The Body Shop – Sweet Lemon bodybutter & bodyscrub

P1320558
Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik dol op de Sweet Lemon douchegel van The Body Shop. Tot mijn verbazing besefte ik dat ik de bodybutter en bodyscrub van deze lijn nog nooit geprobeerd had, terwijl ik de geur juist zo lekker vind! Ik nam dus een minisetje mee op vakantie in Duitsland om ze uitgebreid te testen.

Ik wil er nog wel even bij vermelden dat ik dit setje niet alleen tijdens mijn vakantie in Duitsland heb getest, maar ook nog weken daarna.

P1320564
Over het uiterlijk kan ik weinig zeggen, het ziet er gewoon leuk uit! Ik vind het leuk dat de kleur van de verpakking: geel, matcht met de kleur van het product namelijk citroen. Een leuke extra, maar ik weet wel gelijk door de kleur dat dit de citroen versie is (ik heb zoveel bodybutters dat ik ze echt aan de kleur moet herkennen haha). Ook zie je nog een citroen afbeelding op de dop. Hmmm lekker en verleidelijk als je van citroen houdt.

P1320566
P1320573
De bodybutter is qua structuur niet anders dan alle anderen bodybutters. Hij is misschien ietsiepietsie vloeibaarder, maar daar merk ik niets van omdat hij alsnog dik is. De geur is wel minder lekker dan die van de douchegel. Hij is wat minder zoet en minder citroenachtig. Ik vind dat er een bloemige geur doorheen zit. De geur vind op zichzelf is wel lekker, maar doordat ik de overheerlijke geur van de douchegel gewend ben was ik een beetje teleurgesteld door de geur van de bodybutter. Tja.. als je eenmaal het beste hebt gehad is iets minders altijd teleurstellend. Helemaal als het van dezelfde lijn komt.

P1320580
P1320586
Ik vind dat de geur van de scrub wel heel dicht in de buurt komt bij de geur van de douchegel.Als het ging om de geur had ik deze scrub zeker in full size gekocht, maar… ik vind de werking van de scrub niet fijn. Het is een echte suikerscrub en erg plakkerig. Hij scrubt ook vrij hard en dan niet op een aangename manier. Ik heb toch liever een scrub met fijne scrubdeeltjes die echt hun werk doen. Ik vind de full size prijs te duur om hem aan te schaffen.

Helaas kan ik niet anders concluderen dat ik blij ben dat ik eerst een mini setje heb aangeschaft voordat ik de full size producten had gekocht. En daar zijn deze setjes ook voor natuurlijk, om uit te proberen of je het wat vind. En dat vind ik dan wel weer een voordeel aan The Body Shop.

De mini douchegel zat ook in dit setje, maar omdat ik daar al zo vaak over gesproken heb wilde ik hem niet nog eens reviewen. Boring!

Ik heb dit setje in de sale gekocht voor € 8,50. Normaal kost dit setje € 12,00. De inhoud van dit setje is:
* Bodybutter 50 ml
* Scrub 50 ml
* Douchegel 60 ml
* Mini puff
* Tasje

Helaas was ik vergeten dit setje op de foto te zetten voor de vakantie. Ook gaat de Sweet Lemon douchegel uit het assortiment. Mocht je deze nog willen kopen moet je dat snel doen!

Hebben jullie deze lijn wel eens uitgeprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?

 

Vorige

Winnares Tas Season Bags

Volgende

Winactie – 100 Youtube Abonnees!

28 Comments

 1. Ik vind deze geur zo lekker! Hmmmm

 2. Ik vind de mini’s van TBS zo handig! Ik houd wel van lemony geuren, dus ik ben heel benieuwd hoe die ruikt :D

 3. Lijkt mij heerlijk ruiken! Jammer dat de scrub niet zo fijn is.

 4. Ik hou niet zo van limoen, maar het lijken me fijne producten!

 5. Ik heb deze producten ook, ik vind zowel de geur van de douchegel en de bodybutter erg lekker :)

 6. Ik vond de scrub eigenlijk wel fijn, maar ik houd dan ook van grove deeltjes. De geur vond ik wel ok, maar ik denk niet dat ik de body butter er van zou willen hebben. Voor jou is het inderdaad een ‘geluk’ dat je de miniverpakking gekocht had!

 7. wat ben ik gek op de bodyproducten van de body shop, de butters vind ik echt heerlijk, jammer dat de scrub jou wat tegenvalt

 8. Deze geur is heerlijk!

 9. Goede review, toch ben ik nog steeds erg benieuwd naar de geur!

 10. ziet er leuk uit :)

 11. ik vind die scrub echt super fijn! XD

  • Haha ja dat kan :) Gelukkig bestaan er ook verschillende. Er zit er voor iedereen wel een tussen die bij haar of hem past.

 12. heerlijk! ik wil ook eens een bb van tbs

 13. Lin

  Goed inderdaad dat je eerst de mini’s hebt geprobeerd! Jammer dat ze niet zo goed bevallen.

 14. jammer dat deze producten zo zijn tegen gevallen. Inderdaad maar goed dat je eerst de leuke verpakkingen had gekocht . Goede en duidelijke review!

  Liefs Wendy en Diana

 15. Ik heb ze nog nooit gehad, maar ze lijken me erg fijn :)

 16. Linda

  Leuk ik heb dat setje ook haha (: Heel fijne producten!

 17. De geurr lijkt me echt wel lekkerr!!

 18. Ik ben gek op de butters en scrubs van TBS!!

 19. Ik ben gek op de geur van citroen!

 20. Lekker, citroen! Maar ‘s ff snuffelen bij TBS.

 21. Lijkt mij een lekker geurtje, lekker fris

 22. Deb

  Klinkt op zich goed, fijn inderdaad dat er mini setjes bestaan zodat je ze voor ‘n redelijke prijs kunt uitproberen.

 23. Bo

  Jammer dat ze zijn tegengevallen! Ik heb de bodybutter en die vind ik juist lekker ruiken. Maarja, ik heb de douchegel nog niet geprobeerd, dus ik vraag me af hoe lekker die ruikt ^^

 24. Jammer dat je hem niet zo fijn vind, ik vind meestal de grove scrubs fijner.. maar deze heb ik nog niet gehad.. dus kan er niets over zeggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén