Awesome pink combo!

pink 009
Ik heb laatst een super gave topper gekocht en ik kon niet wachten om hem te gebruiken over een ander roze lakje. Deze twee samen zorgden voor een prachtige combinatie. Benieuwd welke twee lakjes dit zijn?

De basislak die ik heb gebruikt is van Gosh en draagt de naam Bubble Gum. Een super zoete naam en niet alleen de naam is zoet, maar de lak zelf ook. Een perfecte barbieroze kleur. Hiervan draag ik twee laagjes.

pink 001
En dan de topcoat die ik heb gebruikt. Ik zag hem en ik moest hem wel kopen. Ten eerste, omdat het van NYX is en ik nog geen enkele nagellak van NYX heb. En ten tweede, omdat ik het een supergaaf lakje vind. Hij is licht roze, maar bevat ook heel veel andere glitters in verschillende formaten. De grove glitters zijn zilver en de kleine glitters zijn blauw, oranje, geel geel. Ontzettend mooi, maar dat zien jullie zelf denk ik ook wel Knipogende emoticon

pink 009
Van de glitters draag ik één laagje. Het NYX lakje heb ik gekocht bij River Island en kostte € 6,00. Hiervoor krijg je 15 ml! Hij heet trouwens Precious Gems.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Vorige

Stainless steel make up palette

Volgende

Uitprobeersel – Pink with Purple

17 Comments

 1. Wat een heerlijke lakjes zeg! Geeft me weer motivatie om mijn lakjes er weer eens bij te pakken. Erg leuke combinatie.

 2. Zeker een leuke combinatie! De glitterlak ziet er echt super uit!

 3. Xan

  Ooow, ik ben niet echt een roze fan. Maar I like this. Ziet er echt gaaf uit. Love

 4. Die combo is echt amazing! Roze + glitters = geweldig. Hoe dan ook!

 5. Niet echt helemaal mijn ding, glittertopcoats. Maar het staat wel leuk!

 6. Deb

  Dit is zeker een prachtige combi!

 7. Dat is inderdaad awesome!

 8. Dat is zeker een awesome combo! Wow!

 9. Ziet er écht heel tof uit!

 10. Leuke combinatie, dat NYX lakje is erg mooi!

 11. Wat leuk! Ik hou van roze, vooral in de zomer.

 12. Wauw inderdaad prachtige combinatie :)

 13. Een geweldige combinatie! Je nagels zijn ook heel erg mooi lang, prachtig!

 14. wauw, prachtige combinatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén