Facefront – Apple torte

blogsale, look zonder kwasten 115
Zoals jullie laatst al in mijn shoplog konden zien had ik van Jorinde een pigment van het merk Facefront gekregen. Ik had jullie nog review’s van de pigmenten beloofd en vandaag verschijnt die van het merk Facefront.

Wat zegt het Cosmeticahuis over dit pigment?
‘Voor een echte kleur ervaring, gebruik je het beste. Deze zeer gepigmenteerde losse minerale oogschaduws worden niet alleen erkend door de beste visagisten, maar worden ook door consumenten als favoriet gezien. Het product is veelzijdig genoeg om op het gehele gezicht gebruikt te worden voor contouren en speciale effecten, maar is speciaal ontwikkeld voor de ogen. Maak prachtige looks met deze make-up artist must have. Gooi alle creativiteit in de strijd om de perfecte looks te maken van een delicate daglook tot een energieke look voor het nachtleven. Dit product kan zowel nat als droog gebruikt worden’.

blogsale, look zonder kwasten 117
blogsale, look zonder kwasten 121
De verpakking vind ik erg simpel. What you see is what you get en daar is niets mis mee. Er zat nog een plakkertje voor de gaatjes waar het pigment uit komt. Handig want zo kan er onderweg niets uit komen en krijg je ook werkelijk de 5 gram waardoor je betaald. Je kunt ervoor kiezen om deze er steeds weer op te plakken nadat je hem hebt gebruikt. Dit is mij teveel werk en ik draag gewoon de deksel erop na gebruik. Dit product is trouwens dierproefvrij en met respect voor dier en mens geproduceerd.

Als ik het pigment gebruik tik ik op de achterkant zodat er wat pigment uit komt. Dit doe ik in de deksel waar ik weer mijn kwast in tik. Mocht er dan nog product over te zijn kun je dit weer in de verpakking gooien en verspil je niets.

blogsale, look zonder kwasten 156
blogsale, look zonder kwasten 161
Dan de kleur zelf; het is een roest rode kleur. Moeilijk te omschrijven, maar de foto geeft goed de kleur weer. Zelf vind ik het echt een prachtige kleur! Ik ben dol op rood, maar dit is geen rood rood. Perfect om in je crease te dragen (kan ook licht). De pigmentatie is ook echt super. Eén klein veegje en je hebt al super veel kleur. Er komt natuurlijk nog een look aan met dit pigment waarbij je de kleur nog veel beter kunt zien en hij nog veel mooier uitkomt.

Dit pigment kost € 9,95 bij www.boozyshop.nl en €8,50 bij www.hetcosmeticshuis.nl  Hij bevat 5 gram aan product.

Vorige

Mijn nagellak tasje

Volgende

Canvas foto van Pixum.nl

19 Comments

 1. Ziet er prachtig uit!

 2. Ik weet nooit wat ik met die losse poedertjes moet doen…

 3. Wat een mooie pigmentatie zeg, ziet er goed uit! :)

 4. Wauw ik vind het een prachtig kleurtje!! Past goed bij vele looks denk ik :-)

 5. Wat een mooie kleur!

 6. Wauw, wat een prachtige kleur, ook een geweldige pigmentatie! Ik zie zoveel oogschaduws en dan moet ik altijd aan jouw looksskills denken :D

 7. wauw, wat een prachtig kleurtje!

 8. bij mij is op den duur al het poeder uit de gaatjes gekomen, probeer dat er maar eens terug in te steken xD

 9. Wauw supermooi! Facefront staat nog steeds op mn wishlist! :)

 10. Wat ‘n prachtige kleur dit!

 11. Ziet er mooi uit

 12. Wow, apart maar erg mooi!

 13. wauw wat een prachtige kleur

 14. wat een super mooie kleur !

 15. Deb

  Hij is prachtig! Ik zou ook nog wel eens iets van Facefront willen uitproberen.

 16. Wauw! Die pigmentatie! Prachtig!
  xoxo

 17. Wat een prachtige kleur! Oh my, de pigmentatie is ook nog eens goed. :) Facefront is echt een gorgeous merk, doet mij altijd weer aan de modeshow denken. :D Ik gebruikte toen ook het merk op de jukbeenderen van het model.. memories. xD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén