Favorieten gezichts make up van 2012

favorietenkwasten en opgemaakt 033
Stralen als een godin? Je op en top voelen met heerlijke producten? Wij weten hoe het voelt, omdat wij geweldige producten hebben die ons dat gevoel geven. Wil je weten welke producten dat zijn? Kijk dan ons favorieten filmpje op het gebied van gezichts make up!
 

Dit was het laatste deel van onze favorieten filmpjes van 2012. Het waren er een hoop, maar ze verdienen allemaal een plekje op onze blog!

 

 

Vorige

Leuke huishoudelijke spulletjes

Volgende

Make Up Art #Colour

21 Comments

 1. Oeh ja de prime en fine fairydust van Catrice :)

 2. Mooie producten en leuk filmpje! :)

 3. Leuk filmpje en fijne favorieten!

 4. Mooie producten!! Zitten ook zeker een paar van mijn favorieten tussen (:

 5. heel leuk dat er ook budgetproducten tussen zitten :)

 6. erg mooie producten allemaal :D

 7. De catrice prime and fine translucent powder en highlighter heb ik ook.. en zijn geel fijn.
  En wat is die MAC blush van Amanda mooi!!

 8. Mac lightyear skinfinish wil ik ook zooo graag! echt jammer dat ie er niet meer is..

 9. De highlighter van Catrice is ook mijn absolute favoriet! Ik zag laatst dat ik er gewoon al een kuiltje in heb gemaakt (en aangezien ook ik veel te veel make-up producten heb en je uberhaubt van highlighter niet veel gebruikt is dat echt knap) Ik vroeg me nog af of die foundation van Catrice een beetje lijkt op de photofinish? Die vind ik iig wel fijn, maar is eigenlijk niet mijn kleur (ik meng er nu 2) Ik denk dat ik nog maar even naar de winkel ren om te kijken of de foundation nog te koop is :)

  • Wow een kuiltje in je highlighter? Dat is wel knap ja haha dat red ik niet eens. Ik vind hem er persoonlijk niet op lijken de verschillen: photophinish is dunner van structuur en dekt minder goed dan de infinite matt. De infinite matt is zoals de naam al zegt; mat en geeft dus niet zo’n mooie glow als de photo finish. Wel dekt hij beter, maar is daarentegen niet zo zuinig in gebruik als de photo finish. Ik vind het heel erg fijn dat hij zo goed dekt en een mooi mat effect geeft. En de infinite matt heeft meer gele ondertonen dan de photo finish.

 10. Leuke favorieten zitten er tussen! De MAC blush is heel mooi

 11. Leuk om te zien. :)

 12. De foundation van Catrice is inderdaad erg fijn, jammer dat deze uit ‘t assortiment gaat !

 13. Mooie stash, jammer van de Catrice foundation idd!

 14. mooie producten:)!

 15. De prime and fine van Catrice gebruik ik ook erg graag! Ik heb nu al een vierde potje in gebruik!

 16. Deb

  Fijne favorieten!!

 17. die mac blush & skinfinish zijn echt super mooi!

 18. Haha, die lipstick! :’) Misschien op eBay? Damn, en je foundation uit het assortiment.. en de lipstick is al gone. Het zit niet mee. Mooie producten dames!

 19. Jaaaa mooie productenn!! echt zo balen dat die foundation uit het assortiment gaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén