Spam je blog!!!

Naamloos1
Yep! vandaag kan je er lekker op los spammen op Ditisons. Wij vinden het natuurlijk leuk om nieuwe blogs te leren kennen, maar ook voor jullie is het leuk om op deze manier andere blogs te leren kennen. Neem dus ook even een kijkje bij de blogs die je nog niet kent. Vermeld je naam van je blog en waar je blog over gaat. Zet er ook gerust je twitter, youtube, facebook en instagram link bij.

Vergeet ons ook niet te volgen. Dat kan via de volgende manieren:
Bloglovin
Youtube
Facebook
Twitter Amanda en Twitter Jorinde

Liefs Jorinde en Amanda

Vorige

Win – Tablet of Telefoonhoesje t.w.v. € 25,00

Volgende

Sans-Online Shoplog – Shawls

46 Comments

  1. Jaa, leuk! Ik heb een Budget Beauty Blog en zou het leuk vinden om jullie blog ook te zien, laat een berichtje achter zodat ik jouw leuke blog ook kan bekijken! :)
    http://cellamaassen.wordpress.com

    Ps. ik heb jullie meteen even via bloglovin gevolgd.. stom dat ik dat nog niet had;)

    Liefs, Cella

  2. Dan spam ik graag even mij! Ik heb een personal lifestyle blog over mode, beauty, healthy lifestyle en allerlei personal stukjes, een echte meidenblog die je niet zal vervelen door de diversiteit. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en feedback is heel erg welkom.

    Neem een kijkje op mijn blog via:
    http://www.KellyCaresse.nl :)

  3. Oeh, leuk dat we mogen spammen! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, maar af en toe komt er ook fashion of lifestyle artikelen voorbij. Dit alles met een vleugje ‘Alette’, wat dit mijn blog persoonlijk maakt :)

    Op dit moment is er een winactie gaande, waarbij je een fotoshoot kan winnen!!

    http://www.blissfulbeauty.nl

  4. Super leuk!
    Ik heb een blog van make-up en nagellak en zo :) Alleen de laatste tijd doe ik er niets op omdat er niemand om komt dus het zou leuk zijn als er wat mensen naar komen kijken :)
    http://mylifeisbeauty.weebly.com/

    Ook heb ik een youtube kanaal :) Eendengekkie is de naam :) Daar doe ik vaker wat op en er is nu een WINACTIE open :) xxx

  5. Wat leuk dat jullie dit doen! Ik ben Natasja en schrijf artikelen op http://naelisa.nl een nail, beauty en lifestyle blog. Jullie kunnen me vinden op:

    Blog: http://www.naelisa.nl
    Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/en/blog/4765361
    Twitter: https://twitter.com/naelisablog
    Facebook: http://www.facebook.com/naelisablog
    Instagram: http://instagram.com/naelisablog

  6. Amy

    Lief dat we even mogen spammen! Mijn blog is http://www.thepinkperfectionist.be en is voornamelijk een beautyblog omdat beauty toch mijn grootste passie is en blijft. Ik blog ook wel graag over andere onderwerpen dus die zie je ook wel aan bod komen.

    Er loopt op dit moment ook een winactie waarmee je een MAC Dazzleglass in Steppin’ Out kan winnen :D

  7. Wat tof dat we mogen spammen, thanks!
    Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins&outs rondom beauty. Iedere woensdag verschijnt er een review over een nagellak die ik in mijn stash heb zitten. Maar, daarnaast schrijf ik ook over boeken, DIY’s, recepten en geef ik je een kijkje in mijn leventje. Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen op mijn blog.
    Groetjes Marloes

  8. Altijd leuk! Zelf heb ik een beauty blog met een persoonlijk tintje. Ik plaats elke dag een artikel en je zult veel we eotd, notd, mijn week in foto’s, reviews, nieuwtjes en nog veel meer. Op http://www.makemeblush.nl kun je mee vinden.

  9. Leuk.. Spammen.. Ik ben Eefje en blog op http://beautytalk.be over beauty en fashion, maar ook veel reviews en personal stuff.. Je kan me ook volgen op bloglovin en FB.. Kom zeker eens langs!
    Eefje

  10. Leuk! Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets, games, apps en meer!

  11. woot! http://femketje.nl/ gaat over beauty, make-up en nagellak, mijn 2 katers, lifestyle en modellenwerk :3

  12. Wat leuk dat jullie dit doen!
    Mijn blog is http://www.beautycasebycaro.wordpress.com. Daar schrijf ik heel veel over beauty maar ook over lifestyle dingetjes!
    Ik vind het ook leuk om andere blogs te ontdekken dus laat vooral een reactie achter op mijn blog!
    Groetjes Caro

  13. Leuk! Op mijn blog schrijf ik dagelijks over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het super tof vinden als je een kijkje komt nemen op http://www.beautysparkles.nl

  14. Mijn blog is: http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/

    Mijn blog gaat vooral over beauty en lifestyle. Ik bedoel met lifestyle vooral mijn eigen levensstijl, zoals mijn hobby’s, mijn dagelijkse bezigheden, maar ook mijn gedachten en gevoelens post ik soms. Het kan er dus soms best persoonlijk aan toe gaan, maar ik ben zo druk bezig met mijn interesse in beauty dat het daar eigenlijk vooral het meest over gaat: verzorgingsproducten en make-up.

  15. Blog: http://sarahdiiamonds.blogspot.be/
    Facebook: http://www.facebook.com/SarahDiiamonds
    Twitter: https://twitter.com/SarahDiiamonds
    Instagram: http://instagram.com/sarahdiiamonds

    leuk dat we mogen spammen, mijn blog gaat vooral over beauty en alles wat daar bij komt kijken, afgewisseld met een vleugje fashion en een snuifje persoonlijkheid! :-)
    Ik ben benieuwd welke nieuwe blogs ik hier nog tegenkom, altijd fijn! :-)

  16. Oh wat leuk! Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te kunnen verwelkomen op mijn site en ik hoop dan ook dat er een aantal van jullie even een kijkje komen nemen. http://www.liefdevoorbeauty.nl is mijn blog waar ik iedere dag een artikel online zet over van alles wat met beauty te maken heeft. De laatste tijd heb ik vooral geschreven over het geweldige merk Makeup Academy, welke heerlijk budgetproof is en ook nog eens hele goede kwaliteit! Verder heb ik regelmatig een leuke winactie en vind ik het leuk om tussendoor ook eens een persoonlijk artikel online te zetten.

  17. Wat lief dat je mag spammen! Ik heb een online parfum magazine genaamd Parfum – Nieuws: http://www.parfum-nieuws.nl

    Op deze website vind je dagelijks de laatste nieuwtjes op het gebied van parfum. Daarnaast schrijf ik regelmatig reviews en laat ik je informatie zien over het verzamelen van parfum, parfumkaarten, miniaturen en samples. Kortom, neem zeker een kijkje als je een parfumliefhebber bent!

  18. Lin

    Yay!! Jullie kennen mijn site al, maar wie weet anderen nog niet :)

    Mijn beautyblog vind je op http://linsloves.nl
    Ik schrijf op mijn site elke dag een nieuw beautygerelateerd artikel. Zo staat er vandaag een post online met drie nieuwe lakjes van Sally Hansen, gisteren had ik een haartutorial en er staat nog veeeel meer op mijn site.
    Ik zou zeggen: kom eens een kijkje nemen!

  19. Leuk dat we mogen spammen meiden!
    Mijn blog vind je op http://www.chantalangel.nl daar schrijf ik voornamelijk over beauty maar ook lifestyle artikelen.
    Ook ben ik te volgen via Bloglovin : http://www.bloglovin.com/blog/4108937
    Facebook: https://www.facebook.com/Chantalangel.nl
    Twitter: https://twitter.com/ChantalAngele
    En Instagram: http://instagram.com/chantalangel31

    Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen op deze manier. Maar natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je eens een kijkje bij mij komt nemen.

  20. Leuk! Ik doe als lurker ook eens lekker mee ;-)

    Mijn blog heet Blush Much ( http://www.blushmuch.nl ) en gaat voornamelijk over make-up en reviews. Toch ben ik bezig met meer fashion! Dus dat kun je ook vinden.
    Daarnaast vind ik het leuk om mijn volgers een in de zoveel tijd een update te geven over mijn persoonlijke leven.

    Hopelijk tot gauw!

  21. Nice! Wat leuk, heerlijk ff spammen!

    Mijn site is maybefebie.blogspot.nl.

    Ik ga gelijk ff kijken bij de andere. Leuk om weer eens nieuwe blogs te bekijken!

    Thx! Have a nice day!

  22. Leuk dat we mogen spammen vandaag ! Ik schrijf op http://www.studioperess.nl o.a. over beauty en lifestyle en ook vind ik het leuk af en toe een persoonlijk artikel te plaatsen aan de hand van mijn Instagram foto’s.
    Op Instagram en Twitter vind je me ook onder de naam Studio Peress !

  23. Lief van jullie! :D Mijn beautyblog: http://www.ohfashion.nl budgetproof beauty, ebay, & more!

  24. Leuk dat we mogen spammen!

    http://blackbirdnails.wordpress.com gaat over van alles op nagelgebied, van nagellak swatches tot nail arts en van reviews tot tips & tricks. Alle lakken die ik gebruik zijn ook nog eens budgetproof.

    Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje komt nemen! :-)

  25. Bedankt voor de spam!

    http://www.beautyinabottle.be is mijn blog

    Het is een relaxe beauty, fashion en lifestyle blog waar ik nog niet zo lang mee bezig ben! Bezoekje is het zeker waard ;)

  26. Mijn blog ken je al maar anderen misschien nog niet. Mijn blog http://byroos.com/ gaat over o.a over nagellak en verschillende onderwerpen wat ik leuk vind om over te schrijven.

  27. Leuk leuk! Mijn blogje is http://www.birdsandbeez.nl een blog over beauty, maar ik blog ook over vele andere verrassende dingen!

  28. Jeeej, ga sowieso kijken bij de meiden hierboven! Mijn blog is best persoonlijk en gaat vooral over een Hollandse meid in Zweden. Op het moment heb ik een zelfportrettenproject lopen dus ga daar ook zeker even kijken! brittalicious.blogspot.com

  29. Hoi ik ben Ilse en schrijf over alles wat ik leuk vind je kan op mijn blog artikelen over beauty lifestyle en fashion vinden dus neem een kijkje! Groetjes Ilse van http://www.lotofilse.blogspot.nl

  30. Wat lief dat we even mogen spammen!
    Mijn blog gaat vooral over nagellak, nailarts en soms ook wat interieur/fashion. Neem gerust eens een kijkje en laat een berichtje achter :-)!
    http://www.jewelyz.wordpress.com
    Groetjes Mirjam

  31. Aaaah wat lief van jullie! http://www.preciousmakeup.blogspot.com daar blog ik over beauty, verzorging en alles wat me blij maakt. Er staat nog niet zo veel op omdat ik pas voor mezelf ben begonnen, maar dat komt helemaal goed :)

  32. Leuk!
    Mijn blog gaat over make-up en nagels:
    http://www.nail-gloss.blogspot.com

  33. http://www.beautybyts.blogspot.nl gaat voornamelijk over beauyt en een stukje persoonlijk.
    Naast het schrijven van aritkelen maar ik ook videos en ik houd winacties.

    Kom gezellig eens langs!!!

  34. Super leuk! ♥ Mijn blog heet ‘a touch of Marielle’ en dat is natuurlijk niet voor niks. Mijn blog gaat namelijk over alles wat ik leuk vind: Outfits, reviews, fotografie, tag’s, looks en nog veel meer!

    Misschien tot snel? Op http://www.atouchofmarielle.nl

  35. Leuk(:
    Mijn blog is http://www.alwaysxthinkpink.blogspot.nl
    Het gaat vooral over fashion en beauty!

  36. Blijft leuk om je blog te spammen, haha :)
    Ik blog samen met mijn nichtje op onze lifestyleblog http://vount.blogspot.com. Elke dag komt er een artikel online over een random onderwerp, denk bijvoorbeeld aan fashion, beauty of iets heel anders.
    Neem eens een kijkje :)
    x Veerle

  37. http://www.mypaperblank.com is mijn lifestyle blog met een vleugje beauty. Ik schrijf over alles wat ik met jullie wil delen :) !

  38. Net begonnen met bloggen.
    :) over beauty, fashion, lifestyle etc.

  39. Wat leuk! Mijn blog is http://www.byhelena.nl
    Ik blog voornamelijk over beauty & lifestyle, maar soms ook over andere leuke dingen. :)

  40. Hoi!! super leuk dit artikel. Mijn blog is http://www.salonmoniq.nl. neem eens een kijkje. Tevens heb ik een salon aan huis waar ik wimperextensions zet. Staat allemaal op de site.

  41. Mijn blog gaat over beauty stuff en lifestyle :)
    Het is nog pril maar ik werk er hard voor…
    http://belgianbeautyblogger.blogspot.be/
    Neem zeker een kijkje!

  42. Leuk! Ik doe ook even mee. Mijn blog is http://hasses-world.blogspot.be/ en ik blog vooral over creativiteit, leuke quotes en tags. Ik ben nu juist 1 maand bezig, en ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén