Ontdekking van het jaar – Action lippenstiften

Sleek,oranjelook 042
Een paar weken terug besloot ik om de Action lippenstiften van merk MAX mee te nemen om te testen voor jullie. Ik verwachte er niet zoveel van, omdat ze zo ongelooflijk goedkoop zijn. Maar wie niet test, die weet het niet en dus besloot ik ze te gaan testen en man deze zijn geweldig!

Sleek,oranjelook 048
De verpakking vind ik niet geweldig, maar ik zeur niet voor de lage prijs. Je ziet tenminste wel welke kleur je in je handen hebt door de doorzichtige verpakking. Handig als je meerdere lippenstiften van dit merk hebt. Wat ook leuk is dat ze namen hebben! De roze kleur heet Pink Blush en de oranje kleur Poppy Peach.

Sleek,oranjelook 052
Wat mijn verwachtingen over trof
De romige structuur & de pigmentatie. Wauw wat een prettig lippenstiften. Ze doen zeker niet onder voor mijn geliefde Catrice lippenstiften. Ze zijn zo lekker romig, smeren goed uit en verzorgen mijn lippen. Misschien door de Vitamine E & Aloe Vera die in de lippenstift zit?

Sleek,oranjelook 060
Ik ben vooral onder de indruk van de oranje kleur. Zo’n goede pigmentatie had ik zeker niet verwacht en de kleur staat me ook nog eens goed. Op mijn lippen is hij iets meer koraal wat hem wat draagbaarder maakt voor overdag. Met een concealer eronder zal de kleur meer tot zijn recht komen. De roze kleur vind ik ook erg leuk en bevat een shimmer die niet te erg is dat je hem niet meer kunt dragen, het is juist subtiel. Ze blijven ongeveer twee uur op mijn lippen zitten wat ik een goede kwaliteit vind, want de meeste lippenstiften blijven niet erg lang op mijn lippen zitten. Ze overleven geen maaltijd, maar ik ben al lang tevreden! Nog twee foto’s waarbij je beide kleuren op mijn lippen ziet.
Circus look,max lippenstift 087

Circus look,max lippenstift 146

Ik zal zeker nog meer kleuren gaan halen, ik ben om! Ze bevatten elk 3,2 gram en kosten per twee stuks slechts € 0,89.

Vorige

Sleek – LE Lemon Meringue Pout Polish

Volgende

Catrice – 080 Sing: Oh, Champs-Élysées

24 Comments

 1. Wauw de oranje is echt prachtig zeg! Staat je goed :-)

 2. Mooie lipsticks zeg!
  Ik vind vooral de kleur van de 2de foto erg mooi!

 3. dewi

  wauw, hele leuke kleurtjes! en lekker budget ook! ;D

 4. Mooie lipsticks!

 5. Wat een mooie kleuren!
  Ik volg je :)

 6. ziet er fantastisch uit! liefs.

 7. Wauw, amazing lipsticks! Goede dekking en de kleuren zijn ook prachtig om te zien. De rozekleurige lipstick Pink Blush is gorgeous!

 8. Ik heb er zelf ook enkelen: een rode, een peach, een roze en dan een soort van oudroze kleur. Ik heb ze nu niet dicht bij me dus de kleuren weet ik niet echt vanbuiten.

  Maar inderdaad, voor hun belachelijk goedkope prijs zijn ze zeker de moeite waard!

 9. Heel erg toevallig heb ik vandaag een artikel geschreven over deze lipsticks, komt deze week nog online. Ik heb dezelfde kleuren maar mijne noemen Cherry red en warm wine, vreemd.
  xx

 10. Ik heb hier ook al een redelijk aantal van! Ze zijn echt mooi voor een super lage prijs!

 11. Iedereen is er zo positief over, ik wil ze echt proberen! De verpakking is idd simpel, maar 89 cent, daar kune je idd niet over gaan klagen! Die koraal kleur is echt wauw gewoon!

 12. Ik heb er al vaak goede dingen over gehoord. Gelukkig is er niet zo ver van mij net een action geopend! :D

 13. Ik vind ze beide mooi! Ik heb ze wel gezien, maar eigenlijk nooit naar gekeken, ga ik zo toch maar even doen aangezien ik toch naar de action ga :)

 14. Ze zijn echt prachtig he! Ik heb er zelf ook een paar gekocht vorige keer toen ik naar de Action ging, en ik ben echt blij verrast! Echt een hele goede lippenstift voor zooo weinig geld! :)

 15. ze zien er goed uit helemaal voor dat geld!

 16. Deze zien er heel erg goed uit en zeker voor die prijs. :)

 17. Deb

  Klinkt goed!! Ik vind vooral de koraalkleur erg mooi. De verpakkingen trekken me niet zo van Max (stond er ook laatst naar te kijken, maar had niks meegenomen) maar als ik dit zo zie.. dan mis ik dus echt wat! Ga het volgende keer ook eens proberen.

 18. Action is echt geweldig voor zo weinig geld! Je hoeft dus niet altijd veel te betalen om toch iets goeds te hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén