The comforter, wat een heerlijke geur bevat deze bubble bar. Ik vind dat deze bubble bar de lekkerste geur heeft die lush in zijn assortiment heeft. Vandaag ga ik dit product voor jullie reviewen.

Wat zegt Lush over het product?
Stel je bent al gaan hardlopen, hebt een boswandeling gemaakt, de zonsondergang gezien, en je voelt je nog steeds een beetje zielig. Dan is het tijd om weg te zakken onder een warme deken van bessenbubbels. Als de toekomst een beetje eng is, dan is The Comforter er voor jou. Neem maar een bad, het komt allemaal wel goed. Verkruimel een stuk bubble bar onder de lopende kraan voor een bad vol heerlijke bubbels.

Dat klinkt veelbelovend! Allereerst wat is nou eigenlijk een bubble bar? Het is een bal die op bruist in het water. Doordat de bar in aanraking komt met stromend water ontstaan er ontzettend veel bubbels. Het duurt trouwens een beste tijd voordat deze bar helemaal op gebruist is. Dat vind ik zeker een voordeel, omdat de meeste bruisballen al binnen een minuut op zijn.

Ik vind dit tevens de lekkerste bubble bar van Lush die ze hebben. Hij ruikt zoet en fruitig en zoals Lush als zegt ruikt ik ook bessen. Als je nog eens in een Lush winkel komt zou ik deze zeker even gaan ruiken. Ik kan met deze bubble bar ongeveer vier keer doen. Ik snijd hem gewoon door vieren en leg de verschillende stukken in een open zakje in mijn kleding kast. Je kunt hem natuurlijk ook in je kamer leggen. Deze bubble bar geeft namelijk zoveel geur af dat je geen wierook of waxmelt
meer nodig hebt.

Als ik hem gebruik kom ik helemaal tot rust en geniet van de heerlijke geur en bubbels in het bad. Na gebruik hoef ik me niet meer in te smeren, omdat de geur heel goed op de huid blijft hangen. Je huid blijft wel droog, maar de bar is ook niet bedoeld om te verzorgen.

Als je niet zo heel erg veel bubbels wilt zou je ook zes keer met zo’n bar kunnen doen. De bar kost € 6,95 en hiervoor krijg je 200 gram. Ik vind de prijs niet heel duur, omdat je meerdere keren met zo’n bar kunt doen. Met de meeste bruisballen kun je maar een keer doen.

Mijn bar op de foto bevat dus een stuk bubble bar, omdat ik hem al had gesneden. Als je een bar in de winkel koopt, krijg je natuurlijk een groter stuk.