IMG_4501
Ik ben al een tijdje op zoek naar een geschikte rugtas die zowel te dragen is voor mij als voor mijn man. Maar niet alleen een rugzak die puur als rugzak kan dienen, maar multifunctioneel is en die heb ik eindelijk gevonden in de Herschel rugzak.

IMG_4522
Soms moet je gewoon tegen een tas aanlopen en toen ik deze rugzak vond wist ik dat dit de perfecte rugzak is. Allereerst ziet hij er stoer uit en door de kleurencombinatie van blauw met bruin is hij voor zowel mannen als vrouwen te dragen. Ik draag veel bruine kleuren en mijn man veel blauw. Aan de voorkant vind je een ruim vak voor kleinere items zoals pennen, handcrème, snack etc.

IMG_4512
Aan de achterkant heeft hij brede banden waardoor het gewicht ook goed verdeeld wordt over je rug.

IMG_4514
Maar wat de doorslag gaf om voor deze rugzak te gaan is het extra laptopvak aan de binnenkant. Bij alle rugzakken die we nu hebben missen we dat. Mijn man heeft geen goede werklaptoptas dus leent hij die van mij vaak waardoor ik zonder laptoptas zit. Ontzettend onhandig, want mijn laptop blijft dan op tafel staan en daar staat hij eigenlijk in de weg. In dit extra vak is de laptop mooi beschermd en kan je in het grote vak nog heel veel andere spullen kwijt. Hierdoor heb je aan één rugzak genoeg in plaats van nog een apart tasje mee te nemen voor lunch etc.

IMG_4519
Én er zit nog een extra vak aan de rechterkant voor een drinkflesje. Ideaal als we op reis zijn en willen wandelen. Dan kan er ieder geval een Dopper mee waar we water mee kunnen vullen. En dan kan het laptopvak weer dienen om reispapieren apart te scheiden van de andere spullen in de tas.

IMG_4506
Ik ben super blij met deze multifunctionele rugzak en nu de feestdagen er weer aankomen ook een leuk en nuttig cadeau voor de man om onder de boom te leggen. Mijn man heeft nooit wensen, maar ik weet zeker als hij deze tas krijgt dat hij hier blij mee zal zijn. Tóch nog een wens vervuld, waarvan hij niet wist dat hij hem had.