Nieuwe trui van Garcia Jeans

trui 005
Het merk Garcia Jeans was mij nog vrij onbekend totdat ik laatst een e-mail in mijn postvak ontving of ik iets uit wilde proberen van de winkel Jeans Centre. Natuurlijk wilde ik dit, ik sta vrijwel altijd open voor nieuwe merken of winkels. Vandaag zal ik deze trui aan jullie laten zien.

trui 019
trui 001
trui 018
Ik ontving de Garcia trui L30244 in de kleur Marble.

trui 062
trui 055
trui 022
Het is een blauw-wit gestreepte trui die perfect is voor de winter. Hij voelt lekker dik qua stof, maar is dan weer niet dik qua stof. De trui heeft geen hele dikke lagen stof nodig om warm te zijn. Erg handig anders heb je nog wel eens het probleem dat je een propje wordt, omdat de trui dan te dik is.

trui 043
Een leuk detail vind ik deze studs op de schouders. Deze maken de trui net even wat hipper en minder oubollig. Een probleem wat ik regelmatig heb als ik een warme trui voor de winter zoek.

trui 035
De trui kost € 59,95 en is dus te koop bij Jeans Centre.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen of winacties van Jeans Centre. Dan kun je hun Facebook pagina liken.

Heb jij kleding van het merk Garcia Jeans? Of shop jij wel eens bij Jeans Centre?

Vorige

Nieuwe winnaressen winactie weken

Volgende

Kerst Sale Accessoires aankopen

13 Comments

 1. Ziet er erg leuk uit! ik koop soms ook wel iets bij Jeans Centre en ik vind de kwaliteit erg goed.
  Leuk dat je zo’n product mocht reviewen.

  Liefs, Tessa

 2. Wat een leuke gestreepte trui! Lekker warm en vrolijk :)

 3. Mooie leuke trui! :-)

 4. kikiLxo

  ziet er mooi uit :D lekker dik en warm. de studs op de schouders maken het helemaal af geniet van je mooie trui.

 5. Deb

  Mooie trui, ik vind de studs zeker een leuk detail en dat zou voor mij een reden zijn om ém te kopen.

 6. Wat een mooie trui, ik hou wel een van een beetje marine look :) Ik heb een spijkerbroek van garcia jeans en jeans centre zit bij ons in het winkelcentrum, kom daar af en toe :) leuk merk en leuke kleding!

 7. Leuk de studs maken de trui inderdaad stoerder!

 8. jaren terug kocht ik er wel eens een spijkerbroek.. ben er nu al heel lang niet meer geweest. die trui is mooi, leuk ook die studs details.

 9. Helemaal mijn ding die trui. Leuk met die studs zeg.

 10. Leuke trui, ik ben dol op strepen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén