Nieuw project – Project City


Ik ben zo excited! Ik heb een nieuw project bedacht en ik heb nu al zoveel ideeën in mijn hoofd. Het project kwam zo maar in eens opzetten, zoals ik daar wel vaker last van heb haha. Ik wil looks gaan maken geïnspireerd op steden.

Dit kunnen alle steden zijn, maar ik ga er een look op verzinnen. Morgen kunnen jullie de nieuwste look al bewonderen. De look zal dus geïnspireerd zijn op een idee dat ik in mijn hoofd heb van een stad. Bij Amsterdam denkt de een misschien aan groen van de wiet en de ander denkt aan oranje, omdat het de plek is van Nederland en Nederland voor oranje staat. Het kan dus zijn dat mijn look niet is wat jij ervan verwacht. Maar ieder zijn creativiteit is anders en dat maakt make up juist zo leuk. Ik zal natuurlijk wel bij de look neerzetten waarom ik hem erbij vind passen. Zelf ben ik dus super enthousiast en ik wil jullie vragen of jullie misschien suggesties of ideeën hebben voor bepaalde steden. Het mag alles zijn en ik zie alles als een uitdaging! Misschien verwerk ik jou idee wel in een look.

Ik hou het trouwens niet bij Nederland, maar ga looks maken geïnspireerd op de hele wereld! Misschien een leuke stad in Italië of juist Tokio? Het mag alles zijn!

Dus drop je ideeën hier beneden bij de comments!

Vorige

Winactie dag #2– Sakura pakket vol lekkere handgemaakte producten!

Volgende

Winactie dag #3 – Zonnebril naar keuze van Wildebril

16 Comments

 1. Super leuk idee! Natuurlijk mogen Londen en Parijs niet ontbreken(hoewel jij dat natuurlijk beslist!). Maar wat dacht je van Las Vegas, Praag, Berlijn, Tokio, Moskou, Sidney, New York. Bijvoorbeeld;)

  • tja, iedereen trekt tedgiwooreng naar zee zekerik heb dit jaar ook al een goei seizoen achter de rug aan de brouwersdamMijn busje rijd al blindelings naar ginder en t is nog nie afgelopen , we zijn nog ma half weg.hopelijk is er nog es een ZW. wind op komst met een goei 4/5 bft dan moeten we niet zover rijden en dan zitten we terug op de lokale spot.

 2. Die ideeën boven mij zijn al leuk! Maar Tokio ook!
  Aaah, er zijn zoveel steden!

 3. Ohhhh dit is echt een leuk idee! Ik ben wel benieuwd naar steden als Beijing.. of Jakarta. Of ehm Lissabon of Rome…

 4. Wat een leuk idee. Ik zeg India :)

 5. Venetië?! Ze hebben daar altijd van die prachtige maskers enzo, misschien kan je daar wat mee!

 6. Zo leuk! Echt een briljant idee & raak nu al mega nieuwsgierig! ^^ Als er een stad in me op komt of zoiets, aaaah – ja dan laat ik je het wel even weten, hihi!

 7. Ik zou wel eens willen zien hoe Caïro je inspireert!

 8. HongKong, met al die winkeltjes die 24/7 open zijn en een city dat nooit slaapt

 9. Wauw super leuk! Dan wil ik honolulu wel graag zien!

 10. Bij Amsterdam denk ik aan de hoeren. xD Rood! Las Vegas of course, hello, my town! Of Wisconsin, Green Bay Packers, maar dat is football, niet het project.. Ok, London, Parijs, city of light of love whatever. Maar Tokyo zeker! Curaçao!

 11. Ik dacht al eerste aan Rome! haha :)

 12. Echt super leuk dit! lees bloglovin achterstevoren dus ik heb je eerste look al online gezien! ben erg benieuwd naar de rest!

 13. Deb

  Wat een leuk en super origineel idee! Ik zeg Barcelona baby!! Dit is mijn favoriete stad!

 14. Ah, echt héél origineel joh :D Heel erg leuk, ik ga de andere looks kijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén