Project City – #Delhi (India)

India look 016
Vandaag heb ik de 2e look voor jullie van een van mijn nieuwste projecten, Project City. Debby wilde graag een look geïnspireerd op India zien. Toen ik dat las sprak dit mij gelijk aan, omdat als ik aan India denk, denk ik aan kleur. En ik hou van kleur, dus de keuze was snel gemaakt om voor India te gaan. De hoofdstad van India is Delhi en daarom heb ik voor die stad gekozen.

1
Ik heb op google naar de Indiase cultuur gezocht en kwam uit op de kleuren: rood, paars/roze, oranje, geel, blauw en goud. Nu heb ik geel niet gebruikt, maar alle andere kleuren wel. In plaatst van gouden sieraden koos ik ervoor om mijn wenkbrauwen goud te maken. Zo komt het goud toch weer terug in de look en is het net even anders.

2
3
Ik ben begonnen met de wenkbrauwen, omdat ik wist dat ik fall out zou krijgen van de glitters. Ik begon met een wimperlijm van Make Up Studio en plaatste deze over mijn gehele wenkbrauw. Nu alles ingevuld was met wimperlijm was het tijd voor glitters. ik gebruikte gouden nail art glitters van Ebay. Ik kreeg ze niet volledig ingevuld, maar alsnog vind ik het effect helemaal te gek!

14
Daarna was het tijd voor de ogen. Ik begon met de Too Faced Shadow Insurance en plaatste deze over mijn gehele ooglid. Toen pakte ik mijn Sleek Circus palette erbij en begon de oranje oogschaduw in mijn binnenste ooghoek en op een deel van mijn bewegend ooglid te plaatsen. Daarna pakte ik de roze tint en plaatste deze ook over een deel van mijn bewegend ooglid. De paarse kleur op het einde van mijn bewegend ooglid. Deze drie kleuren blend ik goed in elkaar over totdat ze mooi in elkaar overlopen.

4
5
6
De roze kleur plaatste ik nog in mijn crease en op een deel daarboven. Daarna pakte ik de blauwe kleur Blue Lagoon uit het Sleek Curacao palette en plaatste deze onder mijn onderste wimperrand en blende deze samen met de oranje kleur. De rode kleur plaatse ik ook onder mijn onderste wimperrand en blende ik samen met de kleur in mijn crease en met de blauwe kleur.

India look 009
India look 070
India look 069
India look 050
Hier zie je hoe mooi de gouden glitters zijn.

De overige producten die ik voor deze look heb gebruikt:
– MAX mascara Action
– Catrice Infinite Matt in 02
– Catrice Transparent Fixing Powder (LE)
– MNY lipgloss in 479

Ik hoop dat jullie de look net zo leuk vinden als ik! Hij is net even anders dan normaal. Daarom vind ik dit soort projecten ook leuk om te doen. Daag jezelf uit en er kan iets uitkomen waar je anders nooit op gekomen was.

Vorige

Winactie dag #6– 3x Rituals Perfection volume mascara

Volgende

Wij staan op Girlscene!

25 Comments

 1. Wow, heel leuke look

 2. Deb

  Geweldig! Zo ontzettend creatief, de brows heb je ook geweldig versierd! Je foto’s zijn ook prachtig geworden, vooral de 2e van boven, kan zo maar een reclamefoto zijn van een cosmetica gigant!! Gorgeous! Ben benieuwd naar welke stad de cosmetische reis straks heen gaat ;-)

 3. Prachtig gemaakt! Leuk de glitterwimpers!

 4. Mooie look! Ik vind de Indische cultuur prachtig.

 5. Je wenkbrauwen vind ik heeeel vet! Niet draagzaam maar oke haha!

 6. Wauw. Ik vind de look echt super! Als ik aan india denk, denk ik ook altijd aan roze, oranje en goud!

  Ik vind je derde foto echt supermooi weergeven welke kleuren waar precies zitten! Mijn complimenten!:)

 7. Ik vind het project echt amazing, maar ook hoe erg je buiten je comfort zone gaat, god, om van te houden! Gorgeous die glitters in je wenkbrauwen, de kleurencombinaties, maar ook hoe alles in elkaar valt. Wauw!

 8. Prachtig gedaan, de glitters zijn echt gorgeous!

 9. Marjolein

  Prachtig gedaan! Vooral de tweede foto vind ik supermooi

 10. Je wenkbrauwen zijn echt té geweldig!!!!!

 11. Wat een heftige look, maar echt super goed gemaakt.
  Die wenkbrauwen knallen van mijn scherm

 12. Wauw, heel gaaf die gouden glitters! :)

 13. Wauwhh mooi!! de gouden glitters doen echt heel veel!!

 14. Mooie look! Die wenkbrauwen zijn apart, maar gorgeous!

 15. Amy

  Echt een hele gave look, vooral de wenkbrauwen vind ik echt heel erg leuk gedaan!

 16. Prachtig meid! Wat een superleuke look!

 17. Mooi hoor, ik kom zelf ui India dus dit trekt me wel :-)

 18. Wauw, deze is echt geweldig. De kleuren doen me echt aan India denken en de wenkbrauwen, gorgeous! Echt supergedaan :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén