rugzak opgemaakt kleding 055
Het gaat ontzettend goed met het opmaken van producten! Mijn stash wordt steeds kleiner en daar ben ik eigenlijk heel blij mee. Ik krijg meer overzicht hoewel ik altijd veel beauty producten zal hebben. Ook gaan er veel producten op doe je regelmatig opnieuw moet kopen zoals shampoo en gezichtsverzorging. Daarentegen zie ik wel dat ik steeds minder douchegel over hou en dus ook meer ruimte in mijn kasten.

rugzak opgemaakt kleding 060

rugzak opgemaakt kleding 061
Ik krijg niet de indruk dat het voor jullie heel erg interessant is om ieder product apart te benoemen bij het opgemaakt artikel terwijl het voor mij wel veel tijd kost om ieder product door te nemen. Daarom zal ik ze voortaan alleen laten zien en mochten jullie willen weten wat mijn mening is over een bepaald product dan kunnen jullie dat altijd vragen in de comments. Ik kan dan wat uitgebreider op dat product in gaan!