Ook dit vind ik een fijn product en zeezout schijnt trouwens ook erg goed voor de huid te zijn. Badzout koop ik zelf niet zo snel dus vond ik het extra leuk om dit erbij te krijgen. Deze geur is zo lekker! Het plastic zakje heeft een afsluitbaar stripje en het zout is een beetje plakkerig van structuur.

IMG_3219

IMG_3216
Het badzout zit in een plastic zakje en bevat 113 g en kost € 3,95.

IMG_3196
Ik ben erg blij dat ik met dit, voor mij nieuwe merk, kennis heb kunnen maken. Het zijn heerlijke producten en bij
enchantra zijn ze nu ook nog eens in de aanbieding voor rond de € 2,00 per product. Voor meer informatie ga je naar www.sweetlyyou.com waar ze nog veel meer heerlijke geuren hebben.

 

Vorige

Make Up Art #Colour

Volgende

Gastartikel – De sneeuw is weer in het land, en ook in de Alpen!

27 Comments

 1. De body butter klinkt hemels.
  Ik ben zelf ook niet bekend met producten van Sweetly You, erg leuk om jouw ervaringen te lezen!

 2. Wat zien ze er leuk uit! Ze lijken me erg fijn!

 3. Die bodybutter en scrub lijken mij heerlijk!

 4. Dat ziet er goed uit! De Sugar Scrub lijkt me heerlijk.

 5. Klinken als lekkere producten.
  Ik had ook nog niet van dit merk gehoord

 6. de scrub lijkt mij ook wel wat :D

 7. nog nooit van dit merk gehoord maar het klinkt wel goed :)

 8. Ik kon het merk nog niet, maar wat spreekt dit mij aan! Super lekker

 9. De bodybutter lijkt me heel erg lekker!

 10. Ik kende het merk nog niet, maar de producten zien er heerlijk uit!

 11. Ze lijken me allemaal erg fijn! Ik kende het merk ook nog niet, maar het ziet er veelbelovend uit!

 12. Die scrub met glitters ziet er wel super leuk uit!
  Leuke dingen heb je gekregen zeg :-) geniet ervan!

 13. Ik ken het merk niet, maar de producten klinken hemels!

 14. lijken mij fijne producten. niet duur ook

 15. KLinken als fijne producten! enn helemaal niet duur zeg!

 16. Die scrub en butter lijke me echt heel fijn! Ook leuke verpakkingen :)

 17. Dat merk kende ik nog niet, ziet er wel heel goed uit! Mooie producten ook :D

 18. Lin

  Ik heb van dit merk ooit eens een bodybutter gehad. Die vond ik wel oké geloof ik!

 19. Beter als TBS? Ik moet die bodybutter eens proberen! Leuke verpakkingen ook :)

 20. De buttercream en de scrub lijken me wel fijn

 21. Lijken me goede producten! Die scrub ziet er heel lekker uit.

 22. Die bodyscrub zag er goed uit! Ben erg benieuwd :)

 23. Hmm, had hier nog nooit van gehoord! Ziet er leuk uit!

 24. Wat zien de verpakkingen en producten er fantastisch uit zeg! Ik en mijn huid krijgen er spontaan honger van.

 25. De geur lijkt mij echt om te watertanden joh! Mooie producten ook, de scrub lijkt mij goddelijk, maar ook de body butter. Sowieso heb ik een zwak voor body butters. :’) Leuk cadeau Jo!

 26. De buttercream lijkt mij heel fijn, vooral de structuur. Van alle producten lijkt mij de geur ook lekker.

 27. die scrub ziet er superschattig uit! binnenkort maar eens op mn wishlist zetten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén