Enchantra is vernieuwd en hoe!

111
Dames, wij hebben geweldig leuk nieuws voor jullie. Enchantra, de leuke webshop waar je heerlijk kunt beautyshoppen is vernieuwd. Een mooiere layout, duidelijk systeem en veel overzicht. Wij zijn super enthousiast en willen jullie graag vertellen waarom!

222
Enchantra heeft er voor gezorgd dat er nu nog beter geshopt kan worden in hun webshop. Je kunt bijvoorbeeld bij het zoeken ervoor kiezen om te zoeken op kleur, prijs, finish en merk. Heel overzichtelijk en precies wat wij zoeken in een webshop. Het moet overzichtelijk zijn en snel werken. En dat doet het!

Nog iets leuks is dat je een wishlist kunt maken met de producten die jij graag wilt hebben. Deze kun je dan mailen naar iedereen in je adresboek. Hoe handig? Stel je bent jarig of zoekt nog een cadeau voor Kerst. Dit is ideaal, makkelijk en snel. Hoef je ook niet aan je neef uit te leggen welke kleur je van Sugarpill wilt hebben. Zo weet hij precies wat jij wilt.

Enchantra heeft een handig puntensysteem heeft bedacht. Het heet AURYNs. Nu zegt dat jullie nog niet zoveel. Daarom hier op een rijtje waar het voor dient:
– Elke punt die je verdient is 1 eurocent waard
– Deze ontvang je bij:
– het plaatsen van een review van een aangekocht product
– 8% van je totale aankoopbedrag exclusief verzendkosten
– voor het liken van producten op Facebook
– als vrienden zich registreren en/of shoppen (wij ontvangen dus ook punten als jij je aanmeldt/shopt)

Als jij nu een account aanmaakt ontvang je maar liefst 100 AURYNs! En op je verjaardag ontvang je maar liefst 500 AURYNs. Kijk dat is toch lekker meegenomen!

333
Van deze punten kun je uiteindelijk ook gratis producten kopen. Je ziet bij elk product precies hoeveel punten je daarvoor moet hebben. Dit is erg handig.

Wij zouden zeggen neem eens een kijkje op hun vernieuwde website, want hij is echt heel erg verbeterd! En ze hebben natuurlijk merken waarop ieder meisje wel zit te kwijlen. Want zeg nou zelf, iedereen wil daar toch shoppen? Maar dus snel een account aan om van alle voordelen te genieten. Wij gaan er binnekort zeker weer shoppen, want er staan toch echt wel wat merken tussen die nog op onze wishlist staan. Waaronder Sleek, Sugarpill en enkele glitters <3

Vorige

What men know about make up #2

Volgende

Project City – Jamaica

  1. Wat leuk zeg dat puntensysteem!

  2. Dankjulliewel voor het leuke artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén