Michael Todd – Long wear Crème shadow ‘Sonic’

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 061
Zijn jullie al bekend met de producten van Michael Todd? Ik tot voor kort niet en dat is best jammer, want ze verkopen hartstikke mooie producten waaronder ook Long wear crème shadows. Ik heb de kleur Sonic voor jullie getest en geswatcht. Kijk vooral even verder, want dit product vind ik geweldig!

Wat zegt Enchantra over dit product?
‘Deze long wear creme oogschaduw is natuurlijk te gebruiken als gekleurde oogschaduwbasis zodat je oogschaduw langer blijft zitten zonder te creasen. Maar deze creme kan direct als creme oogschaduw worden gedragen en is water resistant’.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 001
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 061
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 067
De verpakking is erg simpel, maar heeft daarentegen wel mooi mat glas. Ik vind dat er altijd wel luxe uitzien. Verder heeft hij een paarse dop met daarop het merk geschreven. Niets mis mee! Hij draait makkelijk open en dicht en blijft ook goed dicht zitten als je hem eenmaal vast hebt gedraaid. Wat mij verder verbaasde was hoe klein dit potje was. Ik had hem namelijk veel groter verwacht. Mijn vinger past en nauwelijks in door mijn lange nagels. Ik vond dit een erge domper, maar ik bedacht me dat ik natuurlijk ook gewoon een kwast kon pakken in plaats van mijn vinger.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 071
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 079
De kleur kan ik het beste omschrijven als zilver, perfect voor een feestje of een uitgaanslook.

Ik dacht dat deze oogschaduw niet zo romig zou zijn. Geen idee waarom, maar ik dacht dat deze erg licht zou zijn en niet veel pigment zou geven. Maar ik had natuurlijk ongelijk haha. Ik stopte mijn oogschaduwkwast in deze oogschaduw en verbaasde me. Hij ging wel heel makkelijk door de oogschaduw heen, als boter. En toen… maakte ik een swatch op mijn hand. Kijk maar mee:

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 081
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 084
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 093
Wat een geweldige pigmentatie. Deze smeert in het begin echt enorm romig uit waardoor je hem niet alleen goed als oogschaduw of basis zou kunnen gebruiken, maar ook als eyeliner. Na ongeveer één a twee minuten droogt de oogschaduw erg op en krijg je hem nog maar moeilijk uitgeblend. Dit zie je ook een beetje terug op de foto’s van de swatches. Hieruit kon ik al opmaken dat hij goed zou blijven zitten. Maar toen ik de swatch wilde verwijderen met tonic ging hij er niet van af. De volgende dag zat de swatch er nog steeds op. Ik heb hier helaas geen foto van gemaakt. Ik weet echt zeker dat dit product de hele dag op zijn plek zal blijven zitten. Of de oogschaduw ook ‘creased’ weet ik niet, omdat ik deze review snel online wilde hebben staan. Er is nu namelijk meer dan 50% korting op dit product. Mocht deze review pas over een paar weken online staan is de korting er misschien niet meer en ik wil jullie ook de kans geven om dit product met korting te kopen.

Deze long wear crème shadow is normaal te koop voor € 21,95, maar nu met korting kost hij € 9,95. Kijk dat zijn nog eens leuke kortingen! Hij bevat 4,5 gram en is te koop bij Enchantra.

Wisten jullie trouwens dat Enchantra op 10 juni open dag houdt? Deze dag is niet alleen voor beauty bloggers, maar voor iedereen die het leuk vind om te komen! Er kan uitgebreid worden gesnuffeld hun producten en de meeste ervan kunnen ter plekken worden uitgetest.

Vorige

Nail art – Fimo

Volgende

Mijn nagellak tasje

23 Comments

 1. Ik vind hem erg super mooi uitzien, maar vind het heel jammer dat het een cream is. Ik kan daar vaak niet echt mee werken..

 2. Ziet er super uit! Cream vind ik persoonlijk nooit zo fijn, gaat altijd in de lijntjes trekken bij mij :P. Xxxx

 3. amai wat een verrassing :)

 4. Wat een mooie intense kleur!

 5. Mooie kleur !
  x Ella

 6. Mooie kleur zeg! :o

 7. Wat een mysterieus maar mooi kleurtje! Ik heb wel bruine ogen dus de wat koelere kleuren staan mij helaas niet echt =(

 8. Ziet er goed uit :D

 9. Wat een mooie kleur!

 10. erg mooi zeg!

 11. Lijkt me erg fijn!

 12. Oee ik vind hem erg mooi zegg!!

 13. Ziet er heel mooi uit! En dan ook nog eens met zo’n korting!
  xoxo

 14. Wauw, wat ‘n prachtige kleur ook!

 15. Oh my god, wat een geweldig product zeg! WAUW. De pigmentatie is mind-blowing.. I am blown away.

 16. Wat jammer dat het potje zo klein is, maar wauw wat een geweldige kleur!

 17. Wauw wat een pigmentatie zeg! En mij lijkt het me wel fijn dat ie creamy is..

 18. Deb

  Super goede pigmentatie en goed dat hij ook zo lang blijft zitten. Ik vind dit ook een handig product om als oogschaduw basis te gebruiken. Misschien heb je dan je primer niet eens meer nodig..

 19. Wow, goede pigmentatie! Erg mooi

 20. Dankjulliewel voor dit leuke artikel. Ik ben benieuwd of jullie nog een mooie look gaan laten zien waarvoor Sonic is gebruikt. We willen natuurlijk wel van jullie horen of de creme eyeshadow inderdaad niet creased!

  • Amanda

   Graag gedaan. Ik ga even kijken of ik dit weekend daar tijd voor heb, maar ga mijn best doen!

 21. Hij doet me denken aan de waterproof cream shadow van Make Up For Ever en die is geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén