Prinsessen Nail-art

nail art look echantra 011
Vandaag heb ik een hele leuke prinsessen nail-art voor jullie. Misschien niet helemaal geschikt voor dit seizoen, maar des te meer trek je de aandacht haha. Een mooie nail-art kan altijd wel. En jullie weten dat ik sowieso niet van de make up regels ben. Dat een bepaalde kleur niet bij je ogen past etc. Draag waar JIJ je goed bij voelt! Genoeg gepraat, kijken jullie mee naar de nail-art?
 

Het is wel grappig, want deze nail-art heb ik in meerdere dagen opgebouwd. Eerst droeg ik alleen de roze kleur met schuine nail art, de dag erna zette ik de glitters erop en de dag daarna de fimo.

nail art look echantra 013
nail art look echantra 022
Ik ben dus begonnen met de roze kleur. Dit is een kleurtje van jawel, de HEMA! Het is een prachtige, lieve, zachte roze kleur. Als je hem beweegt in het licht zie je een gouden gloed verschijnen. Erg mooi. Daarna heb ik schuin over mijn nagels een roze kleur van NYX gebruikt. Dit een roze kleur met gouden deeltjes erin. Heel erg mooi en daarom past hij nog beter bij de roze kleur van de Hema.

nail art look echantra 023
nail art look echantra 025
nail art look echantra 018
Daarna besloot ik een gouden topper van ELF te gebruiken om dat goud nog meer naar voren te laten komen. Deze bracht ik alleen over de roze kleur van NYX aan (dus over het schuine roze deel). Daarna bracht ik een roze fimo bloemetje aan. Hiervoor bracht ik eerst een stipje basecoat aan op de plek waar ik de fimo wilde hebben. Met een dottingtool bracht ik daarna de fimo aan op de aangebrachte basecoat. En that’s it! Je hebt nu een leuke, vrolijke prinsessen nail-art waar je zeker het hart van je prins mee kunt veroveren Winking smile

nail art look echantra 028
Gebruikte producten:

– Hema Nail Polish Longlasting: 205
– NYX Salon Nail Polish: NPS 137 Delectable
– ELF Nail Polish: Golden Goddess
– Dottingtool: Essence
– Fimo: Ebay

Wat vinden jullie van deze nail-art?

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Frontcover – Desk To Date To Night palette

Volgende

Lush – Popcorn Lip Scrub

36 Comments

 1. Aah die bloemetjes, wat een schatjes :)

 2. Wat een leuke nail art! Echt heel schattig!

 3. Wat super leuk gedaan met die bloemetjes, zeker prinsesserig!

 4. Awh, inderdaad prinsessenachtig, I like! Vooral de roze kleur van NYX vind ik mooi:)

 5. ahw, wat een leuke nailart!

 6. Aah wat schattig!

 7. Hoe schattig is deze zeg! Erg leuk gemaakt.

 8. Deb

  Wat een mooie en heerlijke girly nailart!

 9. Deb

  ps. ik drukte net iets te snel ;-) maar wilde nog ff zeggen dat deze nailart ontzettend goed kleurt bij jullie blog!

 10. Erg leuke nailart, ik ben alleen wel benieuwd hoe dat werkt met die fimo!?

  • Die koop je zo in een wieletje. Ze zijn al in plakjes gesneden. Je doet een druppel topcoat op je nagel, pakt de fimo met een stokje of iets dergelijks en druk hem hard op dat druppeltje topcoat. Als ik zelf een camera heb gekocht zal ik er eens een filmpje over maken!

 11. Lin

  Ik vind hem echt supercute! Heel erg tof!

 12. oh wat heb je dat super gaaf gedaan!

 13. Wat een vrolijke nail art!

 14. Leuke nail-art. De bloementjes zijn echt wel schattig ^^

 15. Wat een schattige nail art!

 16. Wat schattig, very pink en wat leuk dat het steeds werd aangepast tot je dit resultaat kreeg!

 17. Wauw, wat ontzettend mooi weer! Die bloemetjes zijn zo leuk. Maar ook origineel dat de ene helft mat is en de andere een glittertje heeft. Leuk!

 18. Wat een heerlijke roze nailart! Die bloemtjes met fimo zien er ook echt leuk uit, maakt het helemaal af.

 19. ooh dit is echt een leuke nailart!!! helaas ligt fimo er altijd dezelfde dag nog af bij mij!

  • Daar heb ik helaas ook snel last van. Ik probeer de fimo eventjes op de topcoat te drukken zodat hij er beter op blijft zitten. Dit wil nog wel eens helpen!

 20. Ik vind het nét iets te girly om zelf te dragen, maar ik vind het op zich wel heel leuk gedaan.

 21. Wat schattig en wat heb je prachtige nagels, jaloers! Haha

 22. Joy

  Superleuk gedaan!

 23. Aaaah, super schattig! En prachtig gedaan, mijn complimenten! :)

 24. oee cutee!! ik ben echt jaloers op je nagels hihi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén