rugzak opgemaakt kleding 002
Voor mijn vakantie in Oostenrijk wilde ik heel graag een nieuwe rugtas. Wij hebben wel een Eastpack, maar dit was niet het soort rugtas waar ik naar op zoek was. Ik zocht een tas met veel vakjes en die er om bekend stond om er lange stukken mee te wandelen. Ik had nog een bon van Zalando liggen en na veel wikken en wegen heb ik gekozen voor de Jack Wolfskin Dayton. In dit artikel vertel ik je meer over deze fijne rugtas.

rugzak opgemaakt kleding 006
Jack Wolfskin staat bekend om zijn goede outdoor producten dus wist ik al vrij snel dat ik een rugtas wilde van dit merk.

rugzak opgemaakt kleding 013
Er past ongelooflijk veel in, omdat je hem heel breed uit kunt rekken. Hij heeft maar liefst 3! ritsen aan de bovenkant.

rugzak opgemaakt kleding 010
Aan allebei de zijkanten zitten vakjes waar je flesjes drinken in kunt doen. Super handig en de vakken zijn ook diep en strak waardoor de flesjes er niet uitvallen. Over alles is goed nagedacht bij deze tas.

rugzak opgemaakt kleding 014
Aan de voorkant bevind zich ook nog een rits en aan de binnenkant van het grote rits vak zitten ook nog een aantal kleine vakjes. Super veel opbergruimte!

rugzak opgemaakt kleding 017
De schoudervullingen en banden hebben een extra zacht laagje wat je in kunt drukken (het licht grijze gedeelte). Dit maakt de tas een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld een Eastpack rugtas. Bij deze heb ik minder snel last van mijn schouders, omdat hij ook goed aansluit en dus van zacht  materiaal is.

rugzak opgemaakt kleding 019
Aan de bovenkant bevind zich een hengsel waar je de rugtas met je hand aan kunt dragen en de rugtas heeft ook nog een buikband wat voor extra versteviging zorgt. Ik vond dit handig tijdens het wandelen van lange stukken of tijdens de schlucht die we hebben gelopen langs de bergkloven.

Ik ben heel erg blij met deze tas en kan hem iedereen aanraden. Hij is niet heel goedkoop, maar ook weer niet heel duur. Ik vind het een prima prijs voor zo’n fijne tas. Ik kocht hem voor € 59,95.

Wat voor rugtas draag jij tijdens vakantie?