Sabon – Mini Scrub (leuk en betaalbaar cadeau voor Kerst!)

lush fotos amsterdam, look goud 266
Ben jij nog op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau voor Kerst? Dan is dit wellicht een interessant artikel voor jou. Ik kocht laatst een mini scrub van Sabon en vindt de grootte ideaal als cadeautje. Wil je weten waarom? Lees dan even verder.
 

In deze mini zit 80 ml. In vergelijking met de andere groottes:
250 ml – € 19,95
500 ml – € 26,95

lush fotos amsterdam, look goud 258
Ik vind zo’n kleintje eigenlijk veel fijner dan een full size. Ik heb al eens eerder een full size gehad en de geur ging me op het einde een beetje tegen staan, omdat ik hem al best vaak had gebruikt. De geuren zijn heel sterk en overheersend en dat is voor een keertje lekker, maar niet elke week (vond ik zelf). Ook ging hij na een jaar niet meer lekker ruiken en moest ik hem opmaken terwijl er nog best veel in zat. Zo’n kleintje kun je eens in de paar weken gebruiken om jezelf extra te verwennen. Ook ben je de geur dan nog niet zat! En is hij zeer waarschijnlijk binnen een jaar op.

In verhouding betaal je hier meer voor, maar het is wel heel leuk om cadeau te doen. Het is betaalbaar als een leuk, luxe cadeau. Je kunt een setje van een simpel douchemerk kopen, maar waarom zou je niet 1 luxe product kopen? Waarschijnlijk vind iemand dat nog veel leuker! Hij kost € 11,95. Of jij dit betaalbaar vind weet ik niet, maar de meeste zullen dat waarschijnlijk wel vinden. Desnoods geef je met een clubje vriendinnen dit gezamenlijk aan je vriendin. Ze zal het waarschijnlijk heel erg leuk vinden. Ook kunnen ze prachtig inpakken bij Sabon en alleen al door de verpakking voelt het al als een cadeautje. Zo luxe, zo waardevol, zo…. geschikt als cadeau.

Dan nu over het product zelf haha. Wat zegt Sabon over deze scrub?
De Lavender/Apple Body Scrub is op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. De zoete appelgeur in combinatie met de kalmerende lavendel heeft een heerlijk rustgevende uitwerking op je lichaam en geest. De combinatie van Castor Seed Oil en het zout zorgt er voor dat je na het afspoelen een zijdezacht laagje op de huid hebt. Geschikt voor alle huidtypen, tweemaal per week gebruiken.

lush fotos amsterdam, look goud 258
lush fotos amsterdam, look goud 267
Als eerste de verpakking. Het ziet er onwijs luxe uit en geef je een heerlijk gevoel als je dit product gebruikt. Het staat zo leuk, zo vrouwelijk. Als je dit product gebruikt voel je je op en top vrouw. Net alsof je een duur parfum opspuit wat je niet kunt betalen. Kennen jullie dat gevoel? De scrub zelf is roze. Hoe girly wil je het hebben? Super leuk! Helaas lekt de scrub wel als je hem niet recht op zet. Let hier dus op als je de scrub koopt!

En dan die geur.. man! Zo lekker. Zacht, zoet, maar niet te zoet. Ik ben zelf geen super fan van lavendel en ik ruik meer de appel dan de lavendel. Dit vind ik zelf erg positief, maar dit is natuurlijk persoonlijk. Maar hij ruikt ook weer niet helemaal naar appel. Moeilijk te omschrijven. Probeer hem eens uit bij de Sabon!

lush fotos amsterdam, look goud 277
lush fotos amsterdam, look goud 270
lush fotos amsterdam, look goud 273
lush fotos amsterdam, look goud 275
lush fotos amsterdam, look goud 280
De scrub is vrij grof, maar scrubt wel goed. En wat voed hij je huid goed! Daar staan deze scrubs ook bekend om. De scrub bestaat uit zout en heel veel voedende olie. Dit kun je goed gebruiken in de winter. Mijn benen staan ieder geval op barsten en na gebruik van deze scrub gebruik ik geen eens een bodylotion of butter, omdat deze zo goed voedt! Ik kan hier zo van genieten. Hmmmm… en de geur blijf ik nog zeker 24 uur ruiken. Ik gebruik ook geen parfum als ik deze scrub heb gebruikt, omdat hij zo lang blijft hangen.

Ik vind hem dus erg geschikt als cadeau. Hij bevat 80 ml en kost € 11,95. En hij is uiteraard verkrijgbaar bij de Sabon.

Heb jij wel eens een scrub van Sabon geprobeerd? En wat vond je ervan?

 

Vorige

Winactie Sakura – Geuren voor in de kerstboom

Volgende

Winnaar Truly Yours Kerst box

19 Comments

 1. speciale combinatie, appel en lavendel :)

 2. Jammer dat wij niet aan kerstcado’s doen haha

 3. Een mini lijkt mij inderdaad fijner! Scrub is zo zuinig in gebruik bij mij, ik doe erg lang met zo’n pot en dan raak je inderdaad uitgekeken op de geur. Handige tip!

 4. Lin

  Ik heb er nog nooit een gebruikt, maar dit klinkt wel goed! Ik vind lavendel alleen echt vies, eens kijken of ze ook andere varianten hebben!

  • Ze hebben nog een andere lekkere: tropical. Die heb ik eens al grote gehad en die was lekker! ooooh wordt er nog blij van als ik eraan denk haha

 5. Ded scrubs van Sabon vind ik geweldig. Ik krijg er iedere keer weer zo’n zachte huis van.

 6. Ik heb nog nooit wat van Sabon geprobeerd, maar hoor er veel goed over. Ben erg benieuwd naar de geur. Hij lijkt me erg lekker en fijn!

 7. Wat een mooi potje. Ook fijn om even een product uit te proberen zo in het klein. Heb nog nooit iets geprobeerd van Sabon, word misschien toch wel eens tijd.

 8. Zeker een leuke cadeau tip! Vorig jaar heeft mijn moeder een body butter/lotion gekregen, was ze ook heel blij mee :D Deze scrub lijkt me ook wel fijn & wil ook nog wel een keer gaan proberen !

 9. Ziet er mooi uit :-) Klinkt ook gewoon goed.

 10. van lavendel houd ik niet zo, maar appeltjes geur vind ik heerlijk! lijkt me een fijne scrub :)

 11. hmm klinkt goed :d

 12. Klinkt als een hele fijne scrub! Zeker een goede tip voor een cadeautje

 13. Hmm, heerlijk lavendel apple!

 14. wat een kleintje zegg!! super handig!! hij klinkt goed!! en fijn dat die zo voedend is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén