Nail art – Fimo

winactie, fimo, certificaten 048
De laatste tijd ben ik helemaal weg van nail art en heb daarom wat spulletjes besteld op Ebay waaronder ook fimo. Toen het binnen was wilde ik heb gelijk gaan proberen en ben voorzichtig begonnen op één nagel om te kijken wat het effect zou zijn. Ik moet zeggen, ik ben om en vind het leuk! Ik wil nog veel vaker met fimo aan de slag.

De titel van dit artikel is misschien niet helemaal terrecht, want een echte nail art kun je dit niet noemen maar ik wist niets anders om dit artikel een naam te geven.

winactie, fimo, certificaten 064
Ik begon met mijn nagels te lakken in mijn favoriete kleur van OPI: Japanese Rose Garden. Hiervan draag ik twee laagjes. Daarna begon ik een sneldrogende topcoat van INM out the door aan te brengen. Na mijn pink stopte ik en deed wat topcoat op de dottingtool zodat ik hierop de fimo kon plakken. Ik bracht daarna topcoat op mijn ringvinger aan waarna ik snel de fimo op de dottingtool plakte. Meteen daarna bracht ik de fimo aan op mijn nagel en duwde hem voorzichtig aan. Daarna lakte ik de rest van mijn nagels af met de topcoat. That’s it! Erg simpel, maar wel zo leuk om het nog vaker te doen.
winactie, fimo, certificaten 049

Nog wat foto’s zodat je kunt zien hoe de fimo op je nagels zit:
winactie, fimo, certificaten 057
winactie, fimo, certificaten 060

De dottingtool is van Essence en deze kun je kopen bij de Kruidvat filialen die een extra Essence schap hebben. Deze kost niet meer dan € 2.
OPI nagellak kun je voor € 13,95 kopen bij MOOI parfumerie.
Het fimo wheel heb ik gekocht op Ebay voor iets meer dan € 1.
De INM out the door topcoat kun je voor € 7,95 kopen bij www.prettypolish.nl

Vorige

The Versatile Blogger Award

Volgende

Michael Todd – Long wear Crème shadow ‘Sonic’

28 Comments

 1. Leuk! mooi kleurtje van OPI

 2. Ik heb zelf geen goede ervaringen met fimo, het is wel cute maar voor de rest …!

 3. ik vind dat de aardbei niet goed meeplooit met de welving van je nagel, de randen staan omhoog :) anders wel mooi

  • Amanda

   Ik heb dit zelf ook gemerkt, maar kon hem niet laten meebuigen met mijn nagel. Heb heel lang op de fimo gedrukt zodat hij dit misschien toch zou doen, maar helaas lukte dat niet.

 4. Ik vind het echt leuk om te zien, die kleine stukjes fruit. :D Helemaal met de nagelcombo. ^^

 5. Ooh leuk leuk! ik wil zelf ook heel graag fimo fruits op internet bestellen. :)

 6. Fimo Fruits zijn zo schattig, het ziet er zo vrolijk uit op de nagels..

 7. Hmm ik heb het niet zo met fimo, vind het wel schattig maar het staat zo onnatuurlijk. Ben wel nog steeds verliefd op je mooie nagels. Btw, een dotting tool is toch waarmee je ‘rondjes’ kan maken als je het in de nagellak doopt. dit is meer een soort prikker om iets op je nagels te leggen or am I wrong?

  • Amanda

   Een dottingtool heb je in verschillende maten;) Deze heeft ook een bolletje, maar is erg klein! En ik kan er dus een beetjeJe hebt ook grotere waar je inderdaad rondjes, of stipjes mee kunt zetten.

 8. Ik vind het je wel schattig staan maar zelf pas ik ook voor fimo.

 9. heel erg mooi!

 10. Ziet er echt heel erg leuk uit !
  x Ella

 11. Ik heb die dottingtool in het paars hihi!

 12. superleuk, ik heb ze ook :)
  Liefs,
  xx

 13. Ik vind het er echt héél schattig uit zien!
  xoxo

 14. Erg leuke nail art! Ik vind je nagels echt prachtig!

 15. Wat grappig! Ziet er leuk uit :-)

 16. leuke nailart. lekker makkelijk vind ik, ik heb er zelf ook maar ik gebruik ze nooit *schaam*..

 17. Die stukjes fruit zijn zo cute. Je kan er echt leuke nail art mee maken !

 18. Ik vind fimo leuk, maar ik heb hele ronde nagels, dus ze blijven inderdaad erop liggen, wat ik minder mooi vind.

 19. Fimo is echt amazing! Ze maken er altijd zulke schattige dingen van en je kan het lekker goedkoop op eBay vinden. Leuke nail art, simpel maar toch mooi!

 20. Deb

  Prachtige kleur nagellak heb je gebruikt. Ik vind een accentnagel met fimo echt super leuk!

 21. Wat een mooi kleurtje.
  x

 22. Leuke combii!! vindd fimoo dingetjes echt leuk er uitzien! net wat extra’s!

 23. Mooie lak! Leuke blog hebben jullie!

 24. Erg leuk! Ik heb fimo vlindertjes :)

 25. Wauw, wat heb jij een mooie nagels zeg! De nail art is echt cute :]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén