Mijn nagellak tasje

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 077
Ik heb natuurlijk mijn nagellakrek waarin mijn meeste nagellakken staan, maar op een gegeven moment werd hij zo vol dat ik besloot mijn verzorgende lakken en nog wat verzorgende spulletjes in een tasje te doen. Zo heb ik makkelijk alles bij de hand en hoef ik niet alles bij elkaar te pakken. Benieuwd wat er allemaal in zit?

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 082
Lush – Lemony Flutter

Ik ben dit product nu een tijdje aan het testen en ben er nog niet helemaal uit wat ik vind. Ik smeer hem regelmatig op mijn nagelriemen om ze te verzorgen en zacht te maken. Hij laat een citroen geur achter op mijn handen. Ik ben gek op citroen en daarom gebruik ik dit product extra vaak.

Sabon – hancreme patchouli Lavender Vanilla
Deze handcreme gebruik ik als mijn handen niet extreem veel voedende ingrediënten nodig hebben. Deze is voor als ik thuis ben en ik tussendoor mijn handen even wil insmeren. Vind hem niet heel erg bijzonder, maar hij maakt wel mijn handen zacht.

The Body Shop – Hemp Hand Protector
Dit product werd mij een keer aan de kassa van TBS aangeboden voor € 1, ik verwachte er niet veel van maar man wat is dit een goed product. Ik wil gewoon echt niet meer zonder. Deze handcrème heeft zoveel voedende ingrediënten dan ik meteen verschil merk als ik hem gebruik. Ik doe hem vaak op als ik bed lig zodat hij de hele nacht kan intrekken. De volgende dag heb super zachte handen.

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 088
Manu Style – Nail hardener

Eigenlijk gebruik ik dit product niet zo vaak. Ik wissel hem af en toe af met mijn Essence nagelverharder. Ben er ook nog niet uit wat ik van dit product vind. Ik probeer hem zo nu en dan af en toe te testen, maar pak toch het liefst mijn nagelverharder van Essence.

INM – Out the door sneldrogende topcoat
Dit is mijn standaard topcoat, omdat hij dus sneldrogend is. Je moet alsnog wel een paar uur wachten voordat hij echt uitgehard is, maar na enkele minuten kun je wel weer je dagelijkse dingen doen. Ik ben zelf altijd erg voorzichtig, omdat ik er een hekel aan heb als mijn nagellak beschadigt. Ik ben nog wel op zoek naar een betere sneldrogende topcoat. Hebben jullie nog aanraders?

Sally Hansen – Base & Top coat
Dit lakje gebruik ik als ik swatches ga maken en wel een basecoat wil dragen tegen verkleuring.

Essence – Ultra Strong nail hardener
Dit product is HEILIG voor mij. Ik kan gewoon niet meer zonder. Als ik dit product niet had gehad, waren mijn nagels niet zo mooi lang en hard. Hij maakt mijn nagels zo ontzettend sterk, ik sta er zelf soms nog van te kijken. Ik gebruik dus nooit een normale basecoat, maar altijd deze nagelverharder als basecoat. Sommige zeggen dat dit niet zo goed is voor je nagels, maar zelf ondervind ik nog geen problemen en tot die tijd blijf ik hem gebruiken. Ik merk ook meteen verschil als ik bijvoorbeeld drie dagen een gewone basecoat draag in plaats van dit product. Mijn nagels worden dan gelijk slapper.

Herome – Exit damaged nails
Dit product gebruik ik vooral om mijn nagels en nagelriemen even te voeden. Ik merk wel dat het help en gebuik dit product best regelmatig. Hij ruikt ook heerlijk naar citroen, hmm…

Trind – Cuticle Balsem
Ik zal het toegeven; ik hou niet van de producten van Trind. Ze werken bij mij niet, behalve dit product. Als mijn nagelriemen extreem droog zijn gebruik ik dit product. Ik smeer het er snel op en ik zie gelijk verschil. De droogte verdwijnt en maakt plaats voor voeding.

Rimmel – Base coat & Nagelverharder in 1
Dit product gebruik ik ook bijna nooit. Hij bevat een subtiele glitter wat hem net even anders maakt. Als ik een dagje heb waar ik geen nagellak draag wil ik deze nog wel eens opdoen vanwege de subtiele glitters.

Golden Rose – Hydrating Aquafix
Dit product gebruik ik vooral als mijn nagels even een boost nodig hebben. Soms zijn ze uitgedroogd door de vele nagellakken en nagellakremover die ik gebruik. Dit product zorgt ervoor dat ze weer een beetje opgeknapt worden.

Hema – Vitamin Booster Gel
Hetzelfde geldt voor dit product; als mijn nagels wat extra’s nodig hebben.

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 095
Vijlen en bokkenpootje

De foto spreekt voor zich.

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 096
Nagelknippers, schaartje en watjes

De knippers gebruik ik vooral voor mijn teennagels en het schaartje alleen als mijn nagels zo erg scheuren dat ik genoodzaakt ben ze af te knippen. Normaal vijl ik ze alleen een keer in de zoveel weken.
De watjes spreken voor zich. Dit is reserve voor het geval mijn watjes op zijn.

Het tasje heb ik al jaren en komt geloof ik bij de V & D vandaan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en als jullie vragen hebben mogen jullie ze natuurlijk stellen bij de comments.

Vorige

Michael Todd – Long wear Crème shadow ‘Sonic’

Volgende

Facefront – Apple torte

20 Comments

 1. Wow, ziet er leuk uit hihi. Mooie spulletjes.

  Wat een leuke blog! Ik volg jullie nu via Bloglovin´! Zouden jullie hetzelfde willen doen? (en evt. GFC? <3)

  xxxx

 2. Deb

  Handig zo’n tasje! Ik heb nu alles overal en nergens liggen ;-) Ik denk dat ik ook maar zo’n tasje ga aanleggen. Jullie brengen me weer op een idee!!

 3. Leuk om te zien

 4. INM vind ik een goede topcoat maar Seche Vite blijft mijn favoriet !

 5. Wat zit er veel in! Ik gebruik eigenlijk nooit handcrème, maar misschien moet ik dat maar eens gaan doen. Lemony Flutter wil ik nog heel graag, ik vind de geur zo lekker!

  • Amanda

   Jorinde en ik leven zo’n beetje op handcreme haha. Zonder handcreme gaan wij de deur uit. Moet je echt doen Joos, is zo lekker verzorgend en voedend voor je handen!

 6. Mooie spulletjes! Ik heb het precies zo, alle verzorgende spulletjes, tools en ‘extra lakjes’ in een roze beautycase :-)

 7. al die marteltuigen :p

 8. Leuk om te zien! Ik heb ook de top- en basecoat van Sally Hansen maar vind ‘m een beetje tegenvallen.

 9. Erg leuk om te zien. En zit ook nog best veel in :)
  x

 10. Leuk! Lemony Flutter is echt mijn nummer 1. <3 Maar ook Trind Nail Balsam kan ik niet missen!

 11. Ik heb ook zoiets maar dan in een mandje!

 12. Handig! Lemony Flutter is echt een must have, en ruikt zo lekker!

 13. woow jullie hebben echt veel spulletjes!
  wel heel leuk♥
  xx

 14. Handig z’on tasje, ik heb acryl nagels dus bij mij zal je niet veel nagellak en tools vinden, gelukkig dat mijn manicure dat wel heeft haha!

 15. Leuk zo’n tasje! En mooie lakjes heb je, erg handig!

 16. Wat handig om het in een tasje te doen! Zo heb je het inderdaad altijd bij de hand. :) Het tasje bevat wel mooie producten. De lemony flutter wil ik ook nog eens proberen!

 17. Lemony Flutter is de hemel op aarde :-)

 18. Erg handig zo’n tasje! Weet je ook hoeveel de handcreme (TBS) normaal kost?
  Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén