NYC Cityproof collectie

NYC make up weggeef 111
Het is alweer even geleden dat ik een make-up collectie heb gereviewd. Een paar maanden geleden ontving ik de NYC Cityproof collectie met een aantal leuke producten. Ik heb deze goed kunnen testen en vandaag vind je de review van deze collectie. Lees snel verder om mijn review te lezen.

NYC make up weggeef 113
NYC make up weggeef 049
24 HR Eye Primer
Dit is een oogschaduwbasis die je kunt gebruiken om je oogschaduw 24 uur te laten zitten zonder dat er lijntjes ontstaan in je oogleden en om je oogschaduw intenser te maken. Ik ben het meest blij met dit product uit de hele collectie. Het is geen romige oogschaduwbasis, omdat het geen vloeibare crème is maar een vaste consistentie. Maar als ik dit potlood eenmaal heb verdeeld over mijn oogleden en hem hem uitvervaagd over mijn oogleden zit hij als een huis. Mijn oogschaduw blijft goed zitten en ik kan inderdaad geen lijntjes ontdekken. Voor mij is dit de budget versie van de Too Faced Shadow Insurance. Hij kost € 4,00.

NYC make up weggeef 006
NYC make up weggeef 017
NYC make up weggeef 021
NYC make up weggeef 025
NYC make up weggeef 028
Smooth Skin Fini Parfait BB Crème
Deze BB crème was te licht voor mijn huid dus ik hem hem niet goed kunnen testen. Hij matcht wel met mijn bleke onderarm, maar niet met mijn gelere gezicht. Het enige wat mij opviel toen ik hem heb getest is dat het een BB crème is die niet goed dekt en erg vloeibaar is. Je zag veel huid er door heen en plekjes bedekte hij niet goed.

NYC make up weggeef 098
NYC make up weggeef 110
Cityproof 24 HR Mascara
Als je deze mascara aan zou brengen zou hij meteen droog moeten zijn. Ook zou hij mijn wimpers flexibel en zacht moeten houden en niet bros zoals bij normale mascara’s. Tevens zou hij soepel en licht moeten aanvoelen. Dit maakt hij inderdaad allemaal waar. Het is een mascara voor een natuurlijk effect en geen mascara effect. Hij verlengt je wimpers iets. Ik moet nog steeds erg wennen aan de mascara en pak hem er niet zo vaak bij. Dit komt ook, omdat ik niet zoveel make-up meer draag en als ik make-up draag dan is dat voor een gelegenheid en dan wil ik uitpakken met mijn wimpers. Maar ik kan me voorstellen dat ik deze mascara meer pak als ik weer een baan heb gevonden. Het is een prima mascara voor iedere dag. Hij kost € 3,69.

NYC make up weggeef 063
NYC make up weggeef 068
24 HR Waterproof Eye Shadow
Deze oogschaduw zou makkelijk uit te smeren moeten zijn, niet in de lijntjes gaan zitten en waterproof zijn. Hij smeert inderdaad makkelijk uit en verdeeld zich ook goed. Ik heb hem alleen getest met de oogschaduwbasis van hierboven en dan bleef hij de hele dag en avond goed op zijn plek zitten. Ook ging hij niet in mijn lijntjes zitten. Het is een makkelijke kleur om in de ochtend snel aan te brengen. Geen gedoe om een penseel te pakken, in de oogschaduw te dippen, fall out te hebben en dat weer weg te moeten halen. Dit gaat een stuk sneller en ik denk dat ik deze er vaker bij ga pakken als ik weer een baan heb gevonden! Ook vind ik de bruin/gouden kleur erg mooi en intens. Ik ben onder de indruk. Dit is trouwens de kleur Brooklyn Mocha.
Er zijn in totaal 7 kleuren beschikbaar. Hij kost € 3,99.

NYC make up weggeef 076
NYC make up weggeef 095
NYC make up weggeef 087
HD Automatic Eyeliner
Deze eyeliner zou makkelijk en zacht aan moeten brengen en tot wel 10 uur houden. Ik ben ook onder de indruk van deze eyeliner. Hij heeft een intense kleur en brengt inderdaad makkelijk en  zacht aan. Je zou hem eventueel als basis voor een blauwe oogschaduw kunnen gebruiken door hem uit te smeren met het sponsje wat zich aan de achterkant bevind. Ik denk dat je dan nog meer een intense kleur krijgt. Er zijn in totaal 5 kleuren beschikbaar waarvan er ook meer kleuren voor overdag beschikbaar zijn. Dit is de kleur Navy Blue en hij kost € 3,29.

NYC make up weggeef 146
Dit zijn de swatches van de oogproducten. Van links naar rechts: oogschaduwbasis, oogschaduw, eyeliner. De oogschaduwbasis oogt hier als creme kleur, maar als je hem uitwerkt op je oogleden merk je hier niets meer van. Zoals jullie kunnen zien zijn de oogschaduw en eyeliner intens van kleur!

De Cityproof collectie is al verkrijgbaar sinds maart 2015 bij Kruidvat. Ik wil echter niet meer zo snel collecties reviewen, omdat het maar moet, omdat ik de eerste wil zijn. Ik review een collectie wanneer ik hem uitgebreid heb getest en zin heb om er over te schrijven. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip hebben!

Vorige

Zomer seizoentafel

Volgende

Jack Wolfskin rugtas

  1. Mooie producten en een leuke review. Ik heb nog nooit make up van NYC gebruikt. Ik ben wel erg benieuwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén