Sleek – LE Lemon Meringue Pout Polish

Sleek,oranjelook 006
Ik vertelde jullie afgelopen week al over het Sleek Circus palette wat ik had besteld bij www.alicejo.com Ik bestelde niet alleen dat palette, maar ook deze Pout Polish. Hier zat ik ook al een tijdje op te azen, alleen was hij niet meer te koop. Hier twijfelde ik ook niet en hij ging gelijk ik mijn winkelmandje, hoppa!


De verpakking, how cute? Die lippen vind ik onwijs schattig en ik vind het ook leuk dat je de gele kleur van de balsem er door heen ziet. Het potje is lekker groot, net zo hoog als mijn pink. Ik hou er niet van als potjes klein zijn en niet makkelijk open gaan. Maar deze gaat gelukkig wel makkelijk open en dicht waardoor ik hem geregeld op doe.

Sleek,oranjelook 012
Ik hoor jullie nu denken: hartstikke leuk en aardig, maar geel? Wtf?! Gelukkig is de kleur vrij transparant op je lippen en zie je hier niets van. Hij ziet er alleen spannend uit ;)

Sleek,oranjelook 017
De balsem is zo ongelooflijk fijn. Het is een beetje dik en lijkt op wat waterig glazuur. Het plakt overigs niet! Maar ik vind die dikke structuur juist wel fijn, het voedt mijn lippen echt. Logisch ook want er zitten allerlei soorten, verzachtende oliën in. Wat ook fijn is dat ze niet even gevoed blijven, maar zeker een paar uur. Ik heb dit nog niet eerder gehad bij een balsem dus ik ben sowieso al verkocht door dit product! De balsem heet ook niet voor niets, tinted lip conditioner. De balsem blijft ook een paar uur op je lippen zitten waardoor je een mooie glans op je lippen houdt.

Ik kocht deze versie vanwege de geur. Ik wist eerst niet waar de balsem nou naar rook. Tropische vruchten sowieso, maar ik ben er uit! Passoa Jusdorange. Echt een heerlijke geur die je eigenlijk alleen ruikt als je de balsem op doet. Als ik mijn ogen sluit denk ik in ieder geval aan een wit strand, zee, palmbomen en een fruitige cocktail.

Na een paar minuten is deze geur dan verdwenen. Ik vind dat best jammer, maar ik kan begrijpen dat sommige meiden misselijk worden als ze de hele tijd een geur op hun lippen dragen. Hier heb ik persoonlijk eigenlijk nooit last van.

Nog een leuke extra; de balsem bevat spf 15 waardoor je lippen goed beschermd zijn tegen de zon.

Conclusie
Ik ben ontzettend tevreden en ga zeker nog een paar van deze balsems aanschaffen. Ik begrijp niet, dat ik ze niet eerder heb aangeschaft. Wat een geweldig product!

De Sleek pout polish in Lemon Meringue 943 is nog tijdelijk te koop bij www.alicejo.com het is een Limited Edition, dus mocht je hem willen hebben moet je dat nu doen. Hij kost € 6,50 en bevat 10 ml.

Vorige

Sleek – LE Circus palette

Volgende

Ontdekking van het jaar – Action lippenstiften

16 Comments

 1. Alleen al voor de spf vind ik dit soort lipbalms leuk :) heb ook pas die gele tendertone van Mac aangeschaft x

 2. die geur klinkt zalig :)

 3. Wauw, hij ziet er mooi uit! Het lijkt inderdaad op waterig glazuur, ik ben benieuwd naar de balsems die je gaat kopen. :)

 4. Deze wil ik echt heel graag uitproberen ! Hoor er veel goede verhalen over :)
  x Ella

 5. Lijkt me erg fijn!

 6. Ziet er goed uit! Ik zit er over na te denken om hem ook een keer te kopen.
  xoxo

 7. Hij lijkt me fijn

 8. Deze lijkt me heel fijn!

 9. Lijkt me een fijn en leuk product!

 10. Ik heb powder pink :-)
  Zijn erg fijn!

 11. Mmm fijn product denk ik :)

 12. klinkt goed! liefs.

 13. Deb

  Passoa Jus d’orange.. hmmm heerlijk dat deze lipbalm hiernaar ruikt!

 14. Klinkt goed zegg!!

 15. Ik heb ook een pout polish van Sleek, eentje die veel pigment afgeeeft, dat vind ik ook fijn. Vooral de spf vind ik fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén