Lush – Popcorn Lip Scrub

IMG_2085
Michel (mijn man) en ik zijn de laatste tijd gek op popcorn en eten het bijna wekelijks. Ik eerst alleen zoet en mijn man zout. Tegenwoordig eet ik ook zout mee, die hij overigens zelf uit zo’n zakje in de magnetron laat poppen. Erg leuk om te doen en te eten. Toen ik met mijn zusje bij de Lush was, liep ik als eerste op de popcorn lip scrub af. Van tevoren was ik er al benieuwd naar en heb hem meegenomen naar huis. Lees snel verder om mijn review te lezen.

IMG_2084

IMG_2105
Dit zegt Lush zelf over hun popcorn lip scrub: “
Scrub die vervelende droge velletjes weg met deze limited edition lip scrub! Popcorn lip scrub is zo lekker dat je in de verleiding komt het ook te gebruiken als je toevallig geen losse velletjes op je lippen hebt. In deze scrub zit suiker en zout! De kleine korreltjes verwijderen op een zachte manier dode huidcellen en stimuleren je bloedsomloop zodat je lippen glad en mooi van kleur worden. De jojoba- en kokosolie verzorgen en verzachten je huid en brengen ze in topconditie! Hoe gebruik je Popcorn Lip Srub?
Neem een beetje op je vingertop en masseer dit voorzichtig over je lippen. Zacht genoeg? Lik je lippen schoon en gebruik een van onze lippenbalsems voor extra verzorging. “

PicMonkey

Bij de foto’s van mijn lippen draag ik op de bovenste niets, de middelste met scrub en de laatste scrub er weer afgehaald en voorzien van lippenbalsem.

De verpakking vind ik erg leuk. Een mooi glazen potje, die groot genoeg is voor lip scrub. De kleur van de lip scrub is precies als die van popcorn, dus daar hebben ze naar mijn idee goed over nagedacht. De geur vind ik erg aantrekkelijk en ruikt naar zoete popcorn. Ik masseer de lipscrub zachtjes in, omdat het anders wat pijnlijk kan zijn. De scrub is namelijk lekker stevig, waardoor hij goed zijn werk kan doen. De lipscrub proeft zoet en zout tegelijk en dat vind ik echt jammer. Ik had zelf liever gehad dat hij alleen maar zoet was. Niemand wil tenslotte een hap zeewater van zijn mond aflikken! Grapje natuurlijk, maar alleen zoet had ik voor een lipscrub lekkerder gevonden. Hoewel ik nog niet zo erg last heb van droge velletjes, voel ik dat hij goed zijn werk doet. Hij maakt mijn lippen lekker zacht en omdat we de winter ingaan, ben ik blij dat ik deze lipscrub heb staan, maar toch heb ik liever dat hij alleen maar zoet is.

Een potje popcorn lipscrub bevat 25 gram, kost € 9,95 en is te koop bij één van de Lush filialen of op www.lush.nl

Gebruik jij wel eens lipscrub?

 

Vorige

Prinsessen Nail-art

Volgende

1 jarig bestaan! – Winactie

27 Comments

 1. Aaah, popcorn. Jammer dat hij ook zout is, verder klinkt hij erg lekker!

 2. Wat jammer dat hij zoet en zout tegelijkertijd proeft, hij lijkt mij namelijk een heerlijk geur hebben!

 3. Ik vond het zoute er net zo lekker aan :)

 4. ik gebruik meestal gewoon boter met suiker als lipscrub, dit klinkt ook goed!

 5. Bo

  Ik heb laatste tijd wel last van droge velletjes op mijn lippen en ook al scrub ik ze dan verdwijnen ze niet allemaal. Ben benieuwd of deze lipscrub wel goed z’n werk doet!

 6. Ik hoor zoveel goede verhalen over de lipscrub van Lush. Ik wil die bubblegum variant eens proberen!

 7. Lin

  Ik gebruik eigenlijk nooit een lipscrub… Zie ik eens moeten doen!
  Jammer dat ie ook zout is. Kan me voorstellen dat alleen zoet lekkerder zou zijn!

 8. Ik heb ‘m ook. Vind het wel een aparte combinatie met dat zout en zoet. Ach, hij doet z’n werk goed!

 9. jammer dat die een beetje zoutig smaakt, dat zou ik ook niet lekker vinden >.<

 10. ik vond hem niet lekker met dat zout in

 11. Ik ben er wel heel nieuwsgierig naar!

 12. Ik hou niet zo van popcorn, dus geef mij maar de Bubblegum scrub van Lush :-)

 13. Joy

  Dat zoute is dan weer jammer.. Ik heb wel 2 andere varianten van lush: sweet lips en bubblegum :-)!

 14. klinkt erg fijn zeg! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een lipscrub, ik doe dat altijd met mijn tandenborstel.

 15. Denise

  Wow wat apart, nog nooit van gehoord! Proberen waard, want Lush is ook nog eens dierproefvrij! Ben benieuwd….

 16. Ik ben gek op de lipscrub van lush, ben zowieso gek op lush ;) de pow wow lipscrub knetterd in je mond net als die knetter ijsjes van vroeger, echt grappig.

 17. hmm zoet alleen had wel iets fijner geweest denk ik! Wel super tof bedahct!

 18. Hij lijkt me erg lekker zoet! En natuurlijk fijn voor je lippen.

 19. Wat apart zeg, ik heb de groene nog liggen. :) Jammer dat je twee dingen door elkaar proeft.

 20. Jammie! Popcorn!! Mmmm! Die lipscrub lijkt me best wel lekker!

 21. Ik ben echt benieuwd naar deze lipscrub!
  Ik hou van de lipscrub van Lush en ik ben ook dol op popcorn. Een perfecte combinatie lijkt me dus.
  X

 22. Misschien moet ik dit eens proberen voor mijn probleem-lipjes! Klinkt wel goed :)

 23. Wel fijn dat die zijn werk goed doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén