1 jarig bestaan! – Winactie

Yay! Het is vandaag eindelijk zo ver. Wij zaten er al eventjes naar uit te kijken, want vandaag bestaan wij precies 1 jaar. Tijd voor een feestje dachten wij zo! Benieuwd wat dat voor jullie inhoud? Lees dan snel even verder om ons 1 jarig bestaan met ons te vieren!

Als jullie het filmpje hebben gekeken weten jullie nu wat voor een gave prijs wij gaan verloten. Allemaal mee doen dus! En vertel ons waarom jij ons bent gaan volgen en waarom je ons nog steeds volgt. Wij willen Dit is ons zo leuk mogelijk voor jullie maken!

 

Vorige

Lush – Popcorn Lip Scrub

Volgende

Win een Pupa Nail Art Mania Bubbles setje

38 Comments

 1. Gefeliciteerd en wat een super leuke prijs! Ik heb zelf het 120 palette al, dus ik doe niet mee. Iedereen die meedoet veel succes!

 2. Pam

  Gefeliciteerd! Supergave winactie, ik doe mee!
  Ik volg jullie op Bloglovin’ en ook allebei op Twitter.
  Ik vind ooglooks en reviews het leukste op jullie site.
  Succes iedereen!
  Xxx

 3. Marielle

  Wat onzettend leuk!
  Ik ben Dit is ons gaan volgen toen ik zag dat jullie 2 zusjes waren!
  Ze hechte band en dan ook nog allebei met make-up!
  Je ziet bijvoorbeeld in dit filmpje dat jullie gewoon zo veel fun hebben met zn tweetjes!
  Ook vind ik de ooglooks super mooi! Alleen nog wel 1 tipje: Op de foto’s zie je op de wimpers nog de kleur zitten! Misschien kun je dat met mascara of water ofzo weghalen, dan ziet het er nog veel mooier uit! Ookal ziet het er echt al te gek uit! En het is maar een klein tipje!
  Ik volg jullie natuurlijk op Bloglovin, twitter en al die zaken!
  De prijs is ook echt geweldig omg!
  Ik ben een 13 jarig meisje die ong een jaar bezig is met make-up, en ik wil al vrij lang zo pallette kopen, omdat het me een goede basis lijkt om te beginnen. maar omdat ik moet leven van mijn zakgeld zit dat er niet in. En deze winactie is echt voor mij gemaakt lijkt het wel! Mn hart maakte een sprongetje toen ik de prijs zag!

  Heel veel succes met het uitzoeken van de winnaar!
  Ik zal nog jaren lang jullie blijven volgen! Jullie zijn zooooo leuk! ;)

  xxoxo Mariëlle

 4. Gefeliciteerd!! Ik heb het palette al, dus ik laat de prijs voor iemand anders :)
  Waarom ik jullie blog volg? Voor jullie geweldige ooglooks die me steeds weer inspiratie geven om zelf met oogschaduw te experimenteren. En omdat jullie artikels fijn en duidelijk geschreven zijn. Doe zo verder!

 5. Hihi, had gisteren het filmpje al bekeken op youtube. :) Gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan, woehoe! Ik skip de prijs want er is als het goed is al zo’n palette naar mij onderweg. :)

 6. super leuke actie en gefeliciteerd met jullie 1 jarige bestaan :D
  ik doe mee met de actie :3 ik volg en like het artikel via bloglovin en ik ben geabonneerd op het yt account :3

  waarom ik jullie ben gaan volgen is eigenlijk omdat jullie zo leuk zijn samen :D leuke artikelen, opvallende looks en grappige filmpjes :3

 7. Gefeliciteeeerd met het 1 jarig bestaan, nog vele te gaan! Wat super leuk :) Ik werd echt zenuwachtig voor de prijs haha. Maaar zo leeuk, de 88 palette staat op mijn wishlist! Ik doe mee! Ik volgde jullie al op BlogLovin’. En nu ook op Youtube, twitter, facebook en heb geretweet.

  Ik vind de ooglooks altijd leuk en inspirerend, ik kwam toevallig op jullie site en ben jullie toen gaan volgen. En jullie schijven en praten zo leuk dus waarom zou ik niet blijven volgen. :)

 8. Lin

  Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Dat er nog maar veel mogen volgen!

 9. Gefeliciteeeeeerd! Jullie hebben een aardige voorbereiding gehad aan het beginnen van een blog zeg, maar ik ben heel blij dat jullie gestart zijn, volg jullie met veel plezier! Ik ben vooral dol op de ooglooks van amanda, die zijn altijd echt gorgeous! Ik doe nátuurlijk mee met de winactie, ik volg jullie op bloglovin en heb het bericht geliked! Echt een hele mooie prijs, keep my fingers crossed!

 10. Meiden van harte gefeliciteerd,jullie site behoort tot 1 van mijn favorieten.

 11. Christy

  Leuk! Ik doe mee!
  Ik wou dit pallette al echt een hele tijd!
  Ik volg jullie via bloglovin en als extra kans volg ik jullie via youtube ^-^
  Ik vind tutorials altijd leuk, van bijvoorbeeld draagbare looks die je gewoon naar school kan dragen.

  Groetjes!

 12. Van harte gefeliciteerd meiden! Jullie hebben echt een proffesionele blog, met goede foto’s en prima tekst.
  Ik doe niet mee met de winactie want ik gebruik geen make-up, eigenlijk best grappig dat ik jullie dan toch volg. Maar ik lees de nagelartikelen altijd graag en de laatste tijd bekijk ik ook de ooglooks. Verder vind ik de algemene artikelen én de filmpjes altijd erg leuk. Hopelijk vieren jullie over een jaar weer een feestje! liefs

 13. Anita

  Amanda & Jorinda van harte Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum.
  Dat er nog maar vele mogen volgen.
  Ik volg jullie nu een tijdje (via Bloglovin, Facebook & You Tube) en vind jullie blog erg leuk om te lezen.
  En met name de oog-looks vind ik echt geweldig, haal er echt tips uit!
  Zelf werk ik in de cosmetica (Drogisterij/Parfumerie)
  Wat mij betreft mogen er meer filmpjes,maar vooral Ga zo door!

  P.S) Echt een geweldig palette!

 14. tamaraderaad

  wow een jaar, dat is wel een felicitatie waard!! en natuurlijk nog vele jaren (zodat ik ieder artikel met veel plezier kan lezen/bekijken)
  ik wil graag mee doen aan jullie winactie. want een 88 palette wie wil dat nou niet.
  liefs tamara

 15. tooof! ik had et al gezien op youtube gisteren, hihi.
  Ik doe mee! Had jullie al op bloglovin. En ik heb een abbo op jullie ytkanaal én ik volg jullie op facebook (:

  & nog congratz ladies!

 16. Sophie

  Ik doe natuurlijk mee! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik nu begin met make-up en looks maken!! Daar past zoals jullie al zeiden deze heel goed bij!! Leuke winactie!! En ook een leuk filmpje!! Leuk om al die dingetjes te weten!!
  Xxx Sophie

 17. Sophie

  Nog even wat wat ik vergeten ben!! Ik vind alles leuk en daarom ben ik jullie gaan volgen!! Ik kan altijd lachen om jullie leuke filmpjes!! Ik doe alles wat je moet doen en alle extra dingen!!xxx

 18. Wat een leuke winactie!! En wat leuk dat jullie nu een jaar bestaan.
  Ik volg jullie pas sinds kort en dat kwam doordat ik toevalig via youtube jullie filmpje zag over make up store. Vanuit daar ben ik op jullie site gekomen en kijk ik elke dag. En dat komt omdat jullie leuk gezellig vrolijk overkomen en ik de looks altijd erg mooi en orgineel vind.
  Vind het ook heel leuk dat ik van jullie soms berichtjes krijg op mijn site, erg leuk!

  Dit heb ik allemaal gedaan om kans te maken:
  – ik volg jullie via bloglovin.
  – volg jullie via twitter.
  – volg jullie via facebook
  – Volg jullie via YouTube (caartje23)
  – Heb via twitter een bericht geplaats over jullie winactie (gebruikersnaam @Caarss).

  Succes nog verder met jullie blog!!
  X Caro

 19. Van harte gefeliciteerd met het één jarig bestaan van Dit is ons!

 20. Gefeliciteeeerd! Ik bekeek het filmpje vannacht, vond het zo leuk om te zien. Mooie palette ook, gorgeous om te zien die kleuren, maar een echte aanwinst voor je stash. Ik gebruik hem zo ontzettend vaak, of nouja.. in het begin wel. Nog steeds, projecten enzo. Ook leuk om te horen hoe jullie zijn begonnen met bloggen. Op naar nog een paar jaar!

 21. Ik doe mee! Ik volg op facebook, twitter (allebei), bloglovin, youtube en ik heb geretweet (Deesje19).
  Ik volg jullie eigenlijk nog maar kort. Ik ben op jullie blog gekomen via ByBeautyBloggers. Ik heb daar foto’s gezien van echt hele mooie en aparte ooglooks. Daardoor werd ik heel erg nieuwsgierig naar jullie blog. Uiteraard heb ik al heel wat artikelen bekeken. Meestal als ik een nieuwe blog gevonden heb, spit ik alle oude artikelen door.
  Je fantasy artikel vond ik echt geweldig leuk, daar werd ik echt blij van! Staan echt hele mooie foto’s tussen! En je looks stralen die fantasy in je ook zeker uit.
  Door jullie blog krijg ik echt meer zin om te gaan oefenen met oogschaduw. En de filmpjes vind ik ook heel leuk!
  Ik volg dus nog niet zo lang, maar weet wel dat ik blijf volgen!!

 22. Linda

  Super leuk! Gefeliciteerd ^^ Ik volg via Bloglovin, heb dit bericht geliked, jullie beide Twitter accounts volg ik (WingsOfArt), ik volg via FB (Linda de Zoete), heb ook het bericht getweet.
  Ik vind jullie erg leuke spontane meiden, filmpjes vind ik altijd leuk, maar reviews zijn ook altijd leuk om te lezen! Ga zo nog maar jaren lang door haha (: Ik blijf een trouwe lezeres.

 23. Happy anniversary! Nog een (paar) jaar erbij!

 24. gefeliciteerd, 1 jaar alweer:)

 25. Suzanne

  Ik doe mee!
  Volg jullie al op bloglovin.
  Ben jullie gaan volgen door het spam artikel bij beautylab en sinds dien staan jullie in m’n bloglovin lijst

 26. Gefeliciteeeeerd! Dat er nog vele jaren mogen volgen! :)
  Vooral de ooglooks vind ik altijd erg mooi om te zien.
  Ik doe heel graag mee om dat mooie 88 palette te winnen.
  Ik volg jullie op twitter, facebook en bloglovin. Ook heb ik het bericht geretweet over deze winactie. Zal jullie ook nog gaan volgen via Youtube. :)

 27. Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan!! Ik zelf heb dit palette al dus ik sla deze winactie over.

 28. Zo, nu eindelijk het filmpje kijken. Congrats met jullie 1 jarig bestaan, echt heel tof. Jullie begin is inderdaad anders, grappig. Misschien een tip, jullie films zijn altijd heel lang, misschien kunnen ze iets korter, maar voor de rest vind ik ze altijd leuk, vooral omdat jullie twee leuk zijn! Haha dat getik op het palette, genious. Echt supertof joh dat jullie die weggeven! Ik doe zelf niet mee, heb de vorige keer al gewonnen ^^

 29. Dames, ontzettend gefeliciteerd! Jullie zijn echt schattig op film! XD
  Ik ben jullie gaan volgen doordat jullie gewoon hele mooie looks maken en goede reviews schrijven. Op een bepaalde manier zijn de producten die jullie gebruiken (bijna) altijd precies in mijn straatje.
  Ga zeker zo goed door!

  P.S. ik doe natuurlijk niet mee;)
  Veel succes aan de andere dames!

 30. Super dat jullie een jaar bestaan! Ik volg jullie nog niet zo lang, maar jullie maken super gave looks met mooie foto’s & goeie artikelen. Dus ik zou zeggen ga zo door & ik kom iedere dag een kijkje nemen ! :D

 31. Wat leuk, gefeliciteerd! :D

 32. manuela

  Gefeliciteerd! leuke winactie.
  ik volg jullie via bloglovin en heb dit artikel geliked.
  ik volg julie beide via twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/Manuelaa94/status/276098718955077634
  ben geabboneerd op het youtube kanaal en ik volg jullie via fb

  suc6 iedereen

 33. Marjan

  ik doe mee en volg jullie via facebook, heb dit artikel geliked. Ik volg jullie omdat jullie van die leuke vernieuwende ooglooks maken :D

 34. Nadine

  Ik doe mee!
  Ik volg jullie met bloglovin en heb geliked.
  Ik volg jullie op twitter en heb ook gevolgd op facebook.

  Ik heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/277806642165329920

  Ik volg jullie omdat ik helemaal weg ben van de website en ik vind jullie twee toffe meiden.

  Gefeliciteerd met jullie één-jarig bestaan en hou dit nog lang vol!

 35. Ik doe mee!
  Ik volg jullie op Bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Ik volg beide twitter accounts met @Daniieexxx en @makemeblushNL
  Ik ben geabboneerd op jullie Youtube kanaal.
  Ik volg jullie op Facebook

  Ik begon jullie te volgen doordat jullie reactie’s achter liet op mijn blog. Ik volg hem nog steeds omdat ik de looks heel leuk vind, ik vind de filmpjes leuk (ik kijk ze niet altijd omdat ze soms wat lang zijn), ook vind ik het leuk dat jullie altijd eerlijk zijn in reviews! :)

  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén